Racerr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα...ειμαι σε καρτοκινητο wind και θελω να παω cosmote τι χρειαζεται για τη μεταφορα αφμ και τετοια?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Racerr είπε καλησπερα δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα...ειμαι σε καρτοκινητο wind και θελω να παω cosmote τι χρειαζεται για τη μεταφορα αφμ και τετοια? Αν θες να μεταβείς σε καρτοκινητο στην cosmote αρκεί η ταυτότητα σου. Και 5-15€ ευρώ 1 1
kounga Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Χρόνια σας πολλά , Ψιλοάσχετο, αλλά έχετε δει αν δίνει φέτος τις γιορτές η Cosmote δωρεάν ομιλία κ sms , όπως κάθε Χριστούγεννα ? Εκτός του ότι δεν είδα καμιά ειδοποιηση φέτος, μέσα στο site δεν είδα κανένα banner.
paris_chav Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Χρονια πολλα Απ τη στιγμη που δινει απεριοριστο data για 10 μερες σε ολους τους συνδρομητες (καρτο)συμβολαιων και σε κατοχους καρτοκινητης που εχουν κανει ανανεωση χρονου απο 1/12 και μετα, ειναι ευλογο να μην δωσει και χρονο ομιλιας ή sms.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, kounga είπε Χρόνια σας πολλά , Ψιλοάσχετο, αλλά έχετε δει αν δίνει φέτος τις γιορτές η Cosmote δωρεάν ομιλία κ sms , όπως κάθε Χριστούγεννα ? Εκτός του ότι δεν είδα καμιά ειδοποιηση φέτος, μέσα στο site δεν είδα κανένα banner. Ποια; Εκείνα τα γελοία που μου λέει η μάνα μου κάθε χρόνο να της στείλω τα 500 λεπτά για 3 μέρες και να μου δώσει 300 mb ή κάτι τέτοιο; Κατάρα για να σε πρήζουν φίλοι και συγγενείς είναι αυτό όχι δώρο.
kounga Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/12/2019 στις 6:09 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Ποια; Εκείνα τα γελοία που μου λέει η μάνα μου κάθε χρόνο να της στείλω τα 500 λεπτά για 3 μέρες και να μου δώσει 300 mb ή κάτι τέτοιο; Κατάρα για να σε πρήζουν φίλοι και συγγενείς είναι αυτό όχι δώρο. Ναι αλλά εμένα με βόλευε αυτές τις μέρες να στέλνω μαζικά sms ευχών (κυρίως επαγγελματικά) χωρίς να χρεώνομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα