Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τετοια να λες και να με κανεισ να παω στα win 11

στο Flytampa Βενιζέλος με το ζορι παω στα 25fps

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Haha 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τα Win11, το ότι το FS2020 μετά από 4 χρόνια κατάφεραν να το συμμαζέψουν (ή η RAM που την έκανα 64) αλλά κάθε πτήση είναι πραγματικά εμπειρία πλέον στο flight simming. Ελπίζω μη μας το ξηλώσουν από τώρα λόγω '24.

Άσχετο, το SI.AI λειτουργεί? Γιατί έστελνε κάτι μνμ πουρνό πουρνό ο Brian ότι μπούκωσε το engine και το κοιτάνε. Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για RAM θυμάμαι είχα διαβάσει πρόσφατες αναφορές για βελτίωση με γρηγορότερες RAM, αλλά όχι με "απλή" αναβάθμιση περισσότερης μνήμης αφού στη θεωρία τα 32 με τα 64 είναι το ίδιο. Ίσως να κάνει διαφορά στο VR. Φυσικά με το MSFS2020 τα πάντα είναι πιθανά οπότε δεν παίρνω και όρκο. Σημασία έχει ότι παίζει καλά, άρα μη ρωτάς το γιατί.

Δεν θεωρώ όμως ότι έχει κάνει η Asobo κάτι, αφού αν ήταν να το συμμαζέψουν θα το είχαν κάνει εδώ και χρόνια. Ναι μεν έχουν βγάλει αρκετά performance updates από το 2020, αλλά στα περισσότερα από αυτά για κάθε ένα πράγμα που έφτιαχναν συνήθως χαλούσαν άλλα δύο.

Νομίζω πάντως ότι το 2024 παίζει καλύτερα από πλευράς fps, microstuttering κλπ πιθανώς λόγω περισσότερου streaming και καλύτερου optimization. Φυσικά με τα χίλια μύρια υπόλοιπα προβλήματα που εξακολουθεί να έχει, παραμένει απλώς ένα "παιχνίδι" για να περνάς την ώρα σου με τις χαζοαποστολές του career και να χαζεύεις τα γραφικά (όποτε δουλεύουν γιατί προχθές σε κάτι πτήσεις πάνω από Βοιωτία το έδαφος ήταν ένα αίσχος).

Δεν έχω ακούσει κάτι για το SI, ούτε βλέπω κάτι στο Discord άρα θεωρώ πως ό,τι είχαν το έφτιαξαν. Στο χθεσινό live μας έπρηξαν τα συκώτια για κάτι Christmas Charities, που τελικά τα προϊόντα των $10 έχουν κάπου $30-40 μεταφορικά για να έρθουν Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα... Μας υποχρέωσαν.

Αλλά η μεγάλη ανακοίνωση ήταν αυτό:

Επεξ/σία από nzeppos
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως καταλαβαίνεις ότι είναι Σάββατο χωρίς να δεις την ημερομηνία στο PC:

image.jpeg.ac46c2a5606a192848941c236bc1474a.jpeg

Έχεις 2 ώρες ίσα ίσα να κάνεις μια σύντομη πτήση στο OnAir να βγάλεις το μεροκάματο της εβδομάδας (άλλωστε το μισό χρόνο τον τρως μόνο για την προετοιμασία) και το MSFS αρχίζει πάλι τα δικά του.

Και πάνω που έλεγα ότι θα το γλυτώσω το σούπερ μάρκετ με τη δικαιολογία της πτήσης. Αμ δε... πάω για σαλαμοκάσερα. Ελπίζω να φτιάξει μέχρι να γυρίσω, αφού στα φόρουμ πάλι πέφτει κράξιμο και μπορεί κάποια στιγμή να το πάρει χαμπάρι η Asobo.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...