merkon Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εδώ και καιρό έχω το honeycomb alpha yoke and bravo throttle αλλά δυστυχώς λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο χόμπι όπως θα ήθελα με αποτέλεσμα να έχουν μείνει στην ντουλάπα στα κουτιά τους σε κατάσταση καινούριου και τα δύο. Είναι από τα καλύτερα yokes and throttles που μπορεί να έχει κάποιος για flight simulator όπως σίγουρα θα ξέρετε πολλοί από εδώ μέσα. Μένω στην Αγγλία αλλά είμαι διατεθειμένος να το στείλω στην Ελλάδα σε κάποιον από σας εαν ενδιαφέρεται για αγορά. Σχετικά με τα κόστη για τελωνείο αυτό μπορούμε να το βρούμε εύκολα καθώς υπάρχουν μεταφορικές που μεταφέρουν αγαθά μεταξύ ΗΒ και Ελλάδας και μπορούμε εύκολα να βγάλουμε άκρη, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω στείλει πράγματα στην Ελλάδα εξάλλου. Στείλτε μου ένα πμ αν σας ενδιαφέρει να το συζητήσουμε περαιτέρω, είναι κρίμα να κάθεται στο κουτί του ενώ κάποιος μπορεί να το χαρεί. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από merkon
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο SU15 patch (~17GB), το τελευταίο μεγάλο update για φέτος, πιθανότατα και το τελευταίο μεγάλο update για το MSFS 2020 μιας και μέσα στη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο MSFS 2024 (αν και η Asobo έταξε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το 2020). Διαβάζοντας το changelog βλέπω εντυπωσιακό αριθμό βελτιώσεων και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Παραθέτω εντελώς επιγραμματικά αυτά που θεωρώ σημαντικότερα αν και σίγουρα όλο και κάποια θα χάσω: - Περισσότερα FPS, ειδικά σε περιπτώσεις που τα FPS έπεφταν. Μείωση των stutters σε πολύωρες πτήσεις (κάτι που μου συνέβαινε αρκετά συχνά λίγο πριν την προσγείωση ακόμα και σε πτήσεις της μίας ώρας και ήταν πολύ εκνευριστικό). Μείωση στα loading times - Βελτιώσεις σε live traffic feed, στο ΑΙ αλλά τον αριθμό των αεροπλάνων του live traffic - Overhaul του G3X από την ομάδα Working Title, το περίμενε αρκετός κόσμος - Νέα physics που προσθέτουν vibrations, βελτίωση στο ground contact model, βελτίωση στο ground handling του C172 (γράφουν ότι το αεροσκάφος πλέον συμπεριφέρεται πολύ πιο ρεαλιστικά κατά την τροχοδρόμηση) - Διόρθωση του bug που χαλούσαν τα textures του διαδρόμου στο DX12 (επιτέλους!!!) - Και πολλά άλλα. Μένει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από nzeppos 3
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Τόσο μεγάλο που είναι το update, όσο testing και να του έκαναν τους τελευταίους 2-3 μήνες, σίγουρα θα βγάλει προβλήματα. Τώρα πόσο σημαντικά θα είναι αυτά ποιος ξέρει. Στα επίσημα φόρουμ βλέπω άλλους να λένε ότι δεν παρατήρησαν διαφορά στα FPS, άλλοι λένε ότι παίζει καλύτερα, άλλοι λένε ότι παίζει χειρότερα ή έχει περισσότερα stutters (ειδικά στο VR). Εμένα είναι ακόμα στο 50% οπότε δεν μπορώ να πω. Από αυτά που διαβάζω πάντως είμαι αισιόδοξος. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο δεν είναι το ίδιο το update αλλά τυχόν freeware addons που μπορεί να σπάσουν και να μην διορθωθούν ποτέ. Θα δούμε... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από nzeppos
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, nzeppos είπε Κυκλοφόρησε σήμερα το πολυαναμενόμενο SU15 patch (~17GB), το τελευταίο μεγάλο update για φέτος, πιθανότατα και το τελευταίο μεγάλο update για το MSFS 2020 μιας και μέσα στη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο MSFS 2024 (αν και η Asobo έταξε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το 2020). Διαβάζοντας το changelog βλέπω εντυπωσιακό αριθμό βελτιώσεων και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Παραθέτω εντελώς επιγραμματικά αυτά που θεωρώ σημαντικότερα αν και σίγουρα όλο και κάποια θα χάσω: - Περισσότερα FPS, ειδικά σε περιπτώσεις που τα FPS έπεφταν. Μείωση των stutters σε πολύωρες πτήσεις (κάτι που μου συνέβαινε αρκετά συχνά λίγο πριν την προσγείωση ακόμα και σε πτήσεις της μίας ώρας και ήταν πολύ εκνευριστικό). Μείωση στα loading times - Βελτιώσεις σε live traffic feed, στο ΑΙ αλλά τον αριθμό των αεροπλάνων του live traffic - Overhaul του G3X από την ομάδα Working Title, το περίμενε αρκετός κόσμος - Νέα physics που προσθέτουν vibrations, βελτίωση στο ground contact model, βελτίωση στο ground handling του C172 (γράφουν ότι το αεροσκάφος πλέον συμπεριφέρεται πολύ πιο ρεαλιστικά κατά την τροχοδρόμηση) - Διόρθωση του bug που χαλούσαν τα textures του διαδρόμου στο DX12 (επιτέλους!!!) - Και πολλά άλλα. Μένει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη. RELEASE NOTES – SIM UPDATE 15 [1.37.18.0] AVAILABLE NOW πολύ πράμα! MAY 23RD, 2024 – DEVELOPMENT UPDATE έχουν να μας δώσουν!!! 1
Skywalker333 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 εντυπωσιακο που ακομα κανουν τοση υποστηριξη ενω το επομενο MFS κυκλοφορει σε λιγους μηνες. ισως ειναι το τελευταιο hurrah;
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Κάτι τέτοιο θυμάμαι να είχα διαβάσει πριν κανα μήνα. Μετά από τις πολλές αναβολές που πήρε το SU15 από το Φεβρουάριο μέχρι χθες, ο Jorg (ή ο Sebastian) της Asobo είχε πει ότι είναι το τελευταίο Sim update για φέτος. Τα επόμενα θα είναι μόνο world updates, σύμφωνα και με το roadmap που παρέθεσε ο κυβερνήτης xtrmsnpr πιο πάνω. Εφόσον φέτος υποτίθεται είναι να βγει και το MSFS 2024 (νομίζω δεν έχουν πει ακόμα πότε, αλλά λογικά μετά τα μέσα Q3 φαντάζομαι), πάει να πει ότι όλο το βάρος πλέον θα πέσει εκεί. Παρ' ολ' αυτά έταξαν ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το 2020 για κάποιο καιρό ακόμα, αν και θεωρώ πως αν τα υπάρχοντα addons είναι συμβατά με το 2024, σχεδόν όλος ο κόσμος θα μεταπηδήσει στο νέο και το ενδιαφέρον για το τωρινό θα πέσει απότομα. Κατά τ' άλλα έκανα χθες βράδυ μια πολύ γρήγορη πτήση πάνω από Αθήνα (με https://secure.simmarket.com/prealsoft-prealsoft-athens-landmarks-msfs.phtml) και C172 gauge, το μαμήσιο όχι των WBSim. Ίσα ίσα για να δοκιμάσω τα FPS, επειδή η Αθήνα παραδοσιακά μου σέρνεται. Νομίζω ήταν ελαφρώς καλύτερα και γενικά δεν είχα θέμα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι αν έχω πετάξει ποτέ εκεί με AMD Fluid Motion Frames, τελικά δεν κατάλαβα αν υπάρχει βελτίωση με το SU15 ή όχι... Καταπληκτικό testing. 1
newlynx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Σε λίγες μέρες 777-300ER από PMDG, φαίνεται ωραίο. 1
newlynx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Παρουσίαση του A380X από FlyByWire Simulations, να δούμε πότε θα πετάξουμε και αυτό. 1
nzeppos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Αμάαααν. Και μόλις χθες χάζευα ένα ωραίο βίντεο με Α380 και σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να βλέπαμε επιτέλους ένα τέτοιο της προκοπής* στο MSFS. * όχι αυτό το αίσχος της Bredok3D, για το οποίο χαίρονται μόνο κάτι Xbox users. On 19/06/2024 at 21:29, KilliK said: οι πορτες του θα ερθουν σε ξεχωριστο DLC? 😁 Μην τους βάζεις ιδέες γιατί αυτοί είναι ικανοί να μας βάλουν να πληρώνουμε με την ώρα. Ας είναι καλά το σιμ-πλάζα... 1
dkstopo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 καλημερα, σκεφτομαι να παρω ενα sidestick για airbus αν και δεξιόχειρας λέω να επιλέξω ενα για αριστερόχειρα, κανω λαθος σε αυτό?
stcp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 19 λεπτά πριν, dkstopo είπε καλημερα, σκεφτομαι να παρω ενα sidestick για airbus αν και δεξιόχειρας λέω να επιλέξω ενα για αριστερόχειρα, κανω λαθος σε αυτό? Εξαρταται, αν πηγαινεις για κυβερνητης ή για συγκυβερνητης. 😀 Δεν ηξερα οτι υπαρχουν αλλα sticks για δεξιοχειρες κ αλλα για αριστεροχειρες. 1
nzeppos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Γιατί δεν παίρνεις απευθείας το TCA της Thrustmaster; Τα πάνω κουμπιά είναι modular και μπορείς να τα βάλεις δεξιά ή αριστερά: https://shop.thrustmaster.com/en_ie/products-joysticks/type/spare-parts.html ps: κύλησα στο PMDG B738. Τέτοιο διάβασμα που έχω ρίξει τις τελευταίες 2 βδομάδες, δεν το έχω ρίξει 20 χρόνια τώρα για τα flight sim. Κατέβασα τα SOP και FCOM και line training manuals της Ryanair και άλλων (από 400 μέχρι 2000 σελίδες) και διαβάζω όσο αντέχω. 2
dkstopo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 εχω σε προπαραγγελία ενα L και ενα R της winwing, δεν ξερω πόσο καλά ειναι σε σχεση με τα Thrustmaster σκέφτομαι ότι πρεπει να πάρω το αριστερό (οχι για να ειμαι ο κυβερνήτης ) αλλα για να εχω στο "καλό χέρι" πληκτρολόγιο ή ποντίκι που μαλλον ειναι πιο απαιτητικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα