Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2020 στις 2:00 ΜΜ, JTRGamer είπε

Εμένα δεν μου μου εχει επιλογή για  PRE-INSTALL.Γιατί?

Edit: Ακυρο,τελικά ήθελε απεγκατασταση -επανεγκατασταση.Τώρα κατεβαζει κανονικα 150gb

Βασικά κατεβασε μονο 1gb και σταματησε ,δεν κατεβαζει  όλα τα 152gb ακομα?

Όχι, στο realease day θα ανοίξουν το πλήρες download, τώρα για preload είναι 1GB ο Laucher και η ψηφιακή άδεια.

3DF03891-B057-45B1-9DC0-E80337ED5D03.jpeg

Επεξ/σία από Dev1l
  • Thanks 1
Δημοσ.

έχει κάποιος εμπειρία απο alpha ή beta ;

Θέλω να δω αν με ryzen5 2400G,16ram,rx570 4gb nitro θα μπορώ να το τρέξω έστω medium se 2560x1440

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UpToDate_ είπε

Θέλω να δω αν με ryzen5 2400G,16ram,rx570 4gb nitro θα μπορώ να το τρέξω έστω medium se 2560x1440

λιγο δυσκολο φιλε μου, θα τρεξει αλλα....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UpToDate_ είπε

Γενικά το παιχνίδι είναι βαρύ και εξαρτάται πολύ από τη gpu . Καλύτερα κάνε δοκιμή μέσω  xbox game pass. 

Σου παραθέτω και ένα βίντεο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς λίγες ώρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, να καταθέσω τη σύντομη άποψή μου ως alpha/beta user και λαμβάνοντας υπόψη και τα βίντεο με την τελική έκδοση που έχουν κυκλοφορήσει. 
Γραφικά : απλά απίστευτα όπου με την προσθήκη του streaming από Bing maps  μπορείς να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με εξαιρετική αληθοφάνεια. Οι πόλεις που αποτελούν προϊόν φωτογραμμετρίας παρουσιάζονται πολύ όμορφα ενώ το autogen μέσω AI προσφέρει παραπάνω από ικανοποιητική, σε ποιότητα, εικόνα τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό όμως το σκέλος θα βελτιωθεί μελλοντικά καθώς η μηχανή του ΑΙ θα προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και σε παρατηρήσεις των χρηστών.
Το παιχνίδι ζητά καλή GPU όμως και πολύ μνήμη για να τρέξει καλά
ATC : ικανοποιητικό για τη μέση χρήση (υπάρχει και VATSIM  από την αρχή για όσους θέλουν κάτι παραπάνω)
Καιρός :  Εξαιρετική απεικόνιση 
Avionics : Αυτή τη χρονική στιγμή είναι αρκετά φτωχά στα αεροσκάφη που δίνονται, χρειάζεται απαραίτητα να βελτιωθούν.
Πτητικό μοντέλο : Ικανοποιητικό (με βάσεις και μαρτυρίες πιλότων στο forum) κάποια σκαλιά κάτω από του X-plane. Θεωρώ όμως πως θα γίνουν βήματα προς βελτίωση σε αυτό τον τομέα.
Αεροσκάφη :  Mεγάλος αριθμός αλλά χωρίς να  είναι επιπέδου study level  (με εξαίρεση ίσως το C152). Έχουν φτιαχτεί με σκοπό (σε συνεργασία με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού) να σε πάνε από το Α ως το Β . Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος να φτιάχνει χειροκίνητα τα σχέδια πτήσεις για περισσότερο ρεαλισμό. 

Η δική μου γνώμη είναι πως το παιχνίδι είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ώστε τρίτες εταιρίες να προσθέσουν περιεχόμενο και να το εμπλουτίσουν.  Απευθύνεται τόσο σε παίκτες που απλά θα θέλουν να κάνουν τη βόλτα τους (το VFR έχει αποκτήσει άλλη έννοια σε αυτό το παιχνίδι) όσο και σε ποιο hardcore simmers που απλά θα απαιτήσουν υψηλότερης πιστότητας αεροσκάφη (ήδη η PGDM ετοιμάζει 737 που υπολογίζεται η τιμή του να είναι πάνω από 100+€ ενώ αναμένονται και άλλες εταιρίες ). Η MS προσφέρει πεδίο σε τρίτους για πόλεις, αεροδρόμια, αεροσκάφη και plugins που θα βελτιώσουν το παιχνίδι καθώς το τελευταίο προσφέρει πολλά αλλά όχι τα πάντα. Οι εξομοιωτές κοστίζουν και για να συντηρηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απαιτηθούν χρήματα που το marketplace έρχεται να δώσει. Ελπίζουμε επίσης να ανοίξει το SDK και για απλούς χρήστες που  θα δημιουργήσουν μοντέλα και αεροδρόμια  καλύπτοντας κενά που υπάρχουν.
Προσωπικά θα πετάξω αρκετά  (μέσω xbox game pass) αν και σε ότι αφορά airliners θα περιμένω μέχρι να δω κάτι σε Zibo (X-Plane) που το λατρεύω.

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 4
  • Thanks 4
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι μια καινούργια αρχή για MSFS (πςςς χρόνια είχα να το γράψω), οπότε περιμένω να δω πολλά στο μέλλον. :)

Και ναι, κι εγώ θέλω να το κοιτάξω από game pass, αφού κάνω αναβάθμιση. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς είμαι Κιριμπάτι για διακοπές και κατεβάζω από τώρα (μέσω Xbox game pass). Πολλοί simmers στο Κιριμπάτι σήμερα....
image.png.7b5e2fa0e424d8bc944cf61650550134.png

Επεξ/σία από newlynx
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αλλάξτε χώρα από τα settings των windows σε Ιαπωνία, Ρυθμίστε ώρα +09:00 Τόκιο και ξεκινήστε το game από το Xbox (Beta) App. Ξεκινήστε να κατεβάζετε....

MFS20.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

Εμένα δεν μου το κατεβάζει ούτε μ αλλαγή ώρας στο Κιριματι+14

Αλλαξες περιοχη σε Κιριμπατι? οχι ωρα περιοχης σκετο περιοχη!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Αλλαξες περιοχη σε Κιριμπατι? οχι ωρα περιοχης σκετο περιοχη!

Ναι ,μονο ζώνη περιοχής σε Κιριμπάτι αλλα μου αλλαξε αυτόματα και την ώρα

Δημοσ.

Το έδειξα και στην παραπάνω εικόνα, αλλάζετε μόνο Χώρα ή Περιοχή και κάνετε επανεκκίνηση. Αυτό δεν λειτουργεί σε Steam.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...