newlynx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, pikoriko είπε Σε λίγο καιρό βγαίνει add A320 από την Finix studio, ειναι οι ίδιοι που δημιούργησαν το FBW H FBW ομάδα θα βγάλει το Α380 ως προϊόν, δεν έχω δει ότι το Finix Studio είναι οι ίδιοι εκτός και και μου διέφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Για να καταλάβετε πόσο broken είναι ο ATC, μου δίνει εντολή για FL38 αλλά το καημένο το Α320 αγκομαχούσε στα FL37 και δεν πήγαινε παραπάνω παρόλο που έριξα την ταχύτητα στους 190kt και ζήτησα FL35 και ο ATC μου λέει "climb and maintain FL35", δηλαδή είμαι στα FL37 και μου λέει να κάνω και climb για τα FL35, φανταστείτε πόσο εκτός είναι. Κάποιος στο forum του FS2020 είπε ότι συμβαίνει από τα FL18 και πάνω, και αν θυμάμαι καλά είναι το υψόμετρο που το altimeter γίνεται 29.92, εκεί πρέπει να είναι το bug. Είπαν θα το διορθώσουν στο SU6.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Επιτελους! Ερχεται το LGAV απο 3rd party developer. https://twinfinite.net/2021/08/microsoft-flight-simulator-athens-bristol/ Ελπιζω να ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Θεωρώ ότι με τις κονσόλες το πήγαν πολύ συντηρητικά και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Προ του SU5 έπαιζα με high-end preset και 2-3 settings στα ultra όπως πρότεινε το Digital Foundry και ήμουν στα 1080p/60 σχεδόν σε όλη την πτήση εκτός όταν έβρεχε και ήμουν σε χαμηλό υψόμετρο που έπεφτε στα low 50s. Σίγουρα μπορούσε το Series X να κάνει 1440p/30 (γιατί στα 30fps τρέχει αν δεν κάνω λάθος) και με καλύτερα settings κιόλας μιας και η gpu του είναι πολύ ανώτερη της 2060 που έχω. Τώρα για να καταλάβετε το degrade που έγινε στο SU5, τρέχω τα πάντα στο τέρμα (ακόμη και τα LOD στο 200) εκτός από τα volumetric clouds που τα έχω στο high και τα terrain shadows τα οποία τα έχω στο 512 (αυτά τα 2 settings είναι μακράν τα πιο βαριά απ' ότι έχω παρατηρήσει). Τρέχω πάλι στα 1080p/60 με πτώσεις στα low 50s κοντά στο έδαφος αλλά το game δείχνει χειρότερο από πριν, ειδικά το έδαφος, τα βουνά κτλ είναι χάλια ενώ και το anti-aliasing είναι χειρότερο με εμφανή edges, ενώ προ του update ήταν τέλειο. Και επίσης εντύπωση μου κάνει ότι προ του update το παιχνίδι την έστυβε την κάρτα για τα 60fps (τα έχω capped στα 60fps), ήταν μόνιμα πάνω από 90% usage, ενώ τώρα στο cruise είναι στο 75%-80%, σημάδι του πόσο ελάφρυνε το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε, μιας και για διάφορους λόγους αναγκάζομαι να τρέχω την 6800ΧΤ στο 70% του max frequency της ώστε να αποφύγω τα CTDs. Ή κάτι παίζει με drivers/Windows ή η ίδια η κάρτα έχει πρόβλημα, το οποίο (αν όντως υπάρχει) πρέπει να χειροτέρεψε αφού κάποια παιχνίδια που παλιότερα έπαιζαν ΟΚ, τώρα άρχισαν να κρασάρουν κι αυτά για frequencies άνω του 70%. Πρέπει να δοκιμάσω τους drivers που είχα πριν 4-5 μήνες για να δω τι γίνεται, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα. Πριν το SU5 το θέμα μου ήταν ότι στο 70% max freq το MSFS έχανε αρκετά fps στο έδαφος ή σε αεροσκάφη σαν το CJ4 WT. Μετά το SU5 τα πάντα είναι μια χαρά ακόμα και σε ultra, κλειδωμένο στα 60 fps. Φυσικά υπάρχουν τα θέματα με το γενικό degradation των γραφικών, τους χειρότερους φωτισμούς, το χαμηλότερο LOD κλπ, χώρια που ακόμα δεν έχω επιβεβαιώσει το καινούριο issue που τα γραφικά μπορούν να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε σετάρει. Κάποια στιγμή θα ξανατσεκάρω το γνωστό tutorial που ανανεώθηκε για το SU5 https://forums.flightsimulator.com/t/how-to-graphics-settings-and-performance-guide-su5-complete-retest-8-2-2021/132407 Γενικά ένα χάλι μαύρο, άσχετα αν κάποιους (όπως εμένα) τους βόλεψε. Ως συνήθως θα διαβάζουμε τα ευχολόγια στα διάφορα φόρουμ ότι πρέπει να περιμένουμε και η Asobo θα τα φτιάξει όλα, ότι το Xbox release ήταν για καλό, ότι θα μπορούν τώρα να βάλουν πιο πολλά resources στα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού και όχι στα sceneries κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Ερώτηση Μπορώ με ένα 9100f , gtx 1650, 16 ram να τρέξω το mfs2020 σε ανάλυση 720 και τα γραφικά εκεί που πρέπει για να φαίνονται 3d τα σπίτια στην Ελλάδα και όχι τυπωμένα στον δρόμο; Έχω συνδρομή στο game pass ultimate ρωτάω αν θα τρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ο ATC δεν λαμβάνει υπόψιν το live traffic; Μου έδωσε clearance to land και βλέπω στο διάδρομο ένα άκυρο Cessna έτοιμο για take off, τι φάση; Έκανα go around.. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι ιδέα μου ή από όταν βγήκε και για XBOX βλέπουμε player traffic να κάνει ότι να 'ναι; Έχουν μαζευτεί οι κονσολάδες καμικάζι με τα Α320 να πετάνε στα 500 πόδια με την ταχύτητα του ήχου λολ Χαρακτηριστικό παράδειγμα είμαι με το 172 stabilized on final, runway 30 στο YSCB. O ΑΤC λέει σε ένα Α320 να με ακολουθήσει και να προσγειωθεί μετά από μένα. Ε στα 2nm από το αεροδρόμιο ακούω στο αριστερό μου αυτί (φοράω headset) έναν πάρα πολύ δυνατό ήχο και βλέπω το Α320 να περνάει με μεγάλη ταχύτητα 50 πόδια από κάτω μου, χαχαχα Η φάση είναι ότι ο runway 30 είναι για VFR, είναι μόλις 5500ft και το κυριότερο είναι ότι πολύ κοντά έχει κάτι λοφάκια και πρέπει να μείνεις σχετικά ψηλά και μετά να κατέβεις για το landing. Στο 172 που πηγαίνεις σιγά μπορείς να το κάνεις, είναι εύκολο, τώρα στο Α320 με Vapp 140kts δεν το κάνεις που να χτυπιέσαι κάτω. Φυσικά ο πύργος του είπε να κάνει go around Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Και φυσικά αυτός υπάκουσε κάνοντας λουπ πάνω από τον πύργο ελέγχου 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, george kesoglu είπε Και φυσικά αυτός υπάκουσε κάνοντας λουπ πάνω από τον πύργο ελέγχου 😛 Υπάκουσε ναι, τώρα αν έκανε λούπες πάνω απ' τον πύργο δεν ξέρω Πάντως είναι και το game λίγο ότι να 'ναι. Έδωσε clearance σε Α320 σε διάδρομο με 5500ft μήκος και η φάση είναι ότι ο 35 διάδρομος είναι μια χαρά για μεγάλα αεροπλάνα, εκεί έπρεπε να τον πάει. Βέβαια τώρα αυτός τι approach είχε κάνει και αν είχε κάνει, ούτε που ξέρω, σαν καμικάζι πετάχτηκε. Και γενικά βλέπω αρκετούς καμικάζι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δεν έχω μπει τελευταία αλλά σίγουρα με το Xbox θα γεμίσουμε κόσμο , αλλά το μεγάλο θέμα είναι το atc , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το μεγαλύτερο θέμα του ATC είναι το "please expedite your climb" που το λέει όλη την ώρα. Είπαν θα το φτιάξουν στο WU6 στις 24 του μήνα αν θυμάμαι καλά. Πάντως γενικά έχει αρκετή κίνηση και από πραγματικές πτήσεις. Το Χειμώνα και λόγω covid ήταν ερημιά αλλά τώρα έχει πράμα. Πάνω απ' το LGAV έχει κίνηση φουλ, πρώτη φορά είχα και traffic alert από τον ATC κατά το climb πάνω απ' τη νότια Εύβοια.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 https://www.dsogaming.com/news/microsoft-flight-simulator-world-update-6-delayed-until-september-7th-will-further-improve-graphics/ Πάει λίγο πιο πίσω το update. Θα έχει δυνατότητα να κάνει caching όλα όσα είναι εκτός του πεδίου της οθόνης ώστε να μην φορτώνουν όλη την ώρα όταν γυρνάς την κάμερα και θα αυξήσουν και το draw distance.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasakas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Ποιο το ωφελος απο τα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasakas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μια ερωτηση ,γιατι δεν βλεπω αλλα αεροσκαφη οταν πεταω στο fs2020 οπως στο FSX? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα