Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, chek2fire είπε

ναι γιαυτό αλλά σε ποιο λευκό δλδ με μέρα.

εεεε, με έπιασε το βράδυ..κοντά 1.5ωρα έκανα να φτάσω Ρόδο από Αθήνα :P με το a5!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Λογικό.. μεγάλο project. Υπομονή να έχουμε.

Πάντως εάν δεν σου αρέσουν τα αεροπλάνα και δε θες να μάθεις κάποια πράγματα τα fs είναι απλώς aimless για κάποιον που θα πει να "παίξει".

τελικά πήρα τα screenshoot με το κλασικό winkey+prtscn

Εδώ πάνω από Hokaido στα 20 και 4 χιλιάδες πόδια καθώς γίνετε προσγείωση στο αεροδρόμιου του μικρού νησιού που υπάρχει απέναντι

Z3FYfDt.jpg

vPl7NpE.jpg

0FAbG0y.jpg

X4lHwot.jpg

• Like 3

5 ώρες πριν, chek2fire είπε

τελικά πήρα τα screenshoot με το κλασικό winkey+prtscn

Εδώ πάνω από Hokaido στα 20 και 4 χιλιάδες πόδια καθώς γίνετε προσγείωση στο αεροδρόμιου του μικρού νησιού που υπάρχει απέναντι

Z3FYfDt.jpg

vPl7NpE.jpg

0FAbG0y.jpg

X4lHwot.jpg

είδες εύκολο αεροπλανάκι?

image.png.dfb1f5e9190ae8639fab1abc6ff80bfe.pngέχει update

Τι γκίνια είναι αυτή. Λέω θα βάλω κι εγώ ο κακομοίρης να δω επιτέλους το Α5 στα γρήγορα πριν πάω για ύπνο και μου πετάει το update των 11,5GB. Ήμαρτον, τώρα βρήκαν.

Το παιχνίδι βγάζει μάτι ότι χρειάζεται low level api και multicore optimization/rendering. Όπως είπε και ο μέγας γέροντας Παίσιος θα είναι σαν να πάρετε καινούρια κάρτα, αλλά δεν θα είναι καινούρια.

index.php?ct=articles&action=file&id=637

index.php?ct=articles&action=file&id=637

9900k 5Ghz...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χω βάλει απ' το πρωί που ζήτησε 11GB update και μέχρι τώρα δεν έχει τελειώσει. Η σύνδεση μου (vdsl) δουλεύει σταθερά 4,5MB/s που την παρακολουθώ. Απ' την αρχή δεν προχωρούσε φυσιολογικά, φτάνει μέχρι τα 500MB και μετά πάλι απ' την αρχή όταν αλλάζει αρχείο, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσα έχει κατεβάσει. Η μπάρα σαν να φαίνεται ότι είναι ακόμα στην αρχή. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μην έχει τελειώσει μετά από τόσες ώρες, τι φάση μαμώ τον launcher τους;

fs.jpg

Επεξ/σία από p4n0s86

Εμένα χθες έφαγε ένα 2ωρο τελικά, μετά χρειάστηκε να κατεβάσει κι άλλα 100MB ή κάτι τέτοιο, οπότε στο τέλος μέχρι να το βάλω, να πετάξω ένα μισάωρο με το Α5 (για πρώτη φορά) και να πάω να το ρίξω σε μια παραλία στην Καλαμάτα πήγε τελικά 3 η ώρα και το πρωί δεν ξυπνούσα με τίποτα.

1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Το χω βάλει απ' το πρωί που ζήτησε 11GB update και μέχρι τώρα δεν έχει τελειώσει. Η σύνδεση μου (vdsl) δουλεύει σταθερά 4,5MB/s που την παρακολουθώ. Απ' την αρχή δεν προχωρούσε φυσιολογικά, φτάνει μέχρι τα 500MB και μετά πάλι απ' την αρχή όταν αλλάζει αρχείο, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσα έχει κατεβάσει. Η μπάρα σαν να φαίνεται ότι είναι ακόμα στην αρχή. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μην έχει τελειώσει μετά από τόσες ώρες, τι φάση μαμώ τον launcher τους;

fs.jpg

55809-b.jpg

12 λεπτά πριν, ilos είπε

55809-b.jpg

Κι όμως αυτό έγινε!! :cry: Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και λέει 10,98GB υπόλοιπο! Τι κατέβαζε τόσες ώρες;;; Και η φάση είναι ότι κάνει πάλι το ίδιο, δεν μπορώ να καταλάβω αν κατεβάζει ή όχι. Τι πρέπει να κάνω για να παίξω; Να σφάξω καμιά παρθένα τα μεσάνυχτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει μουλαρώσει και αρνείται πεισματικά να κάνει το update. Συνέχεια κατεβάζει και κάνει αποσυμπίεση αρχεία (γραμμή και cpu δουλεύουν φουλ) και μένει στάσιμο. Δεν ξέρω τι τρολ είναι αυτό που τρώω. Σκέφτηκα να καθαρίσω τον cache φάκελο που κατεβάζει το update μήπως σκάλωσε, αλλά είναι κοντά 100GB οπότε λογικά έχει μέσα όλο το game και θα πρέπει να το κατεβάζω απ' την αρχή μετά. Ξέρει κανείς να μου πει με βεβαιότητα ποιον φάκελο μπορώ να σβήσω; (αν γίνεται). Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω εγκλωβιστεί στην μαύρη τρύπα της MS. :unsure:

- - - update:

Απ' ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος. Πάω για επανεγκατάσταση 100GB, απλά τραγικοί.

Επεξ/σία από p4n0s86

Τελικά από την αρχή όλο?

Btw υπάρχει περίπτωση να βάλουν το Concorde μέσα? Το ξέρω δεν πετάει κοντά 20 χρόνια(17) πλέον το αεροπλάνο,αλλά λέω μπας και..

Φαντάζομαι οι 3rd parties θα βγάλουν σιγά σιγά επί πληρωμή ή μη όλα τα δημοφιλή αεροπλάνα, είτε παλιά είτε καινούρια. Στο FS2004 έπαιζα με ένα δωρεάν unofficial Concorde που δεν ήταν άσχημο (θυμάμαι είχε manual 300+ σελίδες), αλλά εκείνα τα FS ήταν τόσο ώριμα που έβρισκες τα πάντα από addons (ακόμα και το... έλκηθρο του Άγιου Βασίλη ή τη σκούπα του Χάρι Πότερ). Άσχετα αν το 90% ήταν σκουπίδια.

Στο νέο FS νομίζω έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν freeware πραγματάκια, ένα site που έτυχε να δω ήταν το https://www.msfsaddons.org/.

Οπότε αργά ή γρήγορα...

ps: εγώ πάντως που αναγκαστικά είμαι σε πιο casual φάση πλέον περιμένω πως και πως να πιάσω κανα mod τύπου FSEconomy (για να δώσει ένα παραπάνω κίνητρο)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...