chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε @chek2fire άσε φτύνω αίμα με το gamepad να το πετάξω..θέλω να δω οι τυπάδες που θέλουν στο xbox να το πάρουν να παίξουν. Επίσης στο xbox σε τι ανάλυση θα το κάνουν να τρέχει smooth? 560p 30fps? γιατί έκλεισες το ΑΑ και όχι το supersampling? πάντως δεν πατιούνται όλα τα κουμπάκια στο cockpit, στο fsx αν θυμάμαι καλά πατούσες τα πάντα. Επίσης πολλά κουμπιά είναι bugαρισμένα, τα πατάς και δεν έχουν feedback, έχει ΠΟΛΥ δρόμο το παιχνίδι μπροστά του... μιας και μοιάζει με beta ως τώρα. btw εμένα δεν έχει κατεβάσει κανένα update. Το content manager λέει να κάνω restart το παιχνίδι για να το κατεβάσει, αλλά δεν κατεβάζει κάτι πάρε κανά hotas. Μιλάμε με τον controller δεν πετάει με τίποτα. Δεν μπορείς ούτε σταθερό να το κρατήσεις ούτε να κάνεις σωστά μανούβρες και κυρίως απογείωση προσγείωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Aircraft - F/A-18 for Microsoft Flight Simulator 2020 (freeware) Απ' την περιγραφή του βίντεο: Αναφορά σε κείμενο Right now only the exterior model works, just barely, the afterburners don't work at the moment. The cockpit can work but needs some fine tuning for it to work properly. This aircraft is a conversion of the Flight Simulator X Acceleration F-18. The sounds, systems, and flight model aren't 1:1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sibir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Και σε εμενα το ιδιο με το update...Λέει να κάνω restart αλλα δεν κατεβαζει,τζιφος... Χαλαρά ωρέ!!!🤣 Απο 20-8 παράγγειλα το Joysticks Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack Hotas αλλα εχει εως 30 ημερες λεει παραδοση...Θριλερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, sibir είπε Και σε εμενα το ιδιο με το update...Λέει να κάνω restart αλλα δεν κατεβαζει,τζιφος... Χαλαρά ωρέ!!!🤣 Απο 20-8 παράγγειλα το Joysticks Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack Hotas αλλα εχει εως 30 ημερες λεει παραδοση...Θριλερ! αφού έχουν γίνει τα περισσότερα sold out από την μεγάλη ζήτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, chek2fire είπε πάρε κανά hotas. Μιλάμε με τον controller δεν πετάει με τίποτα. Δεν μπορείς ούτε σταθερό να το κρατήσεις ούτε να κάνεις σωστά μανούβρες και κυρίως απογείωση προσγείωση. γολγοθάς! Θα πάρω αυτό που πήρε το παιδί. Αλλά όχι ακόμα, για δώρο γενεθλίων σε 2 μήνες θα το πάρω. Ελπίζω μέχρι τοτε να κάνει update το παιχνίδι και να έχει στρώσει 4 ώρες πριν, sibir είπε Και σε εμενα το ιδιο με το update...Λέει να κάνω restart αλλα δεν κατεβαζει,τζιφος... Χαλαρά ωρέ!!!🤣 Απο 20-8 παράγγειλα το Joysticks Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack Hotas αλλα εχει εως 30 ημερες λεει παραδοση...Θριλερ! Ας μας επιβεβαιώσει κανείς σχετικά με το update εαν του έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 Σεπτεμβρίου θα γινει το update https://realsport101.com/misc/flight-simulator/microsoft-flight-simulator-2020-update-patch-notes-release-date-hurricane-laura-xbox-details-development-update-download/ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από george kesoglu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, george kesoglu είπε 3 Σεπτεμβρίου θα γινει το update https://realsport101.com/misc/flight-simulator/microsoft-flight-simulator-2020-update-patch-notes-release-date-hurricane-laura-xbox-details-development-update-download/ thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Πέταξα μέρα χθες πάνω από την Μυτιλήνη...δεν μοιάζει καθόλου 🤣 . Απλά ξέρεις εκεί ότι υπάρχει η Μυτιλήνη.Δε ξέρω τί κάνει generate από τους χάρτες, αλλά τέτοια ψηλά κτήρια δεν έχουμε. Δεν είναι τοσο αραιά τα κτήρια Λείπει ολόκληρο κάστρο και στην θέση του έχει 3 πολυκατοικίες. Έχει ακόμη ψηλά άσχετα κτήρια σε σημεία που δεν έχει καθόλου κανονικά κτήρια. Δεν έχουμε καν την βλάστηση που δείχνει, λες και πετάς πάνω από καμία φαλακρή ζούγκλα. Ναι οκ δεν περίμενα να δω 100% ότι θα χε ο χάρτης, αλλά όχι και έτσι 😝😝😝. Ίσως γι'αυτό δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ Bing χάρτες 🤣 . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 εγώ πέταξα από καστελόριζο με προορισμό Τουρκία έτσι για την αλητεία αλλά να σου πω πετάω πάντα βράδυ και λίγα πράγματα βλέπεις. Αυτό δεν υποτίθεται ότι γίνετε από real χάρτες η αναπαράσταση? Αν το ενεργοποιήσεις βέβαια νομίζω και το online generate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε εγώ πέταξα από καστελόριζο με προορισμό Τουρκία έτσι για την αλητεία αλλά να σου πω πετάω πάντα βράδυ και λίγα πράγματα βλέπεις. Αυτό δεν υποτίθεται ότι γίνετε από real χάρτες η αναπαράσταση? Αν το ενεργοποιήσεις βέβαια νομίζω και το online generate. Το έκλεισα το live weather να δω πως είναι μέρα, γιατί και εγώ συνήθως απογεύματα-βραδυ κάνω πτήσεις, οπότε έβαλα μπροστά την ώρα. Θα προσπαθήσω να δω και την Θεσσαλονίκη που έζησα κάποια χρόνια. Εκτός και αν μιλάμε μόνο για μεγάλες χώρες και συγκεκριμένα μέρη για το Bing maps, αν και είχα καταλάβει ότι έτσι θα είναι όλα έτοιμα από την μαμά περασμένα χωρίς να αλλάζει. Έχετε μεγάλο αεροδρόμιο στο Καστελόριζο? Να έρθω με το λιαρ τζέτ μου? Ο αυτόματος πιλότος, μπαίνει με αυτή την άλλη επιλογή αν του βάλεις AI control να κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το έκλεισα το live weather να δω πως είναι μέρα, γιατί και εγώ συνήθως απογεύματα-βραδυ κάνω πτήσεις, οπότε έβαλα μπροστά την ώρα. Θα προσπαθήσω να δω και την Θεσσαλονίκη που έζησα κάποια χρόνια. Εκτός και αν μιλάμε μόνο για μεγάλες χώρες και συγκεκριμένα μέρη για το Bing maps, αν και είχα καταλάβει ότι έτσι θα είναι όλα έτοιμα από την μαμά περασμένα χωρίς να αλλάζει. Έχετε μεγάλο αεροδρόμιο στο Καστελόριζο? Να έρθω με το λιαρ τζέτ μου? Ο αυτόματος πιλότος, μπαίνει με αυτή την άλλη επιλογή αν του βάλεις AI control να κάνει? ο αυτόματος μπάινει κανόνικά σε μένα. Τώρα για το αεροδρόμιο ένας διάδρομος ήταν που στην προσγείωση του το τελειώμα φτάνει θάλασσα αν είδα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Πέταξα μέρα χθες πάνω από την Μυτιλήνη...δεν μοιάζει καθόλου 🤣 . Απλά ξέρεις εκεί ότι υπάρχει η Μυτιλήνη.Δε ξέρω τί κάνει generate από τους χάρτες, αλλά τέτοια ψηλά κτήρια δεν έχουμε. Δεν είναι τοσο αραιά τα κτήρια Λείπει ολόκληρο κάστρο και στην θέση του έχει 3 πολυκατοικίες. Έχει ακόμη ψηλά άσχετα κτήρια σε σημεία που δεν έχει καθόλου κανονικά κτήρια. Δεν έχουμε καν την βλάστηση που δείχνει, λες και πετάς πάνω από καμία φαλακρή ζούγκλα. Ναι οκ δεν περίμενα να δω 100% ότι θα χε ο χάρτης, αλλά όχι και έτσι 😝😝😝. Ίσως γι'αυτό δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ Bing χάρτες 🤣 . Εδώ ο Squirrel έχει κάνει βίντεο που έλεγε ότι δεν μοιάζει (ή δεν έμοιαζε, αν έγινε κάνα update) το Λονδίνο, εσύ θες τη Μυτιλήνη; Απ' ότι είχε πει τα κτήρια γίνονται random generated, απλά παίρνει την πληροφορία ότι εκεί υπάρχει κάτι σε Χ διαστάσεις και δημιουργεί κάτι στην τύχη. Προφανώς και είναι αδύνατον (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) να είναι τα πάντα πραγματικά σε χάρτη τέτοιας κλίμακας. Θεωρητικά έχοντας το marketplace και τους modders, με τον καιρό θα βελτιώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Θεωρητικά έχοντας το marketplace και τους modders, με τον καιρό θα βελτιώνεται. οπως παντα θα πρεπει να περασει καμια 5ετια για να πουμε οτι τρεχει αξιοπρεπως χωρις να χρειαστει να ξοδεψουμε μια περιουσια , και οτι θα εχουν διορθωσει ολα τα λαθη , εχοντας απο πισω μια τεραστια κοινοτιτα ατομων που τους βοηθαει . απο το 1998 που ασχολουμαι με το FS το ιδιο γινετε , γερασα πια 😛😛, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Έχετε μεγάλο αεροδρόμιο στο Καστελόριζο? Να έρθω με το λιαρ τζέτ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasmao Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόνο ωραία γραφικά είναι το FS2020. Περίμενα οτι και στο επίπεδο εξομοίωσης θα είχαν κάνει κάποια βήματα προς τα πάνω... αλλα μάταια. Αν παίζετε X-Plane ή Prepar μήν κάνετε το λάθος να το αγοράσετε... τουλαχιστον τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα