Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hk2004gr είπε

Αυτά καταγράφει το app αυτά σου λέω. Αν καταγράφει βλακείες, λάθος νούμερα σου είπα. Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα, τρέχει χωρίς πρόβλημα στην εμπειρία στα ultra και εκεί το τρέχω. Δεν προσπαθώ να το πουλήσω, ούτε να αποδείξω οτι έχω καλύτερο σύστημα (που προφανώς έχει τα χρόνια του) για να πείσω κάποιον. Απόψεις μοιραζόμαστε και μόνο. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός με τέτοιες φράσεις. Ούτε σε προσέβαλε κανείς ούτε είμαστε φιλαράκια. Κράτα ένα επίπεδο στο λόγο σου.

Ε μα συγνώμη κιόλας αν βγάζει 22 στην 1060 τότε στην 1050Ti θα βγάζει 15 και αν, αυτό δεν είναι καλή εμπειρία. Μήπως έχεις κλειστά τίποτα και δεν είσαι στο ultra preset; Σίγουρα 1080p ή άλλαξες καταλάθος την ανάλυση σε χαμηλότερη;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κάθεστε και μαλώνετε, εν το μεταξύ παίζει να έχετε και οι δύο δίκαιο από την μεριά του ο καθένας. Το παιχνίδι απλά δεν μπορεί να μετρηθεί έτσι απλά, εφόσον δεν υπάρχει επίσημο Benchmark να τρέξει συγκεκριμένο σημείο σε λούπα.

Με Ultra Settings μπορώ και εγώ άνετα να δω 30fps σε GTX 1060 με clear sky(no clouds), no realtime AI, και στην έρημο πχ! 😛 MSF.jpg.c3eabcef7ffb37e2ca7c9d1bddc684f6.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μη κάθεστε και συγκρίνετε νούμερα στο FS, δεν υπάρχει canned benchmark όπως σωστά αναφέρθηκε και η gpu είναι απλά ένας από τους αστάθμητους παράγοντες. Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως προφανώς το scenery πάνω από που πετάς ή η ποσότητα της μνήμης και αν έχεις κάνει manual caching κλπ.

Ακόμα και o καιρός ή το aircraft που θα διαλέξεις παίζει ρόλο, γιατί έχουν μερικά πολλά reflections στα windows.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Βασικά σκέφτομαι για αγορά αυτό το joystick, να ανέβω επίπεδο, να πάω ένα βήμα παρακάτω και να τολμήσω αυτό

Thrustmaster T16000M FCS HOTAS
από amazon €146.21

t16000mfcshotas_smart.jpg

παράλληλα έπεσε στο μάτι μου στο
TCA Officer Pack Airbus Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό
από amazon 159.99€

officerpack_front.jpg

Δεν ξέρω πόσο καλά πατάνε κάτω και αν θα φεύγουν εύκολα. Για παραπάνω χρήματα δεν είναι να δώσω,ταβάνι τα 150€.

Αγορά θα κάνω στην black friday για να έχω χρήματα,αλλά και να έχει στρώσει το παιχνίδι

ή θα εκτοξευθούν οι τιμές στα περιφερειακά ως τότε;

με το προηγούμενο μου joystick(μόνο joystick mad catz cyborg v1) έπαιζα εκτός από FSX και περισσότερο elite dangerous (δηλαδή κάποιο combat το είχα), και πήγαινε βόλτα στο γραφείο.

thss.png.fe90b7e2d402a36ef5a5b2e4a897ef76.png

δεν καταλαβαίνω το resolution που αναφέρει ο πίνακας

ή να πάω κατευθείαν στο logitech x52 saitek? έχει και τις βεντούζες του!
θεωρείται ξεπερασμένο;

logitech_g_x52_h.o.t.a.s._throttle_and_s

Κάποιος? Κάτι? Μια κουβέντα?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Hk2004gr είπε

Σχετικά με τα specs, εγώ έχω έναν Amd 8320 (χωρίς overclock), 32 gb ram, Gigabyte 1050ti gaming edition (4gb) ενώ το FS2020 έχει εγκατασταθεί σε ssd. Στο θέμα γραφικών, στα high το παίζει πάρα πολύ καλά χωρίς κολλήματα, ενώ στα Ultra είναι οκ με μερικά frame drops σε έντονες περιοχές (κυρίως πόλεις) αν πετάξω χαμηλά - χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα όμως. Για να το περιγράψω και καλύτερα & πιο σύντομα, στα ultra το τρέχω χωρίς να έχω πειράξει κάτι επιπλέον. Παρά το ότι εδώ και 3 χρόνια έχω 32gb ram στον υπολογιστή, δεν περίμενα αυτή την απόδοση. Σίγουρα με πιο καλό επεξεργαστή θα λειτουργεί αρκετά καλύτερα αλλά έμεινα ευχάριστα έκπληκτος.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι η κάρτα (GTX 770) που είναι παλιά (5 ετών) και χρειάζεται αναβάθμιση. Εάν πάρω μία πάρα πολύ ακριβή κάρτα, π.χ. €750-800, θα μπορέσει ο επεξεργαστής μου (i5-4670) να την αξιοποιήσει;

Αν ναι, ΟΚ και την κρατάω όταν στο μέλλον κάνω συνολική αναβάθμιση.

Αν όχι, μέχρι που μπορώ να πάω; Δηλαδή, τι κάρτα με συμφέρει να πάρω με βάση το PC που έχω τώρα (i5, 16GB);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Belisarius565 είπε

Το βασικό μου πρόβλημα είναι η κάρτα (GTX 770) που είναι παλιά (5 ετών) και χρειάζεται αναβάθμιση. Εάν πάρω μία πάρα πολύ ακριβή κάρτα, π.χ. €750-800, θα μπορέσει ο επεξεργαστής μου (i5-4670) να την αξιοποιήσει;

Αν όχι, μέχρι που μπορώ να πάω; Δηλαδή, τι κάρτα με συμφέρει να πάρω με βάση το PC που έχω τώρα (i5, 16GB);

χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου φυσικά θα σου πρότεινα να πάρεις μια GTX 1660Ti καθώς την θεωρώ καλή αναβάθμιση για την GTX 770 που έχεις και δεν θα αντιμετωπίσει θέμα με τον επεξεργαστή σου i5-4670

εγώ έχω ένα παλιό μηχάνημα AMD FX 8350 με 16GB Ram και την GTX 1050Ti 4GB και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω την GTX 1660Ti ώστε να τον αναστήσω ξανά...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ikorolis είπε

χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου φυσικά θα σου πρότεινα να πάρεις μια GTX 1660Ti καθώς την θεωρώ καλή αναβάθμιση για την GTX 770 που έχεις και δεν θα αντιμετωπίσει θέμα με τον επεξεργαστή σου i5-4670

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις πως μπορώ να δω αν η GTX 1660Ti συνεργάζεται με την μητρική μου MSI H87-G43 GAMING (MS-7816)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Belisarius565 είπε

Μπορείς να δεις αν θα έχεις πρόβλημα με bottleneck βάζοντας επεξεργαστή & την κάρτα που σε ενδιαφέρει σε αυτό το site --> https://pc-builds.com/calculator/

54 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εγώ έχω ένα παλιό μηχάνημα AMD FX 8350 με 16GB Ram και την GTX 1050Ti 4GB και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω την GTX 1660Ti ώστε να τον αναστήσω ξανά...

Θα σου έλεγα να μην προβείς σε αλλαγή. Στο σύστημα που έχουμε, η 1050 θεωρώ πως είναι οριακή. Με την 1660, θα έχεις σίγουρα bottleneck. Αν θες τσέκαρε εδώ-> https://pc-builds.com/calculator/FX-8350_Eight-Core/GeForce_GTX_1660_Ti/0sI13f8A/8/100/

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε

Μπορείς να δεις αν θα έχεις πρόβλημα με bottleneck βάζοντας επεξεργαστή & την κάρτα που σε ενδιαφέρει σε αυτό το site --> https://pc-builds.com/calculator/

Φανταστικό! Ακριβώς αυτό έψαχνα! Ευχαριστώ πολύ!!!

Βασικά, με τον i5-4670K δεν μπορώ να ανέβω πολύ σε κάρτα. Η 1660 π.χ. στουμπώνει (32% bottleneck!). Άρα μιλάμε και για νέο CPU, δηλ.αναβάθμιση min €500...

Στην μητρική που έχω όμως κάθονται ένας i5-9 gen και η GTX 1660 ?

Υπάρχει web-site γι' αυτό;;;

Υ.Σ. Παραθέτω αυτό, το οποίο βρήκα πολύ κατατοπιστικό: https://www.tomshardware.com/features/microsoft-flight-simulator-benchmarks-performance-system-requirements

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Κάποιος? Κάτι? Μια κουβέντα?

Σε πρώτη φάση βολεψου με κάτι πιο απλό και πολύ πιο φθηνό. Είναι κρίμα εάν δεν σ αρέσει τελικά το παιχνίδι, να μείνεις με εναν τόσο ακριβό μοχλό  

Άσχετο,  έφαγα και εγω με το logitech attack 3 ένα εμφατικό άκυρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Belisarius565 είπε

Βασικά, με τον i5-4670K δεν μπορώ να ανέβω πολύ σε κάρτα. Η 1660 π.χ. στουμπώνει (32% bottleneck!). Άρα μιλάμε και για νέο CPU, δηλ.αναβάθμιση min €500...

Υ.Σ. Παραθέτω αυτό, το οποίο βρήκα πολύ κατατοπιστικό: https://www.tomshardware.com/features/microsoft-flight-simulator-benchmarks-performance-system-requirements

Απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορεί να μπει τόσο καινούργιος επεξεργαστής.

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές: Intel Socket 1150 for 4th Generation Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron Processors. (από το site του e-shop που έστειλες)

Eδώ μπορείς να δεις τι επεξεργαστές μπορεί να πάρει η μητρική σου:

https://www.msi.com/Motherboard/support/H87-G43-GAMING.html#support-cpu

Επεξ/σία από Hk2004gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Belisarius565 είπε

Από το ίδιο το site:

Αναφορά σε κείμενο

Please do not use this calculator primary as decision maker than as helping tool to understand performance correlations between different components.

Μια ιδέα σου δίνει, σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Επίσης μην τρελαίνεστε τόσο με το bottleneck, έχει γίνει λίγο αστικός μύθος το όλο θέμα. Μπουκάλι πάντα θα έχεις, με πρώτο και καλύτερο τον δίσκο σου. Αν δεν θες να δώσεις πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή και θες να παίξεις ικανοποιητικά σε 1080p πάρε μια 1660 και αργότερα βλέπεις.

Επεξ/σία από p4n0s86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...