Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Emilie :wub: :P

Προσγειώνω καλύτερα και με απόλυτη επιτυχία  Learjet  στο FS2020 με xbox 360controller ενώ αληθινή πιλότος κρασαρει στην προσγείωση(στο FS2020)

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JTRGamer είπε

Προσγειώνω καλύτερα και με απόλυτη επιτυχία  Liar Jet στο FS2020 με xbox 360controller ενώ αληθινή πιλότος κρασαρει στην προσγείωση(στο FS2020)

Και ποιο είναι το συμπέρασμα που πρέπει να βγάλουμε; :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ti flaps δε βλέπω τίποτα bipbip warning warning terain boobs :P To ρημάδι 3 μερες να κατέβει και άλλες τόσες να τρέξει στο omen laptop

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα,

Παρακαλώ για την βοήθεια σας!

Αγόρασα το παιχνίδι από το Microsoft Store και στην απόπειρα εγκατάστασης μου λέει:

"Πού θέλετε να γίνει εγκατάσταση;

Φαίνεται ότι δεν έχετε κατάλληλες συσκευές συνδεδεμένες με τον λογαριασμό Microsoft. Για να εγκαταστήσετε, συνδεθείτε στη συσκευή με τον λογαριασμό Microsoft"

Στο account από το οποίο έγινε η αγορά υπάρχει device που καλύπτει τις ανάγκες του FS2020 (Updated Windows 10, i5, NVidia 770, 16GB RAM κλπ.)

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Να κανω κι εγω μια ερωτηση.Εχει βγει το simulator για xbox one.Ρωταω γιατι δυστυχως εχω μονο ενα ps4.Για αγορα pc δε το σκεφτομαι και πολυ γιατι για να τρεξει το simulator φανταζομαι πως θελει Pc των 800-900 ευρω.Οποτε ψαχνομαι για xbox

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Belisarius565 είπε

Καλημέρα,

Παρακαλώ για την βοήθεια σας!

Αγόρασα το παιχνίδι από το Microsoft Store και στην απόπειρα εγκατάστασης μου λέει:

"Πού θέλετε να γίνει εγκατάσταση;

Φαίνεται ότι δεν έχετε κατάλληλες συσκευές συνδεδεμένες με τον λογαριασμό Microsoft. Για να εγκαταστήσετε, συνδεθείτε στη συσκευή με τον λογαριασμό Microsoft"

Στο account από το οποίο έγινε η αγορά υπάρχει device που καλύπτει τις ανάγκες του FS2020 (Updated Windows 10, i5, NVidia 770, 16GB RAM κλπ.)

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

τσέκαρε λιγο πιο πισω. Συνδέσου στο pc με τον microsoft λογαριασμό σου, και όχι με local χρήστη

4 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Να κανω κι εγω μια ερωτηση.Εχει βγει το simulator για xbox one.Ρωταω γιατι δυστυχως εχω μονο ενα ps4.Για αγορα pc δε το σκεφτομαι και πολυ γιατι για να τρεξει το simulator φανταζομαι πως θελει Pc των 800-900 ευρω.Οποτε ψαχνομαι για xbox

αν το βρεις το xbox μεταχειρισμένο 100-150€ πάρτο, αλλιώς 4 μήνες πριν την νέα γενιά δεν αξίζει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

τσέκαρε λιγο πιο πισω. Συνδέσου στο pc με τον microsoft λογαριασμό σου, και όχι με local χρήστη

Ευχαριστώ, δεν κατάλαβα τι εννοούσε να συνδεθώ με τον Microsoft account, τώρα που μου είπες για local account κατάλαβα. Βρήκα άλλη λύση εν τω μεταξύ, μπήκα στο Microsoft Store App και ξεκίνησα το download από εκεί. Κατέβασα 998 ΜΒ , έτρεξα το εικονίδιο και τώρα περιμένω.

Μου είπε βέβαια ότι δεν μιάνω τα minimum αλλά απ' ότι είδα i5-4760, GTX770 και 16GB Ram είναι ΟΚ. Όχι?

• Like 1
Δημοσ.
  • 1 ώρα πριν, Belisarius565 είπε

Ευχαριστώ, δεν κατάλαβα τι εννοούσε να συνδεθώ με τον Microsoft account, τώρα που μου είπες για local account κατάλαβα. Βρήκα άλλη λύση εν τω μεταξύ, μπήκα στο Microsoft Store App και ξεκίνησα το download από εκεί. Κατέβασα 998 ΜΒ , έτρεξα το εικονίδιο και τώρα περιμένω.

Μου είπε βέβαια ότι δεν μιάνω τα minimum αλλά απ' ότι είδα i5-4760, GTX770 και 16GB Ram είναι ΟΚ. Όχι?

• Requires a 64-bit processor and operating system
  • Processor: Intel i5-4460 | AMD Ryzen 3 1200
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GTX 770 | AMD Radeon RX 570
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 150 GB available space
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά σκέφτομαι για αγορά αυτό το joystick, να ανέβω επίπεδο, να πάω ένα βήμα παρακάτω και να τολμήσω αυτό

Thrustmaster T16000M FCS HOTAS
από amazon €146.21

t16000mfcshotas_smart.jpg

παράλληλα έπεσε στο μάτι μου στο
TCA Officer Pack Airbus Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό
από amazon 159.99€

officerpack_front.jpg

Δεν ξέρω πόσο καλά πατάνε κάτω και αν θα φεύγουν εύκολα. Για παραπάνω χρήματα δεν είναι να δώσω,ταβάνι τα 150€.

Αγορά θα κάνω στην black friday για να έχω χρήματα,αλλά και να έχει στρώσει το παιχνίδι

ή θα εκτοξευθούν οι τιμές στα περιφερειακά ως τότε;

με το προηγούμενο μου joystick(μόνο joystick mad catz cyborg v1) έπαιζα εκτός από FSX και περισσότερο elite dangerous (δηλαδή κάποιο combat το είχα), και πήγαινε βόλτα στο γραφείο.

thss.png.fe90b7e2d402a36ef5a5b2e4a897ef76.png

δεν καταλαβαίνω το resolution που αναφέρει ο πίνακας

ή να πάω κατευθείαν στο logitech x52 saitek? έχει και τις βεντούζες του!
θεωρείται ξεπερασμένο;

logitech_g_x52_h.o.t.a.s._throttle_and_s

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τα specs, εγώ έχω έναν Amd 8320 (χωρίς overclock), 32 gb ram, Gigabyte 1050ti gaming edition (4gb) ενώ το FS2020 έχει εγκατασταθεί σε ssd. Στο θέμα γραφικών, στα high το παίζει πάρα πολύ καλά χωρίς κολλήματα, ενώ στα Ultra είναι οκ με μερικά frame drops σε έντονες περιοχές (κυρίως πόλεις) αν πετάξω χαμηλά - χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα όμως. Για να το περιγράψω και καλύτερα & πιο σύντομα, στα ultra το τρέχω χωρίς να έχω πειράξει κάτι επιπλέον. Παρά το ότι εδώ και 3 χρόνια έχω 32gb ram στον υπολογιστή, δεν περίμενα αυτή την απόδοση. Σίγουρα με πιο καλό επεξεργαστή θα λειτουργεί αρκετά καλύτερα αλλά έμεινα ευχάριστα έκπληκτος.

Επεξ/σία από Hk2004gr
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε

Σχετικά με τα specs, εγώ έχω έναν Amd 8320 (χωρίς overclock), 32 gb ram, Gigabyte 1050ti gaming edition (4gb) ενώ το FS2020 έχει εγκατασταθεί σε ssd. Στο θέμα γραφικών, στα high το παίζει πάρα πολύ καλά χωρίς κολλήματα, ενώ στα Ultra είναι οκ με μερικά frame drops σε έντονες περιοχές (κυρίως πόλεις) αν πετάξω χαμηλά - χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα όμως. Για να το περιγράψω και καλύτερα & πιο σύντομα, στα ultra το τρέχω χωρίς να έχω πειράξει κάτι επιπλέον. Παρά το ότι εδώ και 3 χρόνια έχω 32gb ram στον υπολογιστή, δεν περίμενα αυτή την απόδοση. Σίγουρα με πιο καλό επεξεργαστή θα λειτουργεί αρκετά καλύτερα αλλά έμεινα ευχάριστα έκπληκτος.

Τι ανάλυση; 480p; Και τι εννοείς καλά; Πόσα fps;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι ανάλυση; 480p; Και τι εννοείς καλά; Πόσα fps;

Full HD και χρησιμοποιώ σαν οθόνη μια led 42'' tv. Πιο συγκεκριμένα, στο High γύρω στα 38fps & στο ultra 28-30fps (μέσο όρο και τα 2).

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε

Full HD και χρησιμοποιώ σαν οθόνη μια led 42'' tv. Πιο συγκεκριμένα, στο High γύρω στα 38fps & στο ultra 28-30fps (μέσο όρο και τα 2).

Πλάκα μας κάνεις; Εδώ https://www.techspot.com/article/2085-microsoft-flight-simulator-2020/ η 1060 βγάζει στα 1080p/ultra 22fps και με τον 3950Χ κιόλας και η 1050Ti βγάζει 28-30;;; Έλα @leros2004 να τον ξεσκεπάσεις και αυτόν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2020 στις 8:17 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Πλάκα μας κάνεις; Εδώ https://www.techspot.com/article/2085-microsoft-flight-simulator-2020/ η 1060 βγάζει στα 1080p/ultra 22fps και με τον 3950Χ κιόλας και η 1050Ti βγάζει 28-30;;; Έλα @leros2004 να τον ξεσκεπάσεις και αυτόν :P

Αυτά καταγράφει το app αυτά σου λέω. Αν καταγράφει βλακείες, λάθος νούμερα σου είπα. Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα, τρέχει χωρίς πρόβλημα στην εμπειρία στα ultra και εκεί το τρέχω. Δεν προσπαθώ να στο πουλήσω, ούτε να αποδείξω οτι έχω καλύτερο σύστημα (που προφανώς έχει τα χρόνια του) για να πείσω κάποιον. Απόψεις μοιραζόμαστε και μόνο. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετικός με τέτοιες φράσεις. Ούτε σε προσέβαλε κανείς ούτε είμαστε φιλαράκια. Κράτα ένα επίπεδο στο λόγο σου.

Επεξ/σία από Hk2004gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...