tsarouc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, DJTaurus είπε 37 fps με κτήνος PC των €3000! Stutter... Είμαι περίεργος πως θα τα πάει στο seX. Πάντως Metacritic σκίζει σε βαθμολογίες. Με μόνιτορ 1080p 280fps, 2080ti 9900k 4000hz μνήμες να πηγαίνει λες καλά?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καταρχάς είναι bugarισμένος και ο launcher του παιχνιδιού..Δεν γίνεται να του έχω πει βάλτο στον D που έχω χώρο και μετά από κάτω το path να δείχνει τον C με 326GB free, που ο C είναι ο ssd και συνολικά είναι 256gb😆 του πέρασα άλλο path..αν δεν δουλέψει, δρόμο! επίσης καλό θα ήταν να έβαζαν ένα κουμπί για mute την μουσική..και να μην το κάνουμε από το mixer των windows
Extinction Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Καταρχάς είναι bugarισμένος και ο launcher του παιχνιδιού.. Μα γιατί το λες αυτό... εμένα όταν τελείωσε
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, Extinction είπε Μα γιατί το λες αυτό... εμένα όταν τελείωσε το είχες κλείσει και συνέχισε από όπου είχε σταματήσει ή έτσι τελείωσε από την αρχή?
Extinction Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε το είχες κλείσει και συνέχισε από όπου είχε σταματήσει ή έτσι τελείωσε από την αρχή? Το έκλεισα 2 φορές γιατί δεν έπιανε ταχύτητα, έβαλα το fix μέσω cmd που έγραψα σε προηγούμενη σελίδα και μετά έστρωσε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Extinction είπε Το έκλεισα 2 φορές γιατί δεν έπιανε ταχύτητα, έβαλα το fix μέσω cmd που έγραψα σε προηγούμενη σελίδα και μετά έστρωσε ε λογικά συνέχισε από κει που το είχες παγώσει και είπε να σου δώσει και λίγα παραπάνω . εμένα βλέπω έχει κολλήσει στο 50%, πάρα πολλή ώρα τώρα..τέλεια ή απλώς είναι μεγάλο το πακέτο που βάζει Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
psaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Εκανα εγκατασταση με τα DVD και δεν μπορω να βρω που εχει κανει την εγκατασταση
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, psaras είπε Εκανα εγκατασταση με τα DVD και δεν μπορω να βρω που εχει κανει την εγκατασταση δεν είχε να διαλέξεις installation path?
psaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε δεν είχε να διαλέξεις installation path? οχι δεν ειχε ,εχω μονο ενα δισκο ssd αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο που εχει γινει η εγκατασταση
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, psaras είπε οχι δεν ειχε ,εχω μονο ενα δισκο ssd αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο που εχει γινει η εγκατασταση πετυχέσα λέμε!!! Κάνε δεξι κλικ στο εικονίδιο του στο start, μετά more και μετά open file location. Πέρασε από beta είπαμε ή έμεινε στην alpha?? εδώ για technical support https://helpdesk.aerosoft.com/portal/en/kb/aerosoft/microsoft-flight-simulator είμαι περίεργος να δω, αν λειτουργεί το joystick που χω ακόμα..Mad Catz V.1 Stick μιας και η εταιρία,δεν το supportαρει πλέον βρήκα κάποιους drivers του 2013. αν όχι, δε πειράζει Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
Belisarius565 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Το αγόρασε κανένας από το Microsoft Store? Δεν μπορώ, θέλει διεύθυνση US... Έχω χάσει κάτι; Πρέπει να έχω Steam ή Xbox game pass?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Belisarius565 είπε Καλησπέρα, Το αγόρασε κανένας από το Microsoft Store? Δεν μπορώ, θέλει διεύθυνση US... Έχω χάσει κάτι; Πρέπει να έχω Steam ή Xbox game pass? κάντο από το ελληνικό κατάστημα https://www.microsoft.com/el-gr/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:overviewtab --- το joystick εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή.. Αλλά μέσα στο παιχνίδι το βγάζει με κόκκινο, δεν μπορεί να του βρει καθόλου προφίλ και είναι αδύνατον να του προσθέσω τα κουμπιά.. rip joystick- σκέφτομαι να πάρω αυτό T.Flight Hotas One εδώ τα συμβατά joystics/gamepads -------- Κάντε κανα add: xtrmsnpr το vsync κλειδώνει μέχρι τα 60...(έχω οθόνη 75hz) -- επίσης βγαίνει πιο φθηνά να κάνουμε upgrade την έκδοση μας μέσα από το παιχνίδι..Το θέμα είναι θα λειτουργεί εαν τελειώσει η συνδρομή του Gamepass? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
Belisarius565 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε κάντο από το ελληνικό κατάστημα https://www.microsoft.com/el-gr/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:overviewtab -- Ευχαριστώ! €70 αντί για €50 για τους Αμερικάνους... γιατί μας έριξαν πάλι; Βοήθεια! ΟΚ το αγόρασα αλλά δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω γιατί λέει "Φαίνεται ότι δεν έχετε κατάλληλες συσκευές συνδεδεμένες με τον λογαριασμό Microsoft." Πήγα στις συσκευές και έχει ένα laptop αλλά δεν έχει το desktop από το οποίο αγόρασα το παιχνίδι... "Για να εγκαταστήσετε, συνδεθείτε στη συσκευή με τον λογαριασμό Microsoft." Τι εννοεί; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο τρόπο που η αγορά και εγκατάσταση θα ήταν πιο δύσκολη...
sibir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε κάντο από το ελληνικό κατάστημα https://www.microsoft.com/el-gr/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:overviewtab --- το joystick εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή.. Αλλά μέσα στο παιχνίδι το βγάζει με κόκκινο, δεν μπορεί να του βρει καθόλου προφίλ και είναι αδύνατον να του προσθέσω τα κουμπιά.. rip joystick- σκέφτομαι να πάρω αυτό T.Flight Hotas One εδώ τα συμβατά joystics/gamepads -------- Κάντε κανα add: xtrmsnpr το vsync κλειδώνει μέχρι τα 60...(έχω οθόνη 75hz) -- επίσης βγαίνει πιο φθηνά να κάνουμε upgrade την έκδοση μας μέσα από το παιχνίδι..Το θέμα είναι θα λειτουργεί εαν τελειώσει η συνδρομή του Gamepass? Το Thrustmaster T-Flight Hotas X ειναι ιδιο με το One (αν δεν κανω λαθος αλλαζει η (επιγραφη) στα κουμπια για playstation,xbox,pc κτλπ.) φθηνοτερο και ετοιμοπαραδοτο σχετικα πιο νωρις σε μερικα μαγαζια.Κοιταξε το μια.
davarisx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όποιος γνωρίζει ας μας πει από πού αλλού μπορούμε να το αγοράσουμε? Γενικά σε πόσα site το βρίσκουμε? Για κατέβασμα εννοώ όχι δισκάκια. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από davarisx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα