p4n0s86 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, Extinction είπε Κολλάει σε αυτό το σημείο όντως, μου έκανε και εμένα σχεδόν 5 λεπτά freeze και μετά όλα good. Όταν λες κολλάει, τι εννοείς ακριβώς; Γιατί εμένα δεν κολλάει, το Fly είναι clickable κανονικά, φαίνεται ότι πατιέται αλλά είναι σαν να μην έχει προγραμματιστεί να κάνει κάτι. Επίσης, τα tutorials γιατί μου τα έχει σαν να μην είναι διαθέσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @Extinction το έκανα ,ευχαριστω.παω να δοκιμασω! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από JTRGamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskav Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Φοβερό optimize. Not! 50 FPS η 2080ti σε 1080P..... https://www.guru3d.com/articles_pages/microsoft_flight_simulator_(2020)_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskav Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, sibir είπε Εμενα κολλαει στο επομενο σταδιο που αρχιζει να κανει update.Εχω αργη συνδεση 4mbps αρχισε να κατεβαζει απο χθες που εγινε to launch,κατεβηκε στα 70 και κατι gb απο τα 90 ,ντεμεκ βλεπω οτι κατεβαζει αρχεια αλλα μιση ημερα ειναι κολλημενο...Επανεκκινηση και παλι τα ιδια...Με το game pass ολα αυτα.Θα δουμε τι και πως! Περαστικά! Αρχαριος και εγω,ψηθηκα στην αρχη να το δοκιμασω (αν μπορεσω και το κατεβασω...χαχαχα) με ενα PS4 DUALSHOCK 4 WIRELESS CONTROLLER,αλλα η (μινιμουμ αξιολογη επενδυση για βαθος χρονου) που βρηκα ειναι το Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack Hotas.Βγαινει πιο ακριβο για αγορα απο το εξωτερικο,λογω μεταφορικων μαλλον,σε caseking,amazon,de,sp,uk που εριξα μια ματια.Στο σκρουτζ μετα απο ερωτημα που τους εστειλα για την εγγυηση (2 χρονια γραπτως) και σε καλυτερη τιμη απο εξωτερικο,ειναι τελικη τιμη στα 240 τωρα που μιλαμε με αντικαταβολη αλλα με εως 30 ημερες αναμονη κτλπ,οπως το ιδιο ειναι και απο εξωτερικο (πουλαει σαν ζεστο ψωμι οτι εχει σχεση με το παιχνιδι μαλλον...) Σε ευχαριστώ .δες αυτό που είχα ανεβάσει πολλοί είχαν θέμα στο download και κάνοντας kill από ότι διάβασα το application συνέχιζε να κατεβάζει μετά από restart . Δες εκεί τα γράφουν όλα τα παιδιά τι έχουν κάνει ακριβώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Όταν λες κολλάει, τι εννοείς ακριβώς; Γιατί εμένα δεν κολλάει, το Fly είναι clickable κανονικά, φαίνεται ότι πατιέται αλλά είναι σαν να μην έχει προγραμματιστεί να κάνει κάτι. Επίσης, τα tutorials γιατί μου τα έχει σαν να μην είναι διαθέσιμα; Στο πρώτο flight μου το έκανε μόνο, στα επόμενα δεν έχω δει άλλο κόλλημα. Για tutorials δεν ξέρω, δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να τα δω ακόμα, είμαι από αυτούς που πάω ψάχνοντας να βρω τα κουμπιά 🤣 Το πρώτο flight μου ήταν κάπως έτσι: Spoiler Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Extinction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Flag Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ωραίο φαίνεται.. Έχω ασχοληθεί με την 5.0 έκδοση στο Tulip AT i386Dx25 από το Πάσχα του 1994, μετά με την έκδοση 6.0, 98 και 2000... Από τότε δεν έχω ξανασχοληθεί... Τι λέτε αξίζει να δώσω μια νέα προσοχή στον τίτλο; 3700x και 5700 XT, καλά είμαι πιστεύω. Σε 1080p, δεν εκτιμώ 4k gaming. Δεν το χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Extinction είπε Ναι, και εγώ με 16gb ram είμαι και παίζω ικανοποιητικά στα 1080p high-end ρυθμίσεις. Είναι virtual memory, αρχείο στον δίσκο σου, άσχετο με το πόσο μνήμη έχεις στο σύστημα σου. Off-topic spoiler για σένα, μιας και βρήκα έτοιμες εικόνες για αυτό που είπα στο προηγούμενο post. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ξεclickαρεις το πρώτο, πατάς Custom, πάνω "16000", κάτω "32000" πάτα Set/Apply, restart και έτοιμος. Ok το δοκίμασα ανεβηκαν λίγο τα fps και δεν μου κρασαρε λογω ram αυτη την φορα στο μεγαλο αεροδρομιο της Γαλλίας.θα βολευτώ έτσι μεχρι τον αλλο μηνα .ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από JTRGamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskav Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Black Flag είπε Ωραίο φαίνεται.. Έχω ασχοληθεί με την 5.0 έκδοση στο Tulip AT i386Dx25 από το Πάσχα του 1994, μετά με την έκδοση 6.0, 98 και 2000... Από τότε δεν έχω ξανασχοληθεί... Τι λέτε αξίζει να δώσω μια νέα προσοχή στον τίτλο; 3700x και 5700 XT, καλά είμαι πιστεύω. Σε 1080p, δεν εκτιμώ 4k gaming. Δεν το χρειάζομαι. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ και θα ειναι διαφορα γης / σεληνης !!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis papadopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, pikoriko είπε εχεις δοκιμασει φιλε μου mobiflight? https://www.mobiflight.com/en/index.html Δεν το έχω δοκιμάσει .γιατί ότι Hardwork εχω το τρέχει με το software του, οπότε δεν ήθελα να το πολυφορτωσω γιατί κάποια στιγμή μέχρι να στηθεί και να πετάω on line με Olympic air το φορμάτ ήταν η πρώτη φροντίς το πρωί και η τελευταία το βράδυ 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως δε χρειάζεται παντού 32 GB RAM, μόνο σε crowded areas κλπ. Επίσης δε σκελάρει και καθόλου με την επιπλέον RAM σε areas που είναι "normal". Σε medium κερδίζεις ένα 20% στο νερό σε σχέση με ultra και δε δείχνει και τόσο άσχημο tbh. 1080p medium παίζει σοβαρό cpu bottleneck ακόμα και με τον 9900κ που είναι τα numbers και την 2080ti. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 fps με κτήνος PC των €3000! Stutter... Είμαι περίεργος πως θα τα πάει στο seX. Πάντως Metacritic σκίζει σε βαθμολογίες. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από DJTaurus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Πολύ σάπιο gpu usage βλέπω γενικά, CPU Bottleneck λόγω του DX11; Τι το βγάλανε και αυτοί με DX11; VULKAN FTW ή έστω DX12.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 γενικος κολλάει σε διαφορα , μεχρι και το joystick χανει τα σεταρισματα (logiteck extreme 3d pro) θα παρει κανα χρονο για να τα ''μαζεψουν'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Οπιοι εχετε προβλημα με gpu usage καντε off το vsync απο τα settings του game. Απο 50% σκαρφαλωσε 95% και τα frames έφτιαξαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα