Dev1l Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ! Kostirakos: Φίλε ερωτεύτηκα με τα χειριστήρια του Α320, σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω τέλος του μήνα να προλάβω να τα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis papadopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Όμορφο αλλά για όσους έχουμε στήσει με κοπο ιδρώτα , ξενύχτια το FSX πως θα ξανασεταρουμε όλο αυτό το hardwork. εδώ είμαι ακομα στα win 7 γιατι φοβαμε να βάλω δεκάρια λόγω ασυμβατότητας ολα αυτα αεροσκάφη τρίτων PMDG κλπ. θα έχουν συμβατότητα; αν κάποιος φίλος έχει γνώση ας μας απαντήσει. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από makis papadopoulos 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Τι εχετε φτιαξει ρε ''τρελοι'' !! Αν καποιος εχει βρει καποιο tutorial για το καινουργιο ας το ποσταρει γιατι το να πας απο το training αεροπλανακι σε jet κτλπ ειναι η μερα με την νυχτα και γω που δεν εχω ξανα ασχοληθει με flight simulator ,χαθηκα τελειως. Επισης καποιο λινκ για το πως λειτουργει το autopilot θα ηταν πολυ ευπροσδεκτο. Χρειαζεται να προσθεσουν πολυ υλικο στο tutorial στο παιχνιδι γιατι αυτα που εχουν τωρα δεν καλυπτουν ουτε το 1/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 εχει μηπως να το πετας και σε στιλ arcade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, firepc είπε εχει μηπως να το πετας και σε στιλ arcade? ναι , εχει παρα πολλες επιλογες για την δυσκολια. Προσωπικα το εχω στο medium preset 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε ναι , εχει παρα πολλες επιλογες για την δυσκολια. Προσωπικα το εχω στο medium preset και κατι αλλο, αν ανοιξεις τα Live που λεει στις ρυθμησεις, τι ακριβως μπορει να σου δειξει live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, firepc είπε και κατι αλλο, αν ανοιξεις τα Live που λεει στις ρυθμησεις, τι ακριβως μπορει να σου δειξει live? Tα παντα, απο τα πραγματικα αεροπλανα που πετανε στην περιοχη μεχρι τον καιρο που επικρατει την ιδια ωρα οπως και αλλους παιχτες που παιζουν online. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Tα παντα, απο τα πραγματικα αεροπλανα που πετανε στην περιοχη μεχρι τον καιρο που επικρατει την ιδια ωρα οπως και αλλους παιχτες που παιζουν online. μπορει να σου δειξει και την αληθινη κινηση στους δρομους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, firepc είπε μπορει να σου δειξει και την αληθινη κινηση στους δρομους? Oχι ενταξει δεν φτασαμε ακομα σε αυτο το επιπεδο Αν η microsoft ειχε κατι αντιστοιχο οπως της google που εχει live την κινηση στους χαρτες της θεωρητικα θα γινοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Oχι ενταξει δεν φτασαμε ακομα σε αυτο το επιπεδο Αν η microsoft ειχε κατι αντιστοιχο οπως της google που εχει live την κινηση στους χαρτες της θεωρητικα θα γινοταν. Αρα ο καιρος και τα αλλα αεροπλανα ειναι real και τα αυτοκινητα στους δρομους ειναι μποτακια. Οκ thank you 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ το TCA Officer Pack Airbus Edition Bundle στο Πλαίσιο έχει 219€ ενώ η επίσημη τιμή του είναι 159,99€. Το λες και κλέψιμο (χοντρό κλέψιμο), όταν στο επίσημο site αλλά και σε γερμανικά sites κοστίζει όσο έχει ορίσει ο κατασκευαστής. Θα κυκλοφορήσει στις 24-30/09/2020, έβαλα παραγγελία από Πλαίσιο προς το παρόν αλλά περιμένω αν το φέρουν και άλλα καταστήματα έως τότε με την επίσημη τιμή ώστε να το πάρω από αλλού. Update: Με πήρε το πλαίσιο τηλέφωνο και μου είπε πως θα το έχουν στις 28/8 στις αποθήκες τους. Με ρώτησαν αν θέλω να περιμένω. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε και αλλά καταστήματα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Dev1l 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikoriko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, makis papadopoulos είπε Όμορφο αλλά για όσους έχουμε στήσει με κοπο ιδρώτα , ξενύχτια το FSX πως θα ξανασεταρουμε όλο αυτό το hardwork. εδώ είμαι ακομα στα win 7 γιατι φοβαμε να βάλω δεκάρια λόγω ασυμβατότητας ολα αυτα αεροσκάφη τρίτων PMDG κλπ. θα έχουν συμβατότητα; αν κάποιος φίλος έχει γνώση ας μας απαντήσει. Ευχαριστώ. Φίλε μου με software magenta το δουλεύεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 49 λεπτά πριν, Dev1l είπε Εν το μεταξύ το TCA Officer Pack Airbus Edition Bundle στο Πλαίσιο έχει 219€ ενώ η επίσημη τιμή του είναι 159,99€. Το λες και κλέψιμο (χοντρό κλέψιμο), όταν στο επίσημο site αλλά και σε γερμανικά sites κοστίζει όσο έχει ορίσει ο κατασκευαστής. Θα κυκλοφορήσει στις 24-30/09/2020, έβαλα παραγγελία από Πλαίσιο προς το παρόν αλλά περιμένω αν το φέρουν και άλλα καταστήματα έως τότε με την επίσημη τιμή ώστε να το πάρω από αλλού. Θα το βρεις στα σκρουτζομάγαζα ένα 50ρικό κάτω σε λίγο καιρό. To πλαίσιο κλασικά κάνει placeholder fishing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisbar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 https://hackaday.com/2016/11/26/a-next-level-home-built-flight-simulator/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius565 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Πάω να αγοράσω το παιχνίδι από το Microsoft store με κάρτα ($59,99) και στα στοιχεία της κάρτας έχει κλειδώσει διεύθυνση US - ενώ το Micorsoft account με το οποία έκανα log in είναι κανονικά στημένο Ελλάδα. Στο steam έχει €69.90 - δηλ. περίπου €20 διαφορά... Τι γίνεται; Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο από Micorsoft εκτός US (χωρίς game pass) ? Κάτι έχω χάσει...? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα