Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Καλά, το παιχνίδι θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Αλλά με αυτά που λέτε για τα crashes, μου φέρνει σε κάποια Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 στον χειρισμό του αεροσκαφους ειναι πιο ρεαλιστικο ???? ή μου φαινεται ??? με το Α320 που εχω κανει απειρες πτησεις με το fsx , με ξένισε στις αντιδρασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikoriko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, george kesoglu είπε στον χειρισμό του αεροσκαφους ειναι πιο ρεαλιστικο ???? ή μου φαινεται ??? με το Α320 που εχω κανει απειρες πτησεις με το fsx , με ξένισε στις αντιδρασεις ελπιζω φιλε μου να περασες αυτους τους τους drivers . Eιναι κοδικοποιημενοι για το FS 2020 . https://www.guru3d.com/files-details/geforce-452-06-whql-driver-download.html 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Παρακαλώ να ηρεμήσουμε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 mixed στο steam.. πρέπει να πήγε πολύ καλά το launch ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskav Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) εδω απο οτι διαβασα συμβαινει σε πολλους αυτο και οχι λογω specs οπως γραφουν ορισμενοι αδαεις .... δυστηχως δεν μπορω να το τεσταρω ειμαι στο νοσοκομειο κλινηρης ... για ριχτε μια ματια σε οσους εχετε θεματα ! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από giorgoskav 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, giorgoskav είπε δυστηχως δεν μπορω να το τεστατρω ειμαι στο νοσοκομειο κλινηρης ... 1) Περαστικά! 2) Άσε το PC για τώρα και το πιάνεις μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskav Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε 1) Περαστικά! 2) Άσε το PC για τώρα και το πιάνεις μετά. Σε ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πως και πως και με βρήκαν αλλά εμείς σχεδιάζουμε οι θεοί γελάνε ! Τουλάχιστον γράψτε εντυπώσεις να βλέπουμε κι εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, giorgoskav είπε Σε ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πως και πως και με βρήκαν αλλά εμείς σχεδιάζουμε οι θεοί γελάνε ! Τουλάχιστον γράψτε εντυπώσεις να βλέπουμε κι εμείς Τι έπαθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ένα crash έφαγα εχθές και την ώρα που έγινε άνοιξα το gamepad του 360 αν σχετίζονταν με αυτό δεν ξέρω, γενικά δεν ξανα είδα crash μετά. Με Nvidia 1060 & 451.67 drivers μια χαρά βλέπω πάει το παιχνίδι με medium/hi settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Στις 17/8/2020 στις 1:00 ΜΜ, newlynx είπε Καλύτερα κάνε δοκιμή μέσω xbox game pass. Ωραίος, και έψαχνα λόγο να κάνω re-new το xbox game pass! ΥΓ: Μην κάνετε αγορά μέσω του M$ Store, σε πετάει στο Ultimate pass που κοστίζει 12Ε, από browser κανονικά ή προσφορά για το 1Ε/ τον πρώτο μήνα. Δεν ξέρω πώς, αλλά με ξανά χρέωσε μόνο 1Ε... Το πρώτο gb του launcher το κατέβασε πολύ γρήγορα, το 91.36gb update από μέσα μου φαίνεται ότι έχει αρκετά χαμηλή ταχύτητα... Έχω να παίξω οποιοδήποτε FS από εποχή FSX μάλλον το 2007, από τα gameplay videos που έχω δει, το game φαίνεται φανταστικό! Fingers crossed μέχρι να κατέβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Κανένας καλός μοχλός (joystick) η κανένα σετ που να αξίζει ώστε να μάθουμε να πετάμε χειροκίνητα ; Ήδη έχω μάθει το Α320neo, ανοίγω διακόπτες, ξεκινάω μηχανές, συνομιλία με το κέντρο ελέγχου κτλ. Αρκετά εύκολο μπορώ να πω ακόμα και για εμάς τους καινούργιους στον χώρο. Προς το παρόν βολεύομαι με Πληκτρολόγιο, ποντίκι και controller αλλά θέλω το κάτι παραπάνω... για πείτε όσοι ξέρετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostirakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Dev1l είπε Κανένας καλός μοχλός (joystick) η κανένα σετ που να αξίζει ώστε να μάθουμε να πετάμε χειροκίνητα ; Ήδη έχω μάθει το Α320neo, ανοίγω διακόπτες, ξεκινάω μηχανές, συνομιλία με το κέντρο ελέγχου κτλ. Αρκετά εύκολο μπορώ να πω ακόμα και για εμάς τους καινούργιους στον χώρο. Προς το παρόν βολεύομαι με Πληκτρολόγιο, ποντίκι και controller αλλά θέλω το κάτι παραπάνω... για πείτε όσοι ξέρετε... https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-controllers/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_3532038 για δες αυτόν, φαίνεται πολύ αξιόλογος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Dev1l είπε Κανένας καλός μοχλός (joystick) η κανένα σετ που να αξίζει ώστε να μάθουμε να πετάμε χειροκίνητα ; Ήδη έχω μάθει το Α320neo, ανοίγω διακόπτες, ξεκινάω μηχανές, συνομιλία με το κέντρο ελέγχου κτλ. Αρκετά εύκολο μπορώ να πω ακόμα και για εμάς τους καινούργιους στον χώρο. Προς το παρόν βολεύομαι με Πληκτρολόγιο, ποντίκι και controller αλλά θέλω το κάτι παραπάνω... για πείτε όσοι ξέρετε... Πάρε ένα μεταχειρισμένο logitech 3dpro 20-30ε ή καινούριο κάπου στα 50ε. Δεν θες τίποτα παραπάνω Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από UpToDate_ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα