xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Microsoft Flight Simulator guide: How to enable autopilot 7 ώρες πριν, alan2 είπε Η Αθήνα ότι έκανε ο τύπος το έκανα πρόσφατα! Μπορώ να πω ότι "το βρήκα το σπίτι στην Κυψέλη". Επίσης το δοκίμασε κανείς να το προσθαλασσώσει ; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 αυτό είναι για μένα το ποιο εύκολο αεροπλάνο συν ότι βλέπεις και έξω μια χαρά. Παίζω πάντα Ασία λόγο ότι σε real time που το έχω καιρό, χρόνο το βράδυ που παίζω στην Ασία έχει μέρα. Σκέφτομαι όμως να κάνω μια παλαβή διαδρομή από εδώ Ευρώπη. Να ξεκινήσω Ουκρανία, Τουρκία μετά, Σύρία μετά Λιβύη και μετά να φύγω για Μαλί και γενκά Αφρική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Παίξτε και πετάξτε κοντά στα Ιμαλάια...αυτό σας λέω μόνο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philipasde Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 λοιπον για δειτε το παρακατω βιντεακι αντε και σε free track .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, philipasde είπε λοιπον για δειτε το παρακατω βιντεακι αντε και σε free track .... δεν έχουμε iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, philipasde είπε λοιπον για δειτε το παρακατω βιντεακι αντε και σε free track .... Εγώ το βρηκα για android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.suzzwke.game&hl=en_US αλλά πρέπει να δεσεις το κινητο στα σκουστικά και να το βαλεις στο κεφαλι σου και εκτος απ αυτό δεν ξέρω πως να το καλιμπράρω Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikoriko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από pikoriko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Βρήκα τρελό bug με τα save του game. Δεν το είχα καταλάβει ότι συμβαίνει με τα save μου γιατί μου το είχε ξανακάνει και πάντα νόμιζα ότι εγώ κάνω κάπου λαθος. To bug έχει να κάνει με το σχέδιο πτήσεις και το gps που σου εμφανίζει. Ας πούμε ότι βάζω ένα σχέδιο πτήσης με departure ένα αεροδρόμio και arrival ένα άλλο. Aν στην μέση της διαδρομής αποφασίσεις να κάνεις save και μετά ξαναμπείς για να το συνεχίσεις το save και το σχέδιο πτήσης και gps δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Αν όμως κάνεις save μετά βγεις στο κεντρικό μενού και μετά στο world και αποφασίζεις να δοκιμάσεις άλλη διαδρομή με departure arrival και άλλο αεροπλάνο παιξεις λίγο και βγεις και μετά αποφασίσεις να παίξεις ξανά το save σου παραδόξος το σχέδιο πτήσεις όχι μόνο έχει χαθεί αλλά ενώ στην αρχική οθόνη του load σου εμφανίζει κανονικά αυτό που έχεις κάνει save ingame σου έχει το σχέδιο πτήσης που είχε παίξει πριν. Δλδ επαιζα Ιαπωνία το κάνω save παίρνω άλλο αεροπλάνο παίζω αμερική μετά όταν πήγα να κάνω load την Ιαπωνία μου εμφανίζει το σχέδιο πτήσης της αμερικής και από το Saporo που κανονικά ήταν να πάει το autopilot κάνει στροφή για Kansas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αποφάσισα χθες βράδυ να το εγκαταστήσω ξανά μήπως μετά το patch έστρωσε (αν και δεν με άφηνε καν να παίξω την 1η φορά), κατεβάζει το GamePass γύρω στο 1GB, το τρέχω, ανοίγει ο launcher και μου ζητάει 91GB update. Λέω ωραία θα το αφήσω όλη νύχτα και το πρωί θα χει κατέβει. Σηκώνομαι σήμερα το πρωί, κλειστός ο launcher, όλα τα υπόλοιπα κανονικά ανοιχτά (δεν έκανε restart το pc όπως είχε συμβεί την 1η φορά στην ίδια φάση). Το ξανατρέχω και μου λέει 52GB υπόλοιπο. Τι στο διάολο κάνει ρε γαμώτο;; Εσείς είχατε απροβλημάτιστο update και σε μένα μόνο δεν λέει να κάτσει; 4 ώρες πριν, chek2fire είπε Βρήκα τρελό bug με τα save του game. Δεν το είχα καταλάβει ότι συμβαίνει με τα save μου γιατί μου το είχε ξανακάνει και πάντα νόμιζα ότι εγώ κάνω κάπου λαθος. To bug έχει να κάνει με το σχέδιο πτήσεις και το gps που σου εμφανίζει. Ας πούμε ότι βάζω ένα σχέδιο πτήσης με departure ένα αεροδρόμio και arrival ένα άλλο. Aν στην μέση της διαδρομής αποφασίσεις να κάνεις save και μετά ξαναμπείς για να το συνεχίσεις το save και το σχέδιο πτήσης και gps δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Αν όμως κάνεις save μετά βγεις στο κεντρικό μενού και μετά στο world και αποφασίζεις να δοκιμάσεις άλλη διαδρομή με departure arrival και άλλο αεροπλάνο παιξεις λίγο και βγεις και μετά αποφασίσεις να παίξεις ξανά το save σου παραδόξος το σχέδιο πτήσεις όχι μόνο έχει χαθεί αλλά ενώ στην αρχική οθόνη του load σου εμφανίζει κανονικά αυτό που έχεις κάνει save ingame σου έχει το σχέδιο πτήσης που είχε παίξει πριν. Δλδ επαιζα Ιαπωνία το κάνω save παίρνω άλλο αεροπλάνο παίζω αμερική μετά όταν πήγα να κάνω load την Ιαπωνία μου εμφανίζει το σχέδιο πτήσης της αμερικής και από το Saporo που κανονικά ήταν να πάει το autopilot κάνει στροφή για Kansas Μήπως δεν είναι bug κι έχει να κάνει με τα live updates και γενικά την όλη φάση που θέλει να κάνει συγχρονισμό με τις πραγματικές συνθήκες; Δοκίμασε offline να δεις αν κάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sibir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, JTRGamer είπε αλλά πρέπει να δεσεις το κινητο στα σκουστικά και να το βαλεις στο κεφαλι σου και εκτος απ αυτό δεν ξέρω πως να το καλιμπράρω Παρτε το Trackhat clip λεμε να (βαλετε) το κεφαλι σας στο παιχνιδι και να ησυχασετε...!!! 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αποφάσισα χθες βράδυ να το εγκαταστήσω ξανά μήπως μετά το patch έστρωσε (αν και δεν με άφηνε καν να παίξω την 1η φορά), κατεβάζει το GamePass γύρω στο 1GB, το τρέχω, ανοίγει ο launcher και μου ζητάει 91GB update. Λέω ωραία θα το αφήσω όλη νύχτα και το πρωί θα χει κατέβει. Σηκώνομαι σήμερα το πρωί, κλειστός ο launcher, όλα τα υπόλοιπα κανονικά ανοιχτά (δεν έκανε restart το pc όπως είχε συμβεί την 1η φορά στην ίδια φάση). Το ξανατρέχω και μου λέει 52GB υπόλοιπο. Τι στο διάολο κάνει ρε γαμώτο;; Εσείς είχατε απροβλημάτιστο update και σε μένα μόνο δεν λέει να κάτσει; Εγω βλεπω οτι εχει ενα update γυρω στα 80Gb αλλα δεν το κατεβαζει (σε game pass το εχω το παιχνιδι).Για 3 Σεπτεμβρη λεγανε αλλα μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αποφάσισα χθες βράδυ να το εγκαταστήσω ξανά μήπως μετά το patch έστρωσε (αν και δεν με άφηνε καν να παίξω την 1η φορά), κατεβάζει το GamePass γύρω στο 1GB, το τρέχω, ανοίγει ο launcher και μου ζητάει 91GB update. Λέω ωραία θα το αφήσω όλη νύχτα και το πρωί θα χει κατέβει. Σηκώνομαι σήμερα το πρωί, κλειστός ο launcher, όλα τα υπόλοιπα κανονικά ανοιχτά (δεν έκανε restart το pc όπως είχε συμβεί την 1η φορά στην ίδια φάση). Το ξανατρέχω και μου λέει 52GB υπόλοιπο. Τι στο διάολο κάνει ρε γαμώτο;; Εσείς είχατε απροβλημάτιστο update και σε μένα μόνο δεν λέει να κάτσει; Μήπως δεν είναι bug κι έχει να κάνει με τα live updates και γενικά την όλη φάση που θέλει να κάνει συγχρονισμό με τις πραγματικές συνθήκες; Δοκίμασε offline να δεις αν κάνει το ίδιο. σε live το έχω τον καιρό. Μπορεί όντος να έχει να κάνει με αυτό. Και πάλι όμως είναι bug καθώς σου βγάζει άλλο σχέδιο πτήσης από τι έχεις και σου εμφανίζει και στην loading screen Να προσθέσω ότι πήγα να το διορθώσω και να βάλω ξανά νέο σχέδιο πτήσης στην οθόνη του gps αλλά μετά από λίγο πάγωσε και το gps και όπου και να πατάγα δεν γινόταν τπτ. To παράδοξο ήταν ότι το game έπαιζε κανονικά. 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αποφάσισα χθες βράδυ να το εγκαταστήσω ξανά μήπως μετά το patch έστρωσε (αν και δεν με άφηνε καν να παίξω την 1η φορά), κατεβάζει το GamePass γύρω στο 1GB, το τρέχω, ανοίγει ο launcher και μου ζητάει 91GB update. Λέω ωραία θα το αφήσω όλη νύχτα και το πρωί θα χει κατέβει. Σηκώνομαι σήμερα το πρωί, κλειστός ο launcher, όλα τα υπόλοιπα κανονικά ανοιχτά (δεν έκανε restart το pc όπως είχε συμβεί την 1η φορά στην ίδια φάση). Το ξανατρέχω και μου λέει 52GB υπόλοιπο. Τι στο διάολο κάνει ρε γαμώτο;; Εσείς είχατε απροβλημάτιστο update και σε μένα μόνο δεν λέει να κάτσει; Μήπως δεν είναι bug κι έχει να κάνει με τα live updates και γενικά την όλη φάση που θέλει να κάνει συγχρονισμό με τις πραγματικές συνθήκες; Δοκίμασε offline να δεις αν κάνει το ίδιο. απλά σου κράσαρε όταν είχες ήδη κατεβάσει 40gb και συνεχίζει με τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από chek2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasmao Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, sibir είπε Εγω βλεπω οτι εχει ενα update γυρω στα 80Gb αλλα δεν το κατεβαζει (σε game pass το εχω το παιχνιδι).Για 3 Σεπτεμβρη λεγανε αλλα μπα... Μεχρι τις 3ης του σεπτεμβρη ηταν 94gb. Στις 3 του μηνα μου εκανε μια μικρο αναβαθμιση (14gb) και απο τοτε εχουν μεινει τα 80gb.. Αρα για να εχεις και εσυ 80gb υπολοιπο στην εχει κανει και εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αποφάσισα χθες βράδυ να το εγκαταστήσω ξανά μήπως μετά το patch έστρωσε (αν και δεν με άφηνε καν να παίξω την 1η φορά), κατεβάζει το GamePass γύρω στο 1GB, το τρέχω, ανοίγει ο launcher και μου ζητάει 91GB update. Λέω ωραία θα το αφήσω όλη νύχτα και το πρωί θα χει κατέβει. Σηκώνομαι σήμερα το πρωί, κλειστός ο launcher, όλα τα υπόλοιπα κανονικά ανοιχτά (δεν έκανε restart το pc όπως είχε συμβεί την 1η φορά στην ίδια φάση). Το ξανατρέχω και μου λέει 52GB υπόλοιπο. Τι στο διάολο κάνει ρε γαμώτο;; Εσείς είχατε απροβλημάτιστο update και σε μένα μόνο δεν λέει να κάτσει; Όλα εντάξει τελικά, έκανα μια δοκιμή σε World Map και ξεκινάει κανονικά, το Fly λειτουργεί. Τα tutorials δεν τσέκαρα αν είναι διαθέσιμα, αλλά λογικά θα είναι. Άντε τώρα να στήσω όλα τα settings να κάνουμε καμιά πτήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 δεν έχω ιδέα εαν κατέβασε το update, το άνοιξα χθες έγγραψε updating.τελείωσε σε 1λεπτό και συνέχισε μέσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα μου δείχνει αυτό το update(80,74GB) και είναι γκριζαρισμενο και δεν κατεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα