Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, arma1 είπε

Μα ξερω τις ip, θα δωσω μια που δεν ειναι δεσμευμενη  ,τεσπα ,αφου δεν γινετε τοτε οκ ,σας ευχαριστω.

Ποιες ΙΡ γνωρίζεις;

Αν βάλεις ΑΡ πως θα δίνει αυτός τις συγκεκριμένες που γνωρίζεις;

Από την στιγμή που αναφέρεις ότι δεν έχεις πρόσβαση στον router. πως είσαι σίγουρος ότι οι ΙΡ που δίνεις δεν πρόκειται να τις δώσει ταυτόχρονα και ο DHCP αυτού;

7 λεπτά πριν, bbbb είπε

ισως μπορεις να κάνεις κάτι με ένα wifi στικάκι και το connectify https://www.connectify.me/hotspot/

ή αλλη μια λύση είναι να δώσεις απο το network switcher σου (που πιθανολογώ ότι έχεις και λογικά πάνω εκει θα συνδέεται και η ενσύρματη γραμμή του νετ) ένα ethernet στο tplink σου και ρυθμίζοντας την ip του λογικά θα πάρει νετ και θα μπορεις να το έχεις ασύρματα

Βρε φίλε το ξεκαθαρίσαμε αυτό. Η συσκευή που έχει μπορεί να δουλέψει είτε ως repeater είτε ως κανονικό ΑΡ.

Αλλού είναι το πρόβλημα και θα το έχει με οποιοδήποτε ΑΡ κι αν βάλει, από την στιγμή που θα ενεργοποιήσει τον DHCP server αυτού.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

έχω παρόμοιο θέμα .

έχω cosmote σύνδεση με το δικό τους ρουτερακι , στο δίπλα σπίτι (μένει ο πατέρας μου στα 10m απόσταση  )

έχω ένα tp-link TD-W8970B 

μπορώ να το συνδέσω ασύρματα με το router της cosmote να του δώσω ίντερνετ  wifi από το TP-LINK?

μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

έστω και σε μνμα;

ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία εύχομαι..

Επεξ/σία από thunderking
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί αν παίξει με συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Μπορεί όμως με εναλλακτικό firmware OpenWrt, αν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις. Διαφορετικά πάρε ένα οποιοδήποτε εσωτερικό Access Point, βάλτο ως Client (να παίρνει ασύρματα από τον δικό σου Router) και να συνδέεται ενσύρματα στο W8970B, το οποίο θα το βάλεις ως WiFi Router.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω και εγώ μια άλλη ερώτηση μιας και έχω παρόμοιο θέμα.

Από ρούτερ κοσμοτε παίρνω wifi για άλλο σπίτι με tp-link tl-wa801nd το οποίο στη μια κεραία έχω booster.

Λόγο ότι τα σπίτια δεν έχουν οπτική επαφή(είναι πλαϊνά) έβαλα το booster της φωτό και έχω έξω από το σπίτι το booster και repeater.

Γίνεται με ethernet να συνδέσω το repeater με το tp-kink td-w8970b έτσι ώστε να έχω καλύτερο σήμα μέσα στο σπίτι , μιας και το repeater είναι έξω ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

88212694_142703070342040_3074551131955789824_n.jpg

Επεξ/σία από thunderking

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...