Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η εταιρία όπως και άλλες επιβιώνουν από paterns που πουλάνε στην κάθε κινεζική εταιρία και τους προσφέρει μεγαλύτερο κέρδος από το να πουλήσουν κινητά...! Η Κινέζοι δίνουν σπεκς πολλά αλλά με συνέπειες και συνήθως όταν βγάζουν ναυαρχίδα χτυπάνε όπως σαμυ και αππλε! 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με Helio P22 δεν έχει στον ήλιο μοίρα... Ποιος ο λόγος ύπαρξης της συγκεκριμένης συσκευής; Δεν ξέρω με ποιο τρόπο σκέφτονται οι CEO MEO TEO σάρα μάρα κτλ της κάθε εταιρίας... Είναι τυφλοί σχετικά με το τι κυκλοφορεί στην αγορά ή εθελοτυφλούν; 😕

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε

Προσωπικά έχω αντίθετη άποψη και την έχω διότι ήμουν για τελευταία φορά κάτοχος HTC με το One X , ένα για την εποχή του πολύ υποσχόμενο κινητό τηλέφωνο με τρομερό design αλλά το έχασε και από θέμα ποιότητας hardware (προβλήματα με ακουστικό , οθόνη , wifi) και με το λογισμικό που ήταν τόσο πολύ φορτωμένο λες και αγόραζα κινητό γνωστής ελληνικής εταιρίας. Το έδωσα πως και πως για να πάρω τότε το s note 2

Ήμουν κι εγώ κάτοχος One X αλλά δεν αντιμετώπισα τα προβλήματα hardware που αναφέρεις. Όσο αναφορά για το Sense UI του One X, ήταν όντως πολύ βαρύ όταν πρωτοκυκλοφόρησε η συσκευή αλλά πολύ γρήγορα είχαν βγάλει update που αφαίρεσε αρκετά 3D animations και η εμπειρία έγινε πιο ομαλή.

Είχα επίσης m7 και m8 που και εκείνα δεν μου έβγαλαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος με αυτή την εταιρία αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά το m8 ήρθε η κατηφόρα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gougouftas είπε

Ψαχνω να βρω αρθρο για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που να μην αναφερεται η λεξη Xiaοmi στα σχολια.

Oσο βγάζει κινηταρες με τέτοια λεφτά θα τη βλέπεις . 

Εδω βλέπαμε για δύο μάρκες να μιλάνε τα τελευταία χρόνια που η μία ξέχασε τι εστί innovation και καλό design και είναι πίσω από τα κινέζικα 5 χρόνια, και η άλλη βγάζει πανάκριβα μοντέλα με γτπ χαρακτηριστικά σε low end και mid range, ονόματα δε λέμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kurkosdr είπε

(μιλάω για στάθμη μικροφώνου στην εγγραφή βίντεο, καλιμπράρισμα κάμερας για να έχει σωστή θερμοκρασία χρώματος κλπ)

Μμμμ, για πες για πες. Ακούγεται τέλεια εμπειρία. Χρειάζεται να κάνω edit και τίποτα property list files? Το πρόγραμμα για flash το κατεβάζω από site με https ή χωρίς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελευταίο HTC που έπεσε στα χέρια μου ήταν το One X. Πολύ ωραίο τηλέφωνο και μέχρι πρόσφατα ακόμα είχε ικανοποιητική ταχύτητα, ανταποκρινόταν αρκετά καλά και είχε καλές ταχύτητες στο ιντερνετ και απίστευτη εικόνα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης/ποιότητας.
Mετά απο κάτι πεσίματα μου ξεκόλησε η οθόνη. Xρειάστηκε να ανοιχτεί για να ξανακολήσει κι εκεί είδα οτι απο ποιότητα κατασκευής ήταν λίγο χύμα στο κύμα, αλλά για την εποχή που το πήρα και στην τιμή που το πήρα ήταν πολύ καλό (σε επιδόσεις και σε design).
Το καινούργιο πρώτα απ'όλα φαίνεται πολύ χοντρό. Όταν όλες οι εταιρίες παλεύουν να βγάλουν τηλέφωνα με πάχος τσιγαρόχαρτου, χάνει πόντους, αφού το design σε πάει σε εποχές 2011-12.
Tο 3/32 υπάρχει σε 5άιντσα και 5.5άιντσα τηλέφωνα, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην κάνουν τον έξτρα κόπο να βάλουν 4/32 αφού θέλουν ντε και καλά 6ίντσες.
H τιμή δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν έρθει έτσι Ελλάδα δεν θα είναι άσχημη (γύρω στα 200 ευρώ νομίζω δεν κυκλοφορούν πολλά με τέτοια χαρακτηριστικά). Aν όμως πάρει 8000%  πάνω απ'τους εισαγωγείς + φπα +++ και πάει στα 400-500€ τότε εννοείται οτι δεν πρόκειται να γυρίσει να το κοιτάξει κανείς. τη βαλίτσα για να το κουβαλάς στην κάνουν δώρο τουλάχιστον? γιατί σε τσέπη δε χωράει με τίποτα! :P

Επεξ/σία από balt123
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Oσο βγάζει κινηταρες με τέτοια λεφτά θα τη βλέπεις . 

Εδω βλέπαμε για δύο μάρκες να μιλάνε τα τελευταία χρόνια που η μία ξέχασε τι εστί innovation και καλό design και είναι πίσω από τα κινέζικα 5 χρόνια, και η άλλη βγάζει πανάκριβα μοντέλα με γτπ χαρακτηριστικά σε low end και mid range, ονόματα δε λέμε.

θα σε απογοητεύσω αλλά βγάζει απλά του κιλού με spec στο θεό αλλά τπτ δεν δουλεύει σωστά ακομη και για camera τρέχουν όλοι να βρουν μπας και καμία gcam τρέχει σωστά κλπ 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gougouftas είπε

Ψαχνω να βρω αρθρο για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που να μην αναφερεται η λεξη Xiaοmi στα σχολια.

Υπάρχουμε κι εμείς που βαρεθήκαμε να βλέπουμε σε κάθε θέμα τη λέξη Apple και Samsung...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

θα σε απογοητεύσω αλλά βγάζει απλά του κιλού με spec στο θεό αλλά τπτ δεν δουλεύει σωστά ακομη και για camera τρέχουν όλοι να βρουν μπας και καμία gcam τρέχει σωστά κλπ 

Πιάσε στα χέρια σου ένα γτ μου φαίνεται σα να κλαίς που πλήρωσες 1000€ και κάνεις λιγότερα πράγματα από ένα xiaomi των 150€.

Με fanboys που κλαινε δεν έχω να πω περισσότερα. Bye bye 👋

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nspider είπε

Υπάρχουμε κι εμείς που βαρεθήκαμε να βλέπουμε σε κάθε θέμα τη λέξη Apple και Samsung...

Και όλοι η άλλοι που βαρέθηκαν τα αρρωστακια fanboys ο ένας ουρλιάζει Apple ο άλλος Samsung τρίτος σκίζει ρούχα πάνω του και ουρλιάζει xiaomaraaaaa

Αντί να παίρνουν κινιτα δεν πάνε να ξοδεψουν κάνα φράγκο για ψιχολογο λέω εγώ...

Μόλις τώρα, Tokyo είπε

Πιάσε στα χέρια σου ένα γτ μου φαίνεται σα να κλαίς που πλήρωσες 1000€ και κάνεις λιγότερα πράγματα από ένα xiaomi των 150€.

Με fanboys που κλαινε δεν έχω να πω περισσότερα. Bye bye 👋

Το Hobbie μου είναι κινιτα έχω ενα για μόνιμη χρήση και συνέχεια αγοράζω ότι κινείται, από xiaomi πρόσφατα πέρασαν από τα χέρια μου το mi9, mi8, και mi9 t pro γνώμη για αυτό που έγραψα δεν αλλάζω

Δημοσ.

Έλεος με τα οπαδιλίκια πια, σε θέμα για τρίτη εταιρία φτάσατε να σφάζεστε...

Καμία εταιρία δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε θα φτιάξει τις ζωές σας, εκτός αν είστε μεγαλομέτοχοι της.

Δημοσ.

οντωσ κριμα παιδια κ η  htc k h sony οπωσ φαινεται πιανουνε πατο κ απο αποψη καμερων κ ομορφιασ ...........τι να πω ισωσ καπου παρακατω αλλαξουν τα πραγματα..................

οντωσ κριμα παιδια κ η  htc k h sony οπωσ φαινεται πιανουνε πατο κ απο αποψη καμερων κ ομορφιασ ...........τι να πω ισωσ καπου παρακατω αλλαξουν τα πραγματα..................

Δημοσ.

Δυστυχώς τα στάνταρ στη κάμερα σε αυτές τις τιμές είναι τα 48mpx πλέον. Έστω και ας είναι ψευτο48, δια τέσσερα ίσον 12. 

Με 16 mpx δε πας πουθενά, ας το έβγαζε με ψευτο64 και κάτι θα πούλαγε..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, eptapsyxos3 είπε

αχ ρε htc... Ήσουν από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Θυμάμαι όλοι να έχουν τους κουβάδες/σαπακια της Samsung  και εγώ htc με πολύ μικρότερη τιμή και ίσες/καλύτερες επιδόσεις. Μελανό σημείο πάντα οι κάμερες της.

Και τώρα μας σερβίρεις mediatek? 3gb ram?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...