Vilmaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Συνδέω το καταγραφικό με οθόνη μέσω vga κ hdmi αλλά δεν έχω εικόνα.
Vilmaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pant13 είπε Βαλτο στην πριζα Χαχα...καλό. Μόλις τώρα, Vilmaki είπε Χαχα...καλό. Τώρα σοβαρά.Αναβουν άνοιξα τα λαμπάκια αλλά δεν έχω εικόνα κ ούτε βρίσκει το καταγραφικό μέσω εφαρμογής όταν κάνεις αναζητηση on line συσκευων
nikos73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 τι μάρκα είναι το dvr! αν μπορείς να συνδεθείς μέσο lan δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στο dvr
Vilmaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν συνδέονται ούτε μέσω lan .Προφανώς κάτι έχει κάψει; Defendo ML 780
pant13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Vilmaki said: Δεν συνδέονται ούτε μέσω lan .Προφανώς κάτι έχει κάψει; Defendo ML 780 Μέσω lan όταν λες το Είναι μέσω κάποιου ρούτερ ή το χεις κατευθείαν πάνω σε κάποιο PC. Γνωρίζεις ποιό ip range μοιράζει το δίκτυο σου; Γενικά όταν ζητάς βοήθεια ή λεπτομερης περιγραφή της εγκαταστασης/προβλήματος θα σε βοηθήσει αρκετά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από pant13 1
Vilmaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, pant13 είπε Μέσω lan όταν λες το Είναι μέσω κάποιου ρούτερ ή το χεις κατευθείαν πάνω σε κάποιο PC. Γνωρίζεις ποιό ip range μοιράζει το δίκτυο σου; Γενικά όταν ζητάς βοήθεια ή λεπτομερης περιγραφή της εγκαταστασης/προβλήματος θα σε βοηθήσει αρκετά. Αυτο το καταγραφικό χρησιμοποιεί την εφαρμογη xmeye ....όταν συνδέεις ένα καταγραφικό με το ρούτερ κ κανείς on line σάρωση το βρίσκει....έχω άλλα δύο καταγραφικό συνδεδεμένα.Αυτο δεν το βρίσκει.Αυτο βέβαια δεν λέει κάτι διότι μπορεί να χρειάζεται ένα reset από το μενού κ μετά να φαίνεται στην εφαρμογη Στις 18/11/2019 στις 5:44 ΜΜ, Vilmaki είπε Χαχα...καλό. Τώρα σοβαρά.Αναβουν άνοιξα τα λαμπάκια αλλά δεν έχω εικόνα κ ούτε βρίσκει το καταγραφικό μέσω εφαρμογής όταν κάνεις αναζητηση on line συσκευων
akiz90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να αλλάξεις το τροφοδοτικό του DVR με κάποιο στα 12Volt - 1,5 ή 2 ampere. Καμιά φορά τα τροφοδοτικά χαλάνε... αλλά δεν χαλάνε τελείως ώστε να μην βγάζουν καθόλου ρεύμα. Αντί για 12V μπορεί να βγάζουν πχ 9V τα οποία ναι μεν είναι αρκετά για να ανάψουν τα λαμπάκια... Αλλά στην ουσία το DVR δεν λειτουργεί. Ακούμπησε το με το χέρι την ώρα που δουλεύει και δες αν νιώθεις μια ελαφριά δόνηση... Είναι ο δίσκος που δουλεύει... Αν δεν νιώθεις τίποτα δεν σπινιάρει ούτε ο δίσκος. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από akiz90
Vilmaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, akiz90 είπε Δοκίμασε να αλλάξεις το τροφοδοτικό του DVR με κάποιο στα 12Volt - 1,5 ή 2 ampere. Καμιά φορά τα τροφοδοτικά χαλάνε... αλλά δεν χαλάνε τελείως ώστε να μην βγάζουν καθόλου ρεύμα. Αντί για 12V μπορεί να βγάζουν πχ 9V τα οποία ναι μεν είναι αρκετά για να ανάψουν τα λαμπάκια... Αλλά στην ουσία το DVR δεν λειτουργεί. Ακούμπησε το με το χέρι την ώρα που δουλεύει και δες αν νιώθεις μια ελαφριά δόνηση... Είναι ο δίσκος που δουλεύει... Αν δεν νιώθεις τίποτα δεν σπινιάρει ούτε ο δίσκος. Το τροφοδοτικό είναι 3Α δουλεύει κανονικά...το μέτρησα.Χωρις να ξέρω το κύκλωμα μέτρησα σε διάφορα σημεία πάνω στην πλακέτα κ έχω 12 v k 5v.Βεβαια δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά η πλακέτα ζεματαει πολύ.Ανοιξα κ ένα hikvision κ η θερμοκρασία της πλακέτας είναι αισθητά χαμηλότερη.
akiz90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Vilmaki είπε Το τροφοδοτικό είναι 3Α δουλεύει κανονικά...το μέτρησα.Χωρις να ξέρω το κύκλωμα μέτρησα σε διάφορα σημεία πάνω στην πλακέτα κ έχω 12 v k 5v.Βεβαια δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά η πλακέτα ζεματαει πολύ.Ανοιξα κ ένα hikvision κ η θερμοκρασία της πλακέτας είναι αισθητά χαμηλότερη. Μέτρησες και τα Ampere? Μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα σου και όχι στα Volt...Αν δοκιμάσεις και με ένα άλλο τροφοδοτικό και πάλι δεν παίζει τότε κάτι μάλλον έχει κάψει. Τις προάλλες με τους κεραυνούς στην Πετρούπολη 2 καταγραφικά μου έκαψε.
donblunts Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο εκεί που το πήρες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα