Προς το περιεχόμενο

Logitech Wireless Illuminated K800 €69.99 (Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πληκτρολογιο το εχω απειρα χρονια.
Τρομερο συν το ποσο μαλακά και ξεκουραστα πληκτρα εχει.
Στα μειον οτι τα πληκτρα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους και πολλες φορες πατας αλλα ντι αλλων και το γεγονος οτι εχει lag σε χρηση παιχνιδιων. Το δευτερο το καταλαβα οταν το αλλαξα με ενα razer deathstalker .

Επεξ/σία από morfeas-dsl-
  • Like 1
Δημοσ.

Το έχω και εγώ πολλά χρόνια και τελευταία το backlight δεν δουλέυει σωστά. Επειδή είναι εξαιρετικό πληκτρολόγιο πήρα ένα καινούργιο! Thanx ts!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, birbilis_ είπε

Το έχω και εγώ πολλά χρόνια και τελευταία το backlight δεν δουλέυει σωστά. Επειδή είναι εξαιρετικό πληκτρολόγιο πήρα ένα καινούργιο! Thanx ts!

23 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Το πληκτρολογιο το εχω απειρα χρονια.
Τρομερο συν το ποσο μαλακά και ξεκουραστα πληκτρα εχει.
Στα μειον οτι τα πληκτρα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους και πολλες φορες πατας αλλα ντι αλλων και το γεγονος οτι εχει lag σε χρηση παιχνιδιων. Το δευτερο το καταλαβα οταν το αλλαξα με ενα razer deathstalker .

από θέμα αυτονομίας μπαταρίας πόσες ημέρες σας κρατά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, aldon είπε

από θέμα αυτονομίας μπαταρίας πόσες ημέρες σας κρατά;

Το έχω σπίτι και η χρήση είναι περιστασιακή, το φορτίζω σπάνια και όποτε βγάλει ειδοποίηση. Η εντύπωση μου είναι οτι η αυτονομία είναι πολύ καλή. Σημειώνω οτι δουλεύει κανονικά ενόσω φορτίζει,

2 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε

Εμενα 5-6 ημέρες κρατουσε και είχα αλλαξει και τις μπαταρίες με καινουριες. Το καλο οτι δουλευει και ενω φορτίζει.

Τι μπαταρίες παίρνει με τι κόστος και είναι εύκολη η αλλαγή? Σκέφτομαι οτι μπορεί να φταίει η μπαταρία για το πρόβλημα του backlight...

Επεξ/σία από birbilis_
Δημοσ.

Παιδια το πληκτρολογιο τα σπαει . Το εχω εδω και 4 χρονια. Η μπαταρια κραταει παρα πολλες μέρες παίζει και μήνα με καθημερινη χρηση 2-3 ωρών.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Κρατιέμαι να μη τσιμπήσω κι άλλο ένα για το γραφείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει αυτό το πληκτρολόγιο τώρα ή να περιμένει κάποιος για το mx Keys? (Ή και κανένα ξεστοκάρισμα σε logi όπως πέρυσι BF?) 

Επεξ/σία από mini_fan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις . Με 2-3 ωρες μονο λογικο να βγαζει μηνα. Με 8-10 ωρες με το ζορι να βγαλει βδομαδα. Οσον αφορα τι μπαταριες φορά , δε θυμάμαι απέξω αλλα μια βιδα βγάζεις μονο και είναι πολυ ευκολη η αλλαγή.

Επεξ/σία από morfeas-dsl-
Δημοσ.
11 ώρες πριν, jtheogr είπε

Επαναφορτιζόμενες δεν είναι οι μπαταρίες ?

Ναι επαναφορτιζόμενες ειναι. Νομίζω Enerloop ειχε μέσα αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...