Προς το περιεχόμενο

HDD δισκος αναγνωριζεται σαν sata(εσωτερικός) αλλα όχι με usb

JTRGamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά 99% δεν του δίνεις ρεύμα. Πως τον συνδέεις εξωτερικά; To USB port που τον συνδέεις είναι powered?

Επεξ/σία από spectaculator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Κατά 99% δεν του δίνεις ρεύμα. Πως τον συνδέεις εξωτερικά; To USB port που τον συνδέεις είναι powered?

Με θήκη που έχει τον συνδεω που έχει δικό του ρεύμα,στα πίσω usb τον συνδεω

Οταν τον συνδεω μου δείχνει αυτό στη διαχείρηση δίσκων.

n2om2zL.jpg

Επεξ/σία από JTRGamer

19 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Με θήκη που έχει τον συνδεω που έχει δικό του ρεύμα,στα πίσω usb τον συνδεω

Οταν τον συνδεω μου δείχνει αυτό στη διαχείρηση δίσκων.

n2om2zL.jpg

Άρα παίρνει ρεύμα κανονικά. Απλά επειδή το γράμμα που είχε εσωτερικά, προφανώς C, είναι reserved από κάποιο άλλο, πρέπει να του αναθέσεις ένα γράμμα (drive letter). Κάνε δεξί κλικ πάνω του, Change drive letter and Paths, και δώσε ένα γράμμα που δεν χρησιμοποιείται ήδη, ας πούμε Z.

7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Άρα παίρνει ρεύμα κανονικά. Απλά επειδή το γράμμα που είχε εσωτερικά, προφανώς C, είναι reserved από κάποιο άλλο, πρέπει να του αναθέσεις ένα γράμμα (drive letter). Κάνε δεξί κλικ πάνω του, Change drive letter and Paths, και δώσε ένα γράμμα που δεν χρησιμοποιείται ήδη, ας πούμε Z.

Ειναι 4 terrabytes ο HDD και τον δείχνει σαν 16 terrabytes .Δοκίμασα δεξί κλικ αλλα είναι όλες οι επιλογες γκριζαρισμένες δεν μπορω να επιλεξω τίποτα

7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ειναι 4 terrabytes ο HDD και τον δείχνει σαν 16 terrabytes .Δοκίμασα δεξί κλικ αλλα είναι όλες οι επιλογες γκριζαρισμένες δεν μπορω να επιλεξω τίποτα

Μήπως είναι encrypted με bitlocker?

1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Μήπως είναι encrypted με bitlocker?

οχι ,αφου οταν τον συνδεω σαν εσωτερικό στο pc τον αναγνωριζει κανονικα και φαίνονται όλα τα αρχεια

Τον έβαλα μόλις τώρα σαν εσωτερικό πάλι και κοίταξα απο τον πινακα ελέγχου και δεν είναι encrypted με bitlocker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

οχι ,αφου οταν τον συνδεω σαν εσωτερικό στο pc τον αναγνωριζει κανονικα και φαίνονται όλα τα αρχεια

Νομίζω πως είναι λόγω περιορισμών του SATA to USB interface που χρησιμοποιείς. Τι θέλεις να κάνεις; δεν μπορείς να το βάλεις σαν primary να μπουτάρεις από εκεί και με ένα φλασάκι να πάρεις αυτά που θέλεις;

Επεξ/σία από spectaculator

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Νομίζω πως είναι λόγω περιορισμών του SATA to USB interface που χρησιμοποιείς. Τι θέλεις να κάνεις; δεν μπορείς να το βάλεις σαν primary να μπουτάρεις από εκεί και με ένα φλασάκι να πάρεις αυτά που θέλεις;

Θελω να τον έχω σαν εξωτερικό γιατι του έχει παει στο 55% υγεία του.Μεχρι να παρω άλλον να τα βαλω στον καινουργιο hdd τα αρχεία του

Τεσπα θα τον αφήσω σαν εσωτερικό

Επεξ/σία από JTRGamer

• 1 μήνα μετά...

Δηλαδή, ήταν εργοστασιακά εξωτερικός, τον έκανες εσωτερικό, και όταν τον ξαναβάζεις στο μανίσιο κουτάκι του δεν το διαβάζει σωστά?
Αν ναι, μυρίζομαι μαιμουδιές της WD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...