THE GG GAMER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ,θέλω να ξανά αγοράσω flux για reflow κάρτας γραφικών.Παλιά είχα αυτό RMA-223 ,10cc.Υπάρχει κάτι καλύτερο σε λογική τιμή ?
JChrist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) συγνώμη που δεν δίνω απάντηση στο ερώτημά σου αλλά μιλάς για συγκεκριμένη περίπτωση προβληματικής κάρτας ή ψάχνεις flux γενικότερα; γιατί αν είναι συγκεκριμένη, τότε είσαι σίγουρος πως χρειάζεται reflow; υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο component χρειάζεται reflow αλλά οι κάρτες γραφικών που πολλοί επιδιόρθωσαν με reflow δεν είχαν πρόβλημα στις εξωτερικές επαφές και δεν χρειάζονταν reflow (όπως αποδείχτηκε πρακτικά και θεωρητικά) το πρόβλημα ήταν εσωτερικά του chip και επιδιορθώνονταν με απλή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά αφού δεν γίνεται να κάνεις reflow χωρίς να θερμανθεί και το chip, πολλοί νόμιζαν ότι ήταν το reflow που τις έφτιαξε πολλοί άλλοι (όπως κι εγώ) επιδιόρθωσαν κάρτες (3) απλώς θερμαίνοντας το chip με το πιστόλι χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο απλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολύ συγκεκριμένες θερμοκρασίες αλλιώς ή δεν θα γίνει τίποτα ή θα γίνει ανεπανόρθωτη βλάβη δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά φαντάζομαι πως αν σκέφτεσαι να κάνεις reflow έχεις ήδη διαβάσει σε τι θερμοκρασίες πρέπει να παίξεις Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από JChrist 1
THE GG GAMER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, JChrist είπε συγνώμη που δεν δίνω απάντηση στο ερώτημά σου αλλά μιλάς για συγκεκριμένη περίπτωση προβληματικής κάρτας ή ψάχνεις flux γενικότερα; γιατί αν είναι συγκεκριμένη, τότε είσαι σίγουρος πως χρειάζεται reflow; υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο component χρειάζεται reflow αλλά οι κάρτες γραφικών που πολλοί επιδιόρθωσαν με reflow δεν είχαν πρόβλημα στις εξωτερικές επαφές και δεν χρειάζονταν reflow (όπως αποδείχτηκε πρακτικά και θεωρητικά) το πρόβλημα ήταν εσωτερικά του chip και επιδιορθώνονταν με απλή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά αφού δεν γίνεται να κάνεις reflow χωρίς να θερμανθεί και το chip, πολλοί νόμιζαν ότι ήταν το reflow που τις έφτιαξε πολλοί άλλοι (όπως κι εγώ) επιδιόρθωσαν κάρτες (3) απλώς θερμαίνοντας το chip με το πιστόλι χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο απλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολύ συγκεκριμένες θερμοκρασίες αλλιώς ή δεν θα γίνει τίποτα ή θα γίνει ανεπανόρθωτη βλάβη δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά φαντάζομαι πως αν σκέφτεσαι να κάνεις reflow έχεις ήδη διαβάσει σε τι θερμοκρασίες πρέπει να παίξεις Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση ,ψάχνω γενικά για flux το οποίο κάνει για reflow των chip's, γιατί θα τύχη να πέσουν κάτι κάρτες και θέλω να πειραματιστώ....Ξέρω πως μπορεί να μην θέλει reflow ,μπορεί να φταίνε πυκνωτές η κατι αλλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα