μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Σήμερα το πρωί είδα δύο αυτοκίνητα παρκαρισμένα που είχαν αφήσει χαρτάκι όπου έγραφε ότι δεν έχουν παρκάρει σε διαχωριστική γραμμή. Όντως πρόσεξα ότι η πινακίδα όπου έγραφε πάρκινγκ μονίμων κατοίκων ξεκινούσε λίγα μέτρα πιο εκεί. Τα παρκινγκ μονίμων κατοίκων νόμιζα ότι αφορούσαν όλο το μήκος του πεζοδρομίου. Αλλά όντως η μία-δύο πρωτες θέσεις ούτε τη μπλε μπογιά έχουν κάτω ούτε τη μπλε πινακίδα. Ξέρετε τι ισχύει; Σε γράφουν αν δεν είσαι σε μπλε η άσπρη μπογιά;
txcellas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Έχουν διαγράμμιση κατω στο δρόμο με μπλε χρώμα. Άσπρη διαγράμμιση έχουν για τις θέσεις που κόβεις εισιτήριο. Η δημοτική σε γράφει δεν χαρίζει!
ManFromEarth Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εφοσον ο δρομος εχει μαρκαρισμενες θεσεις (ασπρες για επισκεπτες , μπλε για μονιμους) και το σημειο που παρκαραν τα αυτοκινητα δεν εχει καμια απο τις 2 διαγραμμισεις, τοτε μαλλον απαγορευται γενικοτερα το παρκαρισμα σε αυτες τις "θεσεις".
Ison_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Εφοσον ο δρομος εχει μαρκαρισμενες θεσεις (ασπρες για επισκεπτες , μπλε για μονιμους) και το σημειο που παρκαραν τα αυτοκινητα δεν εχει καμια απο τις 2 διαγραμμισεις, τοτε μαλλον απαγορευται γενικοτερα το παρκαρισμα σε αυτες τις "θεσεις". Για το γενικότερα δε θα έπρεπε να έχει πινακίδα;
ManFromEarth Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Ison_ είπε Για το γενικότερα δε θα έπρεπε να έχει πινακίδα; εξαρτάται. αν πχ οι θεσεις ειναι κοντα στη γωνια, και μετα ξεκινανε οι μπλε, δεν χρειαζεται πινακιδα. Απαγορευται λογω εγγύτητας με τη διασταυρωση.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι πάνω σε γωνία. Θα σας βάλω αργότερα φωτογραφία
haris_216 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως ειπώθηκε, μάλλον απαγορεύεται γενικά να παρκάρει κανείς εκεί. Το χαρτάκι εξυπηρετεί την πληροφόρηση προς τους κατοίκους στο στυλ "δεν σου τρώω θέση γι' αυτό μη με καρφώσεις" αφού ουκ ολίγες φορές πέφτει "καρφωτή" από τους κατοίκους. Είτε γιατί δεν βρίσκουν θέση είτε από "χομπίστες" της καταγγελίας Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από haris_216
agnostos13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Πάντα το είχα απορία αν με τις θέσεις για κατοίκους ασχολείται κάνεις... Εκτος αν πέσει καρφωτή φυσικά!
spyros007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εφοσον δεν υπαρχει διαγράμμιση και πινακιδα για ελεγχόμενη θεση σταθμευσης, απαγορευτική πινακιδα, στροφη ,φαναρι,σταση ,διαβαση ,ραμπα αναπηρων,πιατσα ταχι και ουτε μπλε διαγράμμιση παρκαρει όποιος γουσταρει ελευθερα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από spyros007
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εγώ για φορολογικούς λόγους δεν έχω καταφέρει να φέρω την εφορία μου στην Αθήνα οπότε και δε μπορώ να παρκάρω κοντά στο σπίτι μου. Μια Κυριακή το άφησα σε θέση μόνιμου κατοίκου και με έγραψαν 40 ευρώ. Οπότε έχει σημασία η ερώτηση μου. Μπορώ να παρκάρω αν δεν υπάρχει κάτω η διαγραμμιση; https://m.cityofathens.gr/kykloforia-stathmeysi/systima-elegxomenis-stathmeysis Η σελίδα του δήμου αναφέρεται σε ενδεικτική γραμμογράφηση οπότε πιστεύω ότι αυτοί που έβαλαν το χαρτάκι αυτό για να μην τους γράψουν ...ε θα τους γράψουν
ManFromEarth Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Βάλε τη φώτο που είπες, ή γράψε τη διεύθυνση να το δούμε στο google street view
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα