dionisiskav Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εχω ενα Acer και για πρωσωπικους λογους το πατησα μπουνιά κατω απο το space και εκλεισα με δυναμη τη οθονη. Μετα λαγκαρε και οταν το ανοιγοκλεισα μου εβγαλε μυνημα nobootable device δρν εχω ιδεα τι ζημια εκανα θα ηθελα κάποιοςνα με διαφωτησει για τη ζημια το κοστος περιπου σε ενα απλο μαστορα ωστε να ξερω να μη με πιάσουν κοροιδο ή αν μπορω να το διορθωσω μονος. Ευχσριστω πολυ
zx1234r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Είτε κουνήθηκε ο δίσκος και δεν πατάει καλά, είτε χάλασε ο δίσκος, είτε έγινε καμιά ζημιά στον controller.. Το πρώτο απλά ανοίγεις και σπρώχνεις να κουμπώσει. Το δεύτερο είναι οικονομικό και με κανα 50άρι παίρνεις δίσκο. Το τρίτο θέλει δουλίτσα. 2
Sales Refurbished Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Αν το κοπάνησες όταν το laptop ήταν σε λειτουργία, τότε χτύπησε η βελόνα στο πλατό του δίσκου και σου έκανε bad sector. Ο φίλος zx1234r καλά τα είπε. Βάλε κατ' ευθείαν έναν SDD να κάνεις και αναβάθμιση. zx1234r δεν νομίζω πως έκανε πρόβλημα στον ελεκτή γιατί ελέγχετε από το northbridge. Αν είχε "χτυπήσει" το northbridge θα του εμφάνιζε άλλα συπτώματα. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Κοιτάς τον δίσκο αν έχει ξεκουμπώσει. Ελπίζω τα νευρα σου να σου βγουν φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα