Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να κάνω το pc με το άνοιγμα του να ανοίγει κατευθείαν και να με πάει στο Kodi? Δηλαδή με την εκκίνηση του υπολογιστή να ανοίγει κατευθείαν το Kodi. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα από το Kodi η στα Windows? Θέλω να τον χρησιμοποιώ τον υπολογιστή αποκλειστικά σαν htpc δηλαδή.

Έχω τα Windows 10.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Βαλτο στην startuplist

Το έκανα κι όλα καλά. Το μόνο που με ξενερώνει λιγάκι είναι που με το πάτημα (on του pc) βγαίνει ο χαιρετισμός, μετά δείχνει για κάποια δευτερόλεπτα την επιφάνεια εργασίας και μετά ανοίγει αυτόματα το Kodi. Έλεγα μήπως γινόταν να μου άνοιγε πιο άμεσα! (αν θυμάμαι καλά παλιά σε ένα άλλο pc ένας φίλος το είχε κάνει). Τέσπα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Έλεγα μήπως γινόταν να μου άνοιγε πιο άμεσα! (αν θυμάμαι καλά παλιά σε ένα άλλο pc ένας φίλος το είχε κάνει)

Έχει ένα τρικ για να κάνεις αυτό που θέλεις.

1. Πάτα WINDOWS+R και δώσε gpedit.msc
  2. Πήγαινε στην ρύθμιση όπως είναι στην εικόνα παρακάτω και κάνε διπλό κλικ στο προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη.
  3. Ενεργοποίησε την ρύθμιση και δώσε το path για το kodi.exe π.χ. C:\Program Files (x86)\Kodi\Kodi.exe
  4. Πάτα OK και κάνε επανεκκίνηση.

spacer.png

Το κακό όμως είναι ότι αν θελήσεις να βγεις στο desktop θα πρέπει να πατήσεις CTRL+ALT+DELETE να επιλέξεις "Διαχείριση εργασιών" και μετά να πας Αρχείο->Εκτέλεση" και να δώσεις explorer.exe

Αν πάλι το htpc αυτό είναι μόνο για kodi τότε βάλτου libreelec και τέλος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...