KostasBezaitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Coppermine είπε Αρκεί να μην χρειαστείς RMA Ισχυει...περα απο αυτο, που θεωρω οτι ειναι και θεμα καταστηματος, εξακολουθω να πιστευω οτι καλυτερα να αναβαθμιζα ενα αλλο μου κομματι με τα 50 ευρω επιπλεον
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Έχουν την χάρη τους οι καλές υλοποιήσεις πάντως, εκτός των strix που είναι τούμπανες αλλά υπερβολικά ακριβές. Η top υλοποίηση μιας εταιρείας έχει την καλύτερη ψήκτρα και γενικά είναι η πιο προσεγμένη. Εγώ πήγα στην Gaming Z γιατί έτσι και αλλιώς με την διαφορά δεν μπορούσα να πάω σε 2070 ούτε στον 2600Χ τότε που είχα φτιάξει το σύστημα. Οπότε λέω προκειμένου να τα δώσω για μπύρες ή σουβλάκια ας πάρω καλύτερη υλοποίηση..
JChrist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, KostasBezaitis είπε Ως κατοχος msi rtx2060 gaming z, σου λεω ευθεως οτι ειναι τσαμπα 50αρικο πανω απο τις αλλες υλοποιησεις. Αν επελεγα αυτη τη στιγμη, μαλλον palit gaming+oc/gainward phoenix ειτε gigabyte αυτη με τα 3 fans. δεν ξέρω, δεν μπορώ να αποφασίσω, είδα σε video (ή μάλλον άκουσα) την gaming z δίπλα σε μια άλλη και η διαφορά σε θόρυβο ήταν μεγάλη (κοιτάω μόνο μέχρι 2 ανεμιστηράκια) στοιχηματίζω πως υπάρχουν πιο φθηνες κάρτες που είναι εξίσου ήσυχες αλλά πέραν από κάποια λιγοστά συγκριτικά db (που δεν προσφέρουν τίποτα) δεν μπορώ να βρω κανένα video που να ακούς μόνος σου την διαφορά δεν θέλω να πληρώσω τη μούρη αλλά με τις υπόλοιπες δεν έχω ιδέα τι θα πάρω από πλευράς θορύβου η zotac βγάζει μία που είναι καλή και νομίζω πιο φθηνή αλλά κοίταξα στο skroutz και δεν υπάρχει πια ελλάδα δυστυχώς
KostasBezaitis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Έχουν την χάρη τους οι καλές υλοποιήσεις πάντως Εκτός αυτού, θεωρητικά έχουν και καλύτερη τύχη σε μεταπώληση. 9 ώρες πριν, JChrist είπε η διαφορά σε θόρυβο ήταν μεγάλη Μεχρι τα 1500rpm (45% fan speed) δεν ακουγεται, μέχρι τα 1850 παλεύεται (55%), απο εκει και πανω σπάει αυτιά. Απο'κει και πέρα είναι θέμα τι θερμοκρασία θέτεις ως άνω όριο. Εγω δε θέλω να βλέπω πάνω απο 70. Αυτή τη στιγμή με 19 μαθμούς στο δωμάτιο και θεωρητικα ιδανικο airflow, η κάρτα stock στο heaven καθεται στους 69 βαθμους στο 45%fanspeed και στους 61 στο 80%. Τα reviews είναι λιγο "ύποπτα" γιατι ενώ δείχνουν τη θερμοκρασία της κάρτας σε stress test με 100% fanspeed και παρουσιάζουν μικρά νούμερα, ταυτόχρονα στα παιχνίδια για να φαίνεται χαμηλός ο θόρυβος την αφήνουν να φτάσει καμια 80αριά. Εδω να πω βέβαια οτι boostarei 1995Mhz και σταθεροποιείται στα 1935, το οποίο είναι καλό νούμερο για μη-oc κάρτα.
Coppermine Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Oι ακριβότερες υλοποιήσεις και σε μεταπώληση έχουν καλύτερη τύχη προφανώς (εκτός αν χαρίσεις το hardware σου σε κάποιο από τα κοράκια που κυκλοφορούν εκεί έξω) αλλά έχουν και ουσιαστικές διαφορές όπως στις φωτογραφίες που ανέβασα πιο πίσω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @KostasBezaitis Συγκριτικά η Gaming Z που έχω κρατάει 60-62 βαθμούς με 70% fan speed στο heaven (όλα στο max) με 20 βαθμούς εσωτερική και clock 1950-1965 σε stock και 2010-2025 με OC Scanner.. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα