NicKtheGreeK97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, σκοπευω να κανω αναβαθμιση σε RTX 2060, κατα προτιμηση στα 8 gb για να ειναι πιο future-proof αλλα χωρις να κλαιει η τσεπη μου. Η πιο φτηνη που βρηκα ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/19483634/Palit-GeForce-RTX-2060-Super-8GB-Dual-NE6206S018P2-1160A.html αλλα δε μπορω να βρω πουθενα κριτικες και πιθανα προβληματα οπως με θορυβο η θερμοκρασια. Εχει καποιος την συγκεκριμενη εκδοση η καποια αλλη προταση?
kiriakos500 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 palit-gainward ειναι απο τις πιο ησυχες και stable καρτες κατα την γνωμη μου <εχω εμπειρια απο gainward> 1
JChrist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 είμαι κι εγώ σε παρόμοιο δίλημμα, από τη μία υπάρχει η διαφορά επιδόσεων/κόστους που με κάνει να σκέφτομαι μια φθηνή super όπως η Palit RTX 2060 Super αλλά από την άλλη δεν αγοράζω συχνά κάρτα γραφικών και με ενδιαφέρει πολύ το θέμα θερμοκρασίας/θορύβου οπότε σκέφτομαι την MSI GeForce RTX 2060 6GB Gaming Z η οποία όμως κάνει τα ίδια λεφτά με την super... εν τω μεταξύ διαβάζω για αρκετά failures από MSI σε κάρτες που οι χρήστες λένε πως ήταν απείραχτες και με ανησυχεί αρκετά γιατί ξέρω ότι η MSI προκειμένου να βγει πρώτη σε επιδόσεις πουσάρει αλύπητα το hardware αλλά εγώ δεν είμαι χρήστης που κάνω αναβάθμιση τακτικά
Havik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 RTX, 2060 και futureproof δεν πάνε στην ίδια πρόταση..... just saying
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Havik είπε RTX, 2060 και futureproof δεν πάνε στην ίδια πρόταση..... just saying Σε αυτό το budget μια χαρά future-proof είναι για 1080p. Τι καλύτερο υπάρχει σε αυτό το budget;
Havik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @yiannis1991 Δεν θέλω να χαλάσω το θέμα, απλά εξηγώ τι εννοούσα, τα υπόλοιπα σε pm λοιπόν. Είτε RTX + 2060S που παίζεις σήμερα σε 1080p στα 3 game με fps 1% ~30-35, δεν το λες και future proof. Είτε 2060S + future proof για 1080p χωρίς rtx που είναι οκ . Είτε RTX + future proof αλλά χωρίς 2060S Εναλλακτική λύση 5700ΧΤ + RT και προσευχή να βγουν οι φήμες περί software υποστήριξης RT αληθινές. 5700ΧΤ ίδια χρήματα με 2060S αλλά επιδόσεις συγκρίσιμες με 2070S αρά more future proof, No RTX today. Ελπίζουμε και στην nvidia για τις κάρτες που θα ανακοινώσει με "MCM Design" Ελπίζουμε και στην amd για τις κάρτες που θα ανακοινώσει με "software RT" The state of ray tracing Today, προσοχή ιδιαίτερα στο RT On/Off, is it worth the frame drop today? όχι RT On/Off συγκρίσεις τύπου Spoiler Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Havik
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν υπήρχαν τα θέματα με τους drivers θα έλεγα την 5700ΧΤ. Αλλά τώρα καλύτερα την 2060S, ναι μεν είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις (δεν παίζει να είναι ούτε 10% όμως) αλλά έχεις ήσυχο το κεφάλι σου σε θέματα drivers συν το RT αν και όποτε παίξεις ένα από τα ελάχιστα games που το έχουν. Πάντως σε κάποιες software υλοποιήσεις RT που έχουν βγει, οι Turing φαίνεται να είναι καλύτερες από τις Navi ακόμη και χωρίς αξιοποίηση του RT hardware. Στο demo που έβγαλε η Crytek η 2060 η απλή είναι στα ίσα (στα lows είναι παραπάνω) με την 5700ΧΤ σε 1080p.. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
JChrist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Havik είπε RTX, 2060 και futureproof δεν πάνε στην ίδια πρόταση..... just saying ποιος το λέει αυτό; δεν τη θέλω για gaming κατά τα άλλα νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου και όχι με τον yannis1991 γιατί το συγκριτικό που είχα δει στα games έδειχνε την απλή 5700 να παίζει περίπου στα ίδια με την Super 2060 δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά μου φάνηκε μεγάλη διαφορά performance/cost και φαντάζομαι ότι η 5700 XT θα είναι ακόμα καλύτερη το θέμα είναι τι κάνουμε μεταξύ Super 2060 Palit ή απλής MSI Gaming Χ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από JChrist
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είπα για το RT χωρίς να χρησιμοποιείται το RT hardware, ένα demo που έβγαλε η Crytek, η 2060 η απλή είναι στα ίδια με την 5700ΧΤ με καλύτερα lows. Σε games γενικά φυσικά και είναι καλύτερη η 5700ΧΤ.. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Alex21121988 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αν γίνει αυτό με με RT via software και προχωρήσει, θα φάει και πάλι γερό expose η nvidia. Μην ξεχνάμε και όλη την φάση με το Gsync και εμάς που πήγαμε και σκάσαμε το κάτι παραπάνω στα monitor μας για αυτό το κατά τα άλλα καλό feature. Πλέον το υποστηρίζουν μέχρι και οι LG τηλεοράσεις (συγκεκριμένα μοντέλα, δεν έχουν module υπόψιν) μέσω software update.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στα πρώτα δείγματα "software RT" οι NVIDIA υπερέχουν πάντως ακόμα και χωρίς αξιοποίηση του RT hardware. Ειδικά οι Vega γκρεμίζονται πραγματικά. Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί με τις κονσόλες και το RT, αν θα βγει καλύτερο και optimized για Navi..
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Στα πρώτα δείγματα "software RT" οι NVIDIA υπερέχουν πάντως ακόμα και χωρίς αξιοποίηση του RT hardware. Ειδικά οι Vega γκρεμίζονται πραγματικά. Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί με τις κονσόλες και το RT, αν θα βγει καλύτερο και optimized για Navi.. Και τι RT θα είναι αυτό. Γιατί όντως της nvidia και σε συγκεκριμένα games όπως Metro Exodus και Control είναι σαν να βλέπεις άλλο game με τα RT features τα οποία σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν σε decent framerate απλώς με RT via software/drivers atm. Παράδειγμα πως πάει το RT στις Pascal στα συγκεκριμένα games που ανέφερα. Εκτός αν βρουν άλλο τρόπο να λειτουργεί, να μην είναι τόσο taxing, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο και όχι μια απομίμηση RT. YΓ. Έγραψα πολλές φορές ''RT'' να με συγχωρείτε αλλά είναι και το topic μας.
KostasBezaitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ως κατοχος msi rtx2060 gaming z, σου λεω ευθεως οτι ειναι τσαμπα 50αρικο πανω απο τις αλλες υλοποιησεις. Αν επελεγα αυτη τη στιγμη, μαλλον palit gaming+oc/gainward phoenix ειτε gigabyte αυτη με τα 3 fans. 1
Coppermine Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KostasBezaitis είπε μαλλον palit gaming+oc/gainward phoenix Αρκεί να μην χρειαστείς RMA.....εκεί μαθαίνει κανείς in the hard way....στις φτηνές υλοποιήσεις οι τσιγκουνιές κρύβονται under the hood και μπορεί λίγο πλαστικό ή αλουμίνιο και μερικά led να κάνουν κάτι να δείχνει κουκλί αλλά π.χ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Coppermine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα