bringmevictims Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας κοινότητα του insomnia ,, έχω το εξής πρόβλημα , μου έδωσε ένα φιλαράκι το pc του γιατί δεν δουλεύει ,, cpu- fx 8370 mobo - asus sabertooth990fx ver 2 ddr3 1333mhz 2x4 gb gpu r9 270 ( ή κάτι τέτοια by the way ) ..... λοιπόν παίρνω το pc στα χέρια μου , το ανοίγω , παρατηρώ ότι έχει σπάει το bracket που κρατάει τη ψυχτρα και αναλογίζομαι ότι θα ανέβαζε θερμοκρασίες και έκλεινε , το λογικό δηλαδή . Πιάνω με ένα ταηραπ την μια άκρη της ψυχτρας για να τσεκάρω ότι το pc δουλεύει ,,, χωρίς σκληρό δίσκο επάνω τα συνδέω όλα και το ανοίγω , και ανοίγει κομπλέ , μπαίνω στα bios και σε κανα 5 λεπτό τρώει ένα σκαλωμα και κολλάει η οθόνη , πατάω να ανοίξει ξανά , και ανάβει σταθερά δίπλα στον επεξεργαστή ένα κόκκινο φωτακι που γράφει cpu led . .... έχω δοκιμάσει τα πάντα , έχω ψάξει όλο το Ίντερνετ, το μόνο που λένε είναι clear cmos και να το βάλω να δουλέψει με μια ραμ , ένας μόνο είναι στο YouTube που παλεύει on camera να βρει τι έχει και στο τέλος απλά βγάζει το cpu να τσεκάρει τα ποδαράκια αν είναι στραβόμενα , βλέπει ότι είναι κομπλέ και το βάζει πάλι πίσω και κατά τύχη ανοίγει το pc κομπλέ ,,,,, ειπα να στείλω εδώ μπας και γνωρίζει κανένας τίποτα παραπάνω , επισεις τσέκαρα τα ρεύματα του τροφοδοτικό και είναι κομπλέ , έκανα και τα bios update μέσω flash bios που δεν χρειάζεται να ανοίξει bios γι να τα κανεις ,,,, Τεσπα αυτά ...
cpc464 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ότι σου λέει το λαμπάκι, πρόβλημα στην cpu μήπως την πίεσες πολύ?,βγάλε το ταηραπ και δες αν πατάει καλά η ψήκτρα. 1
bringmevictims Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Καλά πατάει ,,, σκέψου τη δοκίμασα και χωρίς πίεση τη ψυχτρα και χωρίς ψυχτρα .... πάντως μου κάνει εντύπωση όταν το άνοιξα χωρίς τη ψυχτρα άναβε θερμοκρασία ο cpu ,, εννοώ από τη στιγμή που βγάζει σφάλμα με το κόκκινο φωτακι , κανονικά ακυρώνει το cpu , αλλά δεν το κάνει ....
bringmevictims Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Άκυρο τελικά ,, βρήκα τι έχει ,,, το chipset βασικά το northbridge , στο κέντρο ακριβώς του γυαλιού έχει σπάσει ένα μικρό κομμάτι στη γωνία ,,,, τώρα πως έσπασε , ένας θεός ξέρει ,,,,, όποτε παει για πέταμα το mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα