Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης και εγγύηση. Ελλάδα ή εξωτερικό;

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτές τις μέρες έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς για το που συμφέρει καλύτερα να αγοράσω την AOC 24G2U, Ελλάδα ή εξωτερικό ( ευρωπαϊκά καταστήματα ). Όπως κοιτούσα έπεσα πάνω στη δελεαστική τιμή του Κωτσόβολου στα 199€ και εκμεταλλευόμενος το γεγονός των δωρεάν μεταφορικών λόγω της παρουσίας καταστήματος στο νησί, ( Κέρκυρα ) έριξα παραγγελία με αντικαταβολή ( λόγω που δεν έχουν απόθεμα μέχρι στιγμής ).

Τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ότι σε κάποιες παρτίδες ( διαβάζοντας στο r/monitors ) έχουν κάποια dead pixels ή πολύ backlight bleeding όπου σύμφωνα με την εγγύηση της εταιρείας (3 έτη) χρίζουν αντικατάστασης και αλλαγή με καινούριο μονιτορ εφόσον επιστρέψει ο αγοραστής φυσικά πίσω το ελαττωματικό. 

Το τελευταίο χρόνο ψωνίζω από Αμαζον και έχω μείνει ευχαριστημένος τόσο από την εξυπηρέτηση όσο και όταν τους χρειάστηκα σε 2 περιπτώσεις εγγύησης. 

Όμως, στο αμαζον η τιμή για την οθόνη ξεφεύγει λίγο γύρω στα 230+, επίσης σε άλλη εναλλακτική που κοιτούσα παίζει στα 219 τελική - από το caseking.de ( όπου από κει είχα αγοράσει μια 1070 πριν 3 χρόνια ) και έτσι είπα να "ρισκαρω" μετά από καιρό με αγορά από εδώ.

_________

Έχει κάποιος εμπειρία από τον Κωτσόβολο; Δηλαδή αν εντοπίσω μεγάλο θέμα backlight bleeding ή καμμένα πιξελ τι γίνεται; πάει σε "τεχνικό" και υπομονή κανα 2 μηνων ή " είναι μια χαρά κύριε " κλπ κόλπα;

Καλύτερα να ακυρώσω και να δώσω τα+19 ευρώ αγοράζοντας από το caseking.de ?

Τι θα κάνατε στη θέση μου;

=============

Το μονιτορ: https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html

Να σημειωθεί ότι ήταν το όριο μου τα 200 ευρώ για 1080p/144Hz monitor, ήθελα να πάω σε 1440p 27αρι - αλλά για IPS ξεφεύγουν οι τιμές έως και x2 φορές. ( δεν συμπαθώ τα VA λόγω μεγάλων response times και θέλω το μόνιτορ για multiplayer games + ταινίες )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο κωτσόβολο Ότι και να προκύψει την γυρνάς και περνεις τα λεφτά σου πίσω. Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτή την οθόνη σου έχω κακα νέα. Αν δεν αλλάξει κάτι επόμενη παραλαβή είναι στης 17 Δεκεμβρίου. 

• Thanks 1

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 20/11/2019 στις 3:38 ΠΜ, mp44christos είπε

Στο κωτσόβολο Ότι και να προκύψει την γυρνάς και περνεις τα λεφτά σου πίσω. Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτή την οθόνη σου έχω κακα νέα. Αν δεν αλλάξει κάτι επόμενη παραλαβή είναι στης 17 Δεκεμβρίου. 

Καλησπέρα, πως ακριβώς την γυρνάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω; Θα δεχτούν κάτι τέτοιο; :P

3 hours ago, AlexGr3 said:

Καλησπέρα, πως ακριβώς την γυρνάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω; Θα δεχτούν κάτι τέτοιο; :P

https://www.consumer.vic.gov.au/resources-and-tools/other-languages/greek/your-shopping-rights

15 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ευχαριστώ αν και το συγκεκριμένο απευθύνεται στον Αυστραλιανό νόμο. Αν αν κάνω λάθος διορθώσε με:))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...