Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Την Πέμπτη που μας πέρασε (14/11) κατέβηκα Αθήνα γιατί είχα μία επείγουσα υποχρέωση στο κέντρο. Δυστυχώς δεν βρήκα έγκαιρα parking και πάρκαρα σε ένα στενό που επιτρέπεται το parking μόνο σε κατοίκους, με αποτέλεσμα μία ώρα μετά που επέστρεψα στο αυτοκίνητο να βρω και κλήση από την δημοτική ατυνομία έναντι 40 ευρώ για παράνομη σταύθμεση. Όλα καλά μέχρι εδώ. Η κλήση λέει πως μπορεί να πληρωθεί είτε στην αστυνομία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14 (απορρίπτεται γιατί θα πρέπει να κάνω ξανά ολόκληρο ταξίδι), είτε στα Σ.Ε.Δ. του δήμου (απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο), είτε στην Λιοσίων (ναι, ναι, πάλι Αθήνα) είτε online είτε στα ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ στην περιοχή μου κλείνουν στις 14:30, ενώ εγώ σχολάω στις 17:00, οπότε δεν είναι κι ότι πιο βολικό (εκτός αν περιμένω μέχρι να πάρω άδεια).

Ο πιο λογικός κι εύκολος τρόπος λοιπόν είναι η online πληρωμή. Η κλήση μου έχει πάνω κωδικό RF + 25ψήφιο αριθμό και πληροφορία πως η πληρωμή γίνεται στο https://www.cityofathens.gr/khe/pliromes

Μπαίνω λοιπόν την Πέμπτη και μου βγάζει πως ο κωδικός δεν είναι έγκυρος. Μπαίνω και Παρασκευή και το ΣΚ και μου βγάζει πάλι το ίδιο... Ο κωδικός δεν παίζει να είναι λάθος γιατί τον έχω τσεκάρει 100 φορές. Έχει τύχει σε κανέναν μήπως τίποτα παρόμοιο; Πρέπει να περιμένω περισσότερες μέρες μήπως και δεν έχουν καταχωρήσει την κλήση κάπου και γι' αυτό δεν είναι έγκυρος ο κωδικός πληρωμής; 

Όποια βοήθεια/γνώμη καλοδεχούμενη! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι χειρογραφη, που δεν το νομιζω, ισως θελει χρονο για να περαστει στα πληροφοριακα συστηματα, ακομα και για αλλους λογους. 

Επισης, λιγο χαζο αυτο που θα πω αλλα μπερδευομαι παντα σε κατι πληρωμες, δεν ειμαι σιγουρος αν στο πεδιο εισαγωγης γραφεις το "RF" ή το παραλειπεις, οποτε κανω και τα δυο.

Και τελος, αφου το διαβασα λιγο προσεκτικοτερα, η πληρωμη δεν γινεται στο link που μας εδωσες, αλλα μεσω του e-banking σου, στο link απλα ελεγχεις αν βεβαιωθηκε η πληρωμη.

Επεξ/σία από kontinos
  • Like 1
Δημοσ.

Η ίδια η κλήση δεν έχει κάποιον τηλεφωνικό αριθμό, εκτός φυσικά αν "googlάρω" τις αντίστοιχες υπηρεσίες κι ό,τι μου βγάλει. 

Το μόνο χειρόγραφο που έχει πάνω η κλήση είναι η υπογραφή του αστυνομικού, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να εμφανίζεται αυτόματα ή αν απλά χρειάζονται κάποιες μέρες για να τις καταχωρήσουν... 

7 λεπτά πριν, kontinos είπε

Και τελος, αφου το διαβασα λιγο προσεκτικοτερα, η πληρωμη δεν γινεται στο link που μας εδωσες, αλλα μεσω του e-banking σου, στο link απλα ελεγχεις αν βεβαιωθηκε η πληρωμη.

Η αλήθεια είναι πως επειδή δεν εμφανίζει καθόλου την οφειλή, δεν μπήκα στο e-banking να δοκιμάσω να την πληρώσω. Thanks για την ιδέα! :D

Δημοσ.

Το bold του kontinos είναι η απάντηση που χρειάζεσαι. Είχα μπερδευτεί και εγώ τις προάλλες. Σε αυτό το page του cityofathens γίνεται μόνο ο έλεγχος πληρωμής.

Extra tip: Κάνε την πληρωμή μέσω Web e-banking. Οι εφαρμογές κάποιων e-banking στα smartphones δεν έχουν όλες τις πληρωμές διαθέσιμες αλλά τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αφότου έκανα την πληρωμή μέσω e-banking τότε φάνηκε και στην σελίδα του δήμου. Ακόμα δείχνει πως εκκρεμεί, όμως επειδή είναι με το σύστημα ΔΙΑΣ πιθανότατα θα πάρει 2-3 μέρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...