Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεθάψω για να αναφέρω ότι τελικά η όλη αυτή φάση μου δημιούργησε και πρόβλημα γιατί το λογαριασμό οι γείτονες φαίνεται τον έχουν απλήρωτο και με παίρνουν τώρα εμένα τηλέφωνο από δικηγορικό/εισπρακτική και παίζουμε πινγκ κονγκ αφού δεν ταιριάζει ούτε το όνομα ούτε το αφμ κλπ και δε δίνουν παραπάνω στοιχεία, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να πληρώσω.

Οπότε φαίνεται η ΔΕΗ μεταβιβάζει τα στοιχεία επικοινωνίας του ebill σε εισπρακτικές, κάτι που δε το γνώριζα και δε ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά. Αν δλδ δεν είχες κάνει εγγραφή στο ebill (αφού δεν είναι υποχρεωτικό), που θα το έβρισκαν το κινητό σου;

Εγώ επικοινώνησα με τη ΔΕΗ σε πρώτη φάση. Μου είπαν θα το διερευνήσουν και θα το φτιάξουν, τώρα είδομεν. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Να ξεθάψω για να αναφέρω ότι τελικά η όλη αυτή φάση μου δημιούργησε και πρόβλημα γιατί το λογαριασμό οι γείτονες φαίνεται τον έχουν απλήρωτο και με παίρνουν τώρα εμένα τηλέφωνο από δικηγορικό/εισπρακτική και παίζουμε πινγκ κονγκ αφού δεν ταιριάζει ούτε το όνομα ούτε το αφμ κλπ και δε δίνουν παραπάνω στοιχεία, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να πληρώσω.

Οπότε φαίνεται η ΔΕΗ μεταβιβάζει τα στοιχεία επικοινωνίας του ebill σε εισπρακτικές, κάτι που δε το γνώριζα και δε ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά. Αν δλδ δεν είχες κάνει εγγραφή στο ebill (αφού δεν είναι υποχρεωτικό), που θα το έβρισκαν το κινητό σου;

Εγώ επικοινώνησα με τη ΔΕΗ σε πρώτη φάση. Μου είπαν θα το διερευνήσουν και θα το φτιάξουν, τώρα είδομεν. 

Aκόμα και στο ονομα σου να μην είναι και να πληρώνεις με καρτα στο site της χρησιμοποιούν το τηλέφωνο που δίνεις σε περίπτωση που πάει κατι στραβά με την πληρωμή.

Δημοσ.
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Aκόμα και στο ονομα σου να μην είναι και να πληρώνεις με καρτα στο site της χρησιμοποιούν το τηλέφωνο που δίνεις σε περίπτωση που πάει κατι στραβά με την πληρωμή.

Ναι όταν πληρώνεις δηλώνεις έναν αριθμό, φαντάζομαι για τον λόγο που αναφέρεις.

Εγώ αναφερόμουν στο ότι η ΔΕΗ παραχωρεί τον αριθμό τηλεφώνου, που εσύ δηλώνεις όταν κάνεις εγγραφή στο ebill (για να σου στέλνει πχ ειδοποίηση ότι βγήκε νέος λογαριασμός) σε εισπρακτικές εταιρείες, χωρίς να έχει γίνει κάποια ταυτοποίηση ότι αυτός ο αριθμός ανήκει όντως στον οφειλέτη. 

Στις τράπεζες τουλάχιστον τον αριθμό σου τον παραχωρείς μαζί με βεβαίωση από το πάροχο ότι είναι όντως στο όνομά σου και άρα η εισπρακτική καλεί τον επίσημα δηλωμένο αριθμό του οφειλέτη και όχι απλά έναν δηλωμένο αριθμό που δε γνωρίζουν σε ποιον ανήκει.

Δημοσ.

Σε εμάς δεν ήρθε λογαριασμός το καλοκαίρι, έπρεπε να γίνει κάποιος συμψηφισμός λόγω λάθους και διόρθωσης αλλά μάλλον δεν έγινε τίποτα, περιμένουμε τον επόμενο λογαριασμό να δούμε τι παίζει. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Kαλημερα ξέρει κανεις γιατί μονο το sms έχει ως επιλογή;

Αν το αφήσεις ως έχει θα ενημερώνεσαι και με τους 2 τρόπους. Το email είναι προεπιλεγμένο.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανοίγω το ebill ΔΕΗ σήμερα και οι παροχές μου ρεύμα και αέριο είναι γκρίζα δεν μπορείς να πατήσεις επάνω. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 5/10/2023 στις 4:01 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Ανοίγω το ebill ΔΕΗ σήμερα και οι παροχές μου ρεύμα και αέριο είναι γκρίζα δεν μπορείς να πατήσεις επάνω. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ 

Και γώ έχω το ίδιο θέμα σε ένα λογαριασμό από τους 2. Δοκίμασα διάφορους browser και app αλλά τίποτα και έστειλα στην φόρμα υποστήριξης. Βρήκες άκρη;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgegr3 είπε

Και γώ έχω το ίδιο θέμα σε ένα λογαριασμό από τους 2. Δοκίμασα διάφορους browser και app αλλά τίποτα και έστειλα στην φόρμα υποστήριξης. Βρήκες άκρη;

Τελικά ήταν επειδή έκανα αλλαγή αστ. Ταυτότητας και ενώ το ειχσν περάσει στο σύστημα δεν είχε ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ebill 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...