Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τελικά, εχουν οι 2 λογαριασμοι το ΙΔΙΟ αφμ η όχι ? Διαβάζεις καθόλου τι γραφεται ;
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Διαβάζεις καθόλου τι γραφεται ; ΝΑΙ, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση !!!!
agiannesg59 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οχι δηλαδή............. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από agiannesg59
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση !!!! Υπάρχει αλλά δεν πάει το μυαλό σου.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει αλλά δεν πάει το μυαλό σου. Ποια είναι μια ΠΙΘΑΝΗ εξήγηση ?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Ποια είναι μια ΠΙΘΑΝΗ εξήγηση ? Δεν είναι πιθανή ,είναι αυτό που έγινε.Δεν μπορώ να σου το πω,θα δημιουργηθεί σκάνδαλο.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι πιθανή ,είναι αυτό που έγινε.Δεν μπορώ να σου το πω,θα δημιουργηθεί σκάνδαλο. Σκάνδαλο η είναι θέμα προσωπικων δεδομένων ?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Σκάνδαλο η είναι θέμα προσωπικων δεδομένων ? Σςςςςςςςςςςςς!!!
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σςςςςςςςςςςςς!!! Ο φίλος έγραψε ότι και αυτός και ο γείτονας του έχουν λογαριασμό ΔΕΗ σε ονόματα ΠΡΩΗΝ χρηστών των σπιτιών !!! Αυτοί οι πρώην μήπως είχαν κάτι ΚΟΙΝΟ ?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο φίλος έγραψε ότι και αυτός και ο γείτονας του έχουν λογαριασμό ΔΕΗ σε ονόματα ΠΡΩΗΝ χρηστών των σπιτιών !!! Αυτοί οι πρώην μήπως είχαν κάτι ΚΟΙΝΟ ? Η μαμά του ενός και η μαμά του άλλου άπλωναν τα ρούχα στον ίδιο ήλιο!!!
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, MikeJ είπε Στο δηλωμένο e-mail πάντως ανά δίμηνο όταν έρχεται ειδοποίηση για τον δικό μου λογαριασμό συνεχίζει να έρχεται και για τον δικό τους όπου βλέπω το ποσό και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Υπάρχει και ένα καλό. Αν δεν τους φέρει ο ταχυδρόμος τον λογαριασμό ΤΟΥΣ, τους τον δίνεις εσύ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εντωμεταξύ δεν έχω κρατήσει και ένα λογαριασμό από τους γείτονες αλλά θυμάμαι ότι ήταν σε γυναικείο όνομα (που εικάζω ότι πρόκειται για μια γιαγιούλα που έμενε εκεί παλιά, πριν το σπίτι πωληθεί στους τωρινούς ιδιοκτήτες). Ο δικός μου λογαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα μου. Άρα ίδιο ΑΦΜ δε παίζει. Οι λογαριασμοί ακόμα και τώρα είναι διαφορετικοί σε ποσά με διαφορετικό αριθμό συμβολαίου οπότε θεωρώ ασφαλές ότι είναι διαφορετικά ρολόγια μέτρησης. Η διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού ήταν στην Αττική (ενώ το σπίτι είναι επαρχία), γεγονός λογικό αφού οι τωρινοί ιδιοκτήτες μένουν κάπου Αθήνα μόνιμα ενώ το σπίτι το έχουν μόνο για διακοπές. Τέλος θυμάμαι ότι τη διεύθυνση κατοικίας την έχει με λίγο διαφορετική ορθογραφία σε σχέση με το δικό μας λογαριασμό (αν και πρόκειται για την ίδια πολυκατοικία). Εμάς πχ ξεκινάει με Δα και εκείνων με Ντα (η οδός αναγράφεται και με τους δύο τρόπους αν κα το "Ντα" είναι κάπως ξεπερασμένο και κυρίως το βλέπεις με "Δα" σε χάρτες κλπ). Πραγματικά δε βρίσκω καμία συσχέτιση πέραν του ότι είμαστε γείτονες. Όπως είπα και στην αρχή το θέμα το ανέφερα περισσότερο για να δω αν είχε τύχει σε κάποιον άλλο χρήστη κάτι αντίστοιχο επειδή είναι αρκετά περίεργο.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, MikeJ είπε Εντωμεταξύ δεν έχω κρατήσει και ένα λογαριασμό από τους γείτονες αλλά θυμάμαι ότι ήταν σε γυναικείο όνομα (που εικάζω ότι πρόκειται για μια γιαγιούλα που έμενε εκεί παλιά, πριν το σπίτι πωληθεί στους τωρινούς ιδιοκτήτες). Ο δικός μου λογαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα μου. Άρα ίδιο ΑΦΜ δε παίζει. Οι λογαριασμοί ακόμα και τώρα είναι διαφορετικοί σε ποσά με διαφορετικό αριθμό συμβολαίου οπότε θεωρώ ασφαλές ότι είναι διαφορετικά ρολόγια μέτρησης. Η διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού ήταν στην Αττική (ενώ το σπίτι είναι επαρχία), γεγονός λογικό αφού οι τωρινοί ιδιοκτήτες μένουν κάπου Αθήνα μόνιμα ενώ το σπίτι το έχουν μόνο για διακοπές. Τέλος θυμάμαι ότι τη διεύθυνση κατοικίας την έχει με λίγο διαφορετική ορθογραφία σε σχέση με το δικό μας λογαριασμό (αν και πρόκειται για την ίδια πολυκατοικία). Εμάς πχ ξεκινάει με Δα και εκείνων με Ντα (η οδός αναγράφεται και με τους δύο τρόπους αν κα το "Ντα" είναι κάπως ξεπερασμένο και κυρίως το βλέπεις με "Δα" σε χάρτες κλπ). Πραγματικά δε βρίσκω καμία συσχέτιση πέραν του ότι είμαστε γείτονες. Όπως είπα και στην αρχή το θέμα το ανέφερα περισσότερο για να δω αν είχε τύχει σε κάποιον άλλο χρήστη κάτι αντίστοιχο επειδή είναι αρκετά περίεργο. Αφού, πλέον ΔΕΝ μπορείς να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό του γείτονα, δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, GREGORYMO said: Αφού, πλέον ΔΕΝ μπορείς να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό του γείτονα, δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ. Καλά κάτι να κάνω έτσι κι αλλιώς δε μπορώ, εκτός από το να τους πληρώσω το λογαριασμό λολ. Πάντως όπως είπα στο email μου έρχεται ακόμα ειδοποίηση για τους δικούς τους. Ο δικός μου είναι μηνιαίος ενώ για τον δικό τους μου έρχεται ανά δίμηνο. Τους μήνες που συμπίπτουν οι λογαριασμοί (ανα 2 μήνες δλδ, μου έρχονται 2 email με μερικά λεπτά διαφοράς). Ίσως η μόνη λύση θα ήταν να κάνουν αυτοί ebill (αν δεν έχουν ήδη όπως πιστεύω) και έτσι θα κατοχυρωθεί επίσημα σε αυτούς η παροχή.
csontheline Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, MikeJ είπε Καλά κάτι να κάνω έτσι κι αλλιώς δε μπορώ, εκτός από το να τους πληρώσω το λογαριασμό λολ. Πάντως όπως είπα στο email μου έρχεται ακόμα ειδοποίηση για τους δικούς τους. Ο δικός μου είναι μηνιαίος ενώ για τον δικό τους μου έρχεται ανά δίμηνο. Τους μήνες που συμπίπτουν οι λογαριασμοί (ανα 2 μήνες δλδ, μου έρχονται 2 email με μερικά λεπτά διαφοράς). Ίσως η μόνη λύση θα ήταν να κάνουν αυτοί ebill (αν δεν έχουν ήδη όπως πιστεύω) και έτσι θα κατοχυρωθεί επίσημα σε αυτούς η παροχή. Ή να επικοινωνήσεις μέσω της σελίδας της ΔΕΗ και να αναφέρεις το πρόβλημά σου, ζητώντας να αποσυνδεθεί ο λογαριασμός από εσένα. Κάποια στιγμή, κάποιος θα το δει και θα το δώσει στο σωστό τμήμα για επίλυση. Υπόψιν ότι μπορεί και οι γείτονες να λαμβάνουν τους λογαριασμούς σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα