Napier Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 μου χει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι το ebill της δεη βγαζει οτι κανω λαθος username/password και στο δικο μου και στης μανας μου. δεν εχω κανει κανενα λαθος. την επομενη μερα η οποτε του καπνισει τα αναγνωριζει και με βαζει αυτο παει εδω και 1 μηνα εχει καπιο προβλημα το σαιτ και βγαζει bug?
tz_aristotelis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μην ανησυχείς. Έχει διακοπή ρεύματος ο server.
papoys1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Εμένα μου τη σπάει γιατί κάθε 6 μήνες ζητάει και αλλαγή pin , λες και είναι Τράπεζα να μας προστατεύσει το χρήμα.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει κανενα προβλημα, κατι αλλο φταίει, καθάρισε τα cookies για αρχή
thanospetr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Napier είπε μου χει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι το ebill της δεη βγαζει οτι κανω λαθος username/password και στο δικο μου και στης μανας μου. δεν εχω κανει κανενα λαθος. την επομενη μερα η οποτε του καπνισει τα αναγνωριζει και με βαζει αυτο παει εδω και 1 μηνα εχει καπιο προβλημα το σαιτ και βγαζει bug? Και μένα το κάνει εδώ και χρόνια.. συνήθως με αλλαγή κωδικού φτιάχνει..
antbyron Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Napier είπε μου χει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι το ebill της δεη βγαζει οτι κανω λαθος username/password και στο δικο μου και στης μανας μου. δεν εχω κανει κανενα λαθος. την επομενη μερα η οποτε του καπνισει τα αναγνωριζει και με βαζει αυτο παει εδω και 1 μηνα εχει καπιο προβλημα το σαιτ και βγαζει bug? Αν το έχεις ως bookmark, μπαίνεις και προσπαθείς να συνδεθείς απευθείας, για κάποιο λόγο δεν συνδέεται. Χρειάζεται να πατήσεις στο εικονίδιο του ebill ώστε να ανανεωθεί η σελίδα και μετά συνδέεται κανονικά. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί σε εμένα. Μόλις τώρα που το δοκίμασα, το ίδιο έγινε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εγω με copy/paste από txt αρχειο μια χαρα μπαινω.
SB_1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, antbyron είπε Αν το έχεις ως bookmark, μπαίνεις και προσπαθείς να συνδεθείς απευθείας, για κάποιο λόγο δεν συνδέεται. Χρειάζεται να πατήσεις στο εικονίδιο του ebill ώστε να ανανεωθεί η σελίδα και μετά συνδέεται κανονικά. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί σε εμένα. Μόλις τώρα που το δοκίμασα, το ίδιο έγινε. Ακριβως το ιδιο κανω κι εγω, αλλιως δεν συνδεεται με τιποτε.
MikeJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα αν και το πρόβλημα που έχω είναι διαφορετικό. Πριν κάποιους μήνες μπαίνοντας στο ebill μαζί με τον δικό μου λογαριασμό, ξαφνικά μπορούσα να δω και τον λογαριασμό κάποιου ατόμου που δεν γνώριζα (με βάση το όνομα) αλλά ήταν στην ίδια διεύθυνση με μένα. Με λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι πρόκειται για τους γείτονές μου στον ίδιο όροφο (απλά το είχαν ακόμα στο όνομα μια παλαιότερης ιδιοκτήτριας). Παραξενεύτηκα καθώς πέρα απ το ότι είμαστε στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε κάποια άλλη σχέση. Ξεχωριστό ρολόι προφανώς, καμιά συγγένεια κοκ. Μετά από κάποιες μέρες δεν έβλεπα πλέον τους δικούς τους λογαριασμούς αλλά μου βγάζει μια σημείωση ότι "Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα ακίνητα που σας αφορούν" (ενώ δεν υπάρχουν). Στο δηλωμένο e-mail πάντως ανά δίμηνο όταν έρχεται ειδοποίηση για τον δικό μου λογαριασμό συνεχίζει να έρχεται και για τον δικό τους όπου βλέπω το ποσό και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Να πω ότι πρόκειται για πατρικό όπου έχω καιρό να πατήσω και δεν έχω τρόπο επικοινωνίας με τους γείτονες. Απλά δε μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα και είχα απορία αν έχει τύχει και σε κάποιο άλλος μέλος κάτι αντίστοιχο.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, MikeJ είπε Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα αν και το πρόβλημα που έχω είναι διαφορετικό. Πριν κάποιους μήνες μπαίνοντας στο ebill μαζί με τον δικό μου λογαριασμό, ξαφνικά μπορούσα να δω και τον λογαριασμό κάποιου ατόμου που δεν γνώριζα (με βάση το όνομα) αλλά ήταν στην ίδια διεύθυνση με μένα. Με λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι πρόκειται για τους γείτονές μου στον ίδιο όροφο (απλά το είχαν ακόμα στο όνομα μια παλαιότερης ιδιοκτήτριας). Παραξενεύτηκα καθώς πέρα απ το ότι είμαστε στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε κάποια άλλη σχέση. Ξεχωριστό ρολόι προφανώς, καμιά συγγένεια κοκ. Μετά από κάποιες μέρες δεν έβλεπα πλέον τους δικούς τους λογαριασμούς αλλά μου βγάζει μια σημείωση ότι "Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα ακίνητα που σας αφορούν" (ενώ δεν υπάρχουν). Στο δηλωμένο e-mail πάντως ανά δίμηνο όταν έρχεται ειδοποίηση για τον δικό μου λογαριασμό συνεχίζει να έρχεται και για τον δικό τους όπου βλέπω το ποσό και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Να πω ότι πρόκειται για πατρικό όπου έχω καιρό να πατήσω και δεν έχω τρόπο επικοινωνίας με τους γείτονες. Απλά δε μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα και είχα απορία αν έχει τύχει και σε κάποιο άλλος μέλος κάτι αντίστοιχο. Εχει αλλάξει αυτο δεν μπορείς πλέον να δεις αλλους λογαριασμούς μονο του αφμ σου. Τωρα σε σενα μάλλον δεν εχουν μπει να το ξεκαθαρισουν, ή ο οδιοκτητης δεν εχει δωσει κανενα στοιχειο για τον λογαριασμό αυτό (το πιθανότερο)
MikeJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 minutes ago, NikosKallithea said: Εχει αλλάξει αυτο δεν μπορείς πλέον να δεις αλλους λογαριασμούς μονο του αφμ σου. Τωρα σε σενα μάλλον δεν εχουν μπει να το ξεκαθαρισουν, ή ο οδιοκτητης δεν εχει δωσει κανενα στοιχειο για τον λογαριασμό αυτό (το πιθανότερο) Μα εγώ δε προσπαθούσαν να δω λογαριασμούς άλλου ατόμου. Μέσα στο δικό μου e-bill (αφού έκανα login) για κάποιες μέρες εμφανιζόταν ο λογαριασμός (και το ιστορικό) κάποιου άλλου (εκεί που έχει επιλογή ακινήτου) και ενώ αυτό διορθώθηκε φαινομενικά, συνεχίζω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για τους λογαριασμούς του. Απλά το πως έγινε triggered όλο αυτό δε καταλαβαίνω αφού μιλάμε για άλλα ρολόγια, άλλο ΑΦΜ, άλλα στοιχεία κοκ. Είναι εντελώς κουφό (για να μην αναφέρω και ότι λογικά τίθενται θέματα προσωπικών δεδομένων). Η βλακεία είναι ότι ο δικός μου λογαριασμός βγαίνει σε όνομα ατόμου που έχει αποβιώσει οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές να επικοινωνήσω με τη δεη (μέχρι να γίνει αλλαγή ονόματος).
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Μα εγώ δε προσπαθούσαν να δω λογαριασμούς άλλου ατόμου. Μέσα στο δικό μου e-bill (αφού έκανα login) για κάποιες μέρες εμφανιζόταν ο λογαριασμός (και το ιστορικό) κάποιου άλλου (εκεί που έχει επιλογή ακινήτου) και ενώ αυτό διορθώθηκε φαινομενικά, συνεχίζω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για τους λογαριασμούς του. Απλά το πως έγινε triggered όλο αυτό δε καταλαβαίνω αφού μιλάμε για άλλα ρολόγια, άλλο ΑΦΜ, άλλα στοιχεία κοκ. Είναι εντελώς κουφό (για να μην αναφέρω και ότι λογικά τίθενται θέματα προσωπικών δεδομένων). Η βλακεία είναι ότι ο δικός μου λογαριασμός βγαίνει σε όνομα ατόμου που έχει αποβιώσει οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές να επικοινωνήσω με τη δεη (μέχρι να γίνει αλλαγή ονόματος). Προφανώς, οι 2 λογαριασμοι έχουν το ΙΔΙΟ αφμ !!!!!!
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MikeJ είπε μιλάμε για άλλα ρολόγια, άλλο ΑΦΜ, άλλα στοιχεία κοκ. 35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Προφανώς, οι 2 λογαριασμοι έχουν το ΙΔΙΟ αφμ !!!!!! Ότι να ναι, όπως πάντα.
kurupakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι άσχετο με το ερώτημα αλλά σχετικό με το ebill....η εφαρμογή ebill της ΔΕΗ έχει κατέβει από το play store ?? Μου βγάζει try again... Link από το σάιτ της ΔΕΗ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dei
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, MikeJ είπε Είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα αν και το πρόβλημα που έχω είναι διαφορετικό. Πριν κάποιους μήνες μπαίνοντας στο ebill μαζί με τον δικό μου λογαριασμό, ξαφνικά μπορούσα να δω και τον λογαριασμό κάποιου ατόμου που δεν γνώριζα (με βάση το όνομα) αλλά ήταν στην ίδια διεύθυνση με μένα. Με λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι πρόκειται για τους γείτονές μου στον ίδιο όροφο (απλά το είχαν ακόμα στο όνομα μια παλαιότερης ιδιοκτήτριας). Παραξενεύτηκα καθώς πέρα απ το ότι είμαστε στον ίδιο όροφο, δεν έχουμε κάποια άλλη σχέση. Ξεχωριστό ρολόι προφανώς, καμιά συγγένεια κοκ. Μετά από κάποιες μέρες δεν έβλεπα πλέον τους δικούς τους λογαριασμούς αλλά μου βγάζει μια σημείωση ότι "Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα ακίνητα που σας αφορούν" (ενώ δεν υπάρχουν). Στο δηλωμένο e-mail πάντως ανά δίμηνο όταν έρχεται ειδοποίηση για τον δικό μου λογαριασμό συνεχίζει να έρχεται και για τον δικό τους όπου βλέπω το ποσό και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Να πω ότι πρόκειται για πατρικό όπου έχω καιρό να πατήσω και δεν έχω τρόπο επικοινωνίας με τους γείτονες. Απλά δε μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα και είχα απορία αν έχει τύχει και σε κάποιο άλλος μέλος κάτι αντίστοιχο. Τελικά, εχουν οι 2 λογαριασμοι το ΙΔΙΟ αφμ η όχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα