john_petrucci7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/11/2019 στις 8:43 ΜΜ, Sovarospigouinos είπε απειλές : Θα σε στειλω σπίτι σου, θα σε κυνηγήσω, θα σε ****, θα σου κάνω, θα σου δείξω αν ξαναπατήσει ο ανδρας σου εδώ θα **,( στις γυναίκες αυτά κυρίως συν φυσικά σεξουαλική παρενόχληση). Η κυρίως λεει ότι θα τα κάνει αυτά στον τάδε ή στον δείνα για να φοβάσαι εσύ! Ουρλιάζει ότι κλέβουμε ή οτι παίρνουμε μαυρα( αυτος δεν φανταζεστε τί μαυρα καβατζώνει) και ότι θα πάμε μέσα! Οι γυναίκες όμως ομολογω τραβάνε τα πιο πολλά και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάτι! Και απειλές οτι θα σε απολύσω και δεν θα βρισκεις δουλειά πουθενά και θα σε καταστρέψω και θα κάνω να φανει ετσι και αλλιώς και τέτοια! Στους άνδρες απειλές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και τη θέση ή το κύρος. Ελεγχο στη προσωπική ζωη( σε όλους - ανδρες και γυναίκες) με ποιον βγαίνεις, πού μένεις, τί φοράς, αν έχεις γκόμενο/γκόμενα και ή καταγωγή τους αν κάνουν παρέα οι συνάδελφοι μεταξύ μας. ( είχε μάθει ότι είχαμε βγει μία φορά και μας απειλούσε), είχε βγάλει φήμη ότι βγαίνω με άτομο απο τη δουλειά ( ούτε καν) - απλά μια μέρα εκανα εξυπηρέτηση με το αυτοκίνητο( παρακολούθει απο κάμερες εξωτερικές και το τί ακουσαμε την άλλη μέρα δε φαντάζεσαι) ψάχνει τα σοσιαλ μεντια μας και έρχεται με φωτογραφίες εκτυπωμένες ή αν κάνουμε δραστηριότητες εκτός δουλειάς. Είχε μάθει ότι ο συναδελφός μου κάνει καράτε και τον είχε κατακράξει και απειλήσει ότι θα απολυθεί ( ?) , δεν μας αφήνει να καπνίζουμε στο μπαλκόνι., ελέγχει τι τρώμε και δεν αφήνει να παραγγελνουμε καφε απο την γνωστη εταιρεια με κοκκινα και ασπρα γραμματα.. αλλά μόνο απ όππυ θέλει αυτός.. και άλλα κουλά. Μας βάζει να κανουμε αντι επαγγελματικά πραγματα - είναι αμόρφωτος και ανίδεος γενικά.. Και μας έλεγε και για πλακα ότι έχει οπλο στο γραφείο! Είναι τρέλα τωρα οτι και να σας πω! Επίσης φοβάμαι αν θα έχω επιπτώσεις με καταγγελίες κλπ. Γιατι γενικά ειναι θεοτρελοι. χειρότερα! Εκεί να δεις μαφία! Ρε φιλε 15 χρονων εισαι και δουλευεις πρωτη φορα?? Τραμπουκισε τον και πες του αμα ξαναψαξεις την προσωπικη μου ζωη θα εχουμε αλλα. Ακου μπουλινγκ στο σχολειο εισαι??? 3 1
Sovarospigouinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Ρε φιλε 15 χρονων εισαι και δουλευεις πρωτη φορα?? Τραμπουκισε τον και πες του αμα ξαναψαξεις την προσωπικη μου ζωη θα εχουμε αλλα. Ακου μπουλινγκ στο σχολειο εισαι??? Το μπουλινγκ υπάρχει και στον εργασιακό χώρο όχι μόνο στο σχολείο και λέγεται mobbing. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία πάντα.Δυστυχώς όταν το βιώνεις είναι αλλιώς. Προφανώς και του απαντάω ανάλογα πάντα αλλά δεν είναι και όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. 1
Que sera sera Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ηχογραφηση και πακετο σε εφημεριδα δε παιζει; ανωνυμα παντα γιατι η νομοθεσια στην Ελλαδα τον παιρνει στο ζητημα αυτο
Sovarospigouinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Τι εγινε του ετριψες την παραιτηση στη μουρη;...να τον μαθεις να ειναι κοσμιος ... Ναι! Και όχι μόνο εγώ! Παραιτήθηκαν και άλλοι σήμερα! Δύο ημέρες έδωσα μόνο για να κλείσω εκκρεμότητες !
ELTASSOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Sovarospigouinos είπε Ναι! Και όχι μόνο εγώ! Παραιτήθηκαν και άλλοι σήμερα! Δύο ημέρες έδωσα μόνο για να κλείσω εκκρεμότητες ! Καλα εκανες αφου σε ζοριζε το θεμα. Επισης καλα εκανες και κλεινεις εκκρεμοτητες, οι αλλοι δεν φταινε να ψαχνονται. Αν εχεις παρει οτι δικαιουσαι σου συνιστω φυγε χωρις φασαριες, ο καθενας το δρομο του, αφου αλλωστε εχεις ηδη βρει δουλεια. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ετσι κάνουν οι δικοί σου υπάλληλοι;Σου επιστρέφουν τα δώρα κλπ;Πας και εσύ μαζί τους στο ΑΤΜ μπας και αλλάξουν γνώμη; Ελπίζω,πραγματικά ελπίζω ,να τρολάρεις. Εμενα μου εχουν φυγει μονο για προσωπικους λογους πχ μεταθεση συζυγου, οικογενεια, αλλαγη στοχων, και μαντεψε ναι, διοτι η αλλη διοριστηκε καθαριστρια στο δημοσιο με 250 ευρω λιγωτερα....ποτε για λογους κακου κλιματος η μη πληρωμης η υπερβαδης δικαιωματων η πως λεγεται το πουλιγκ που λετε. 1
Sovarospigouinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thulogur είπε @Sovarospigouinos τελικά τι έκανες ; Την έκανα 15 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Καλα εκανες αφου σε ζοριζε το θεμα. Επισης καλα εκανες και κλεινεις εκκρεμοτητες, οι αλλοι δεν φταινε να ψαχνονται. Αν εχεις παρει οτι δικαιουσαι σου συνιστω φυγε χωρις φασαριες, ο καθενας το δρομο του, αφου αλλωστε εχεις ηδη βρει δουλεια. Εμενα μου εχουν φυγει μονο για προσωπικους λογους πχ μεταθεση συζυγου, οικογενεια, αλλαγη στοχων, και μαντεψε ναι, διοτι η αλλη διοριστηκε καθαριστρια στο δημοσιο με 250 ευρω λιγωτερα....ποτε για λογους κακου κλιματος η μη πληρωμης η υπερβαδης δικαιωματων η πως λεγεται το πουλιγκ που λετε. Σίγουρα θα έβρισκα δουλειά και βρήκα πολύ καλύτερη. Το θέμα είναι οι επόμενοι να μην τραβήξουν τα ίδια όπως και οι προηγούμενοι από εμένα. 1
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω ότι κατάλαβα και που δούλευες..... Στο παρελθόν (εάν λέμε την ίδια εταιρεια) είχαν τουλουμιάζει το αφεντικό 15 απλήρωτοι φορτηγατζήδες...; ευτυχώς ξεμπέρδεψες... μακρυά από τοξικές καταστάσεις κ τοξικούς ανθρώπους. Κανένας δε πρέπει να πάει να δουλέψει μπας κ βάλουν μυαλο
DYEL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Snoob είπε Εγώ εξήγησα αυτό που μου είπε ο λογιστής μου: η επιθεώρηση εργασίας δεν μπορεί να ελέγξει αν συμβαίνουν οι συγκεκριμένες καταγγελίες. Ακόμη και κλιμάκιο να στείλει, τι θα καταλάβει; Μόλις εμφανιστούν οι επιθεωρητές, ο (ας δεχτούμε άκρως προβληματικός) εργοδότης θα φέρεται υποδειγματικά. Τι θα βεβαιώσουν οι ελεγκτές. καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ο εργοδότης θα το ξέρει μια βδομάδα πριν ποτέ και ποιος θα έρθει. Α και όχι μόνο αυτό,αλλά ανάλογα το είδος ελέγχου έχουν και προφίλ των ελεγκτών και πόσο αυστηροί είναι,τι ελέγχουν κλπ. αυτό βέβαια όχι τόσο για την επιθεώρηση εργασίας,αλλά για ελέγχους υγειονομικού χαρακτήρα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από DYEL
pontez2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NTC Labs είπε Πάντα έτσι ήταν η αγορά στην Ελλάδα. Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως υπήρχε εποχή που η ζήτηση για εργατικό δυναμικό δεν καλυπτόταν από τους Έλληνες πολίτες.Το όλο πρόβλημα άρχισε να φαίνεται μετά την Ολυμπιάδα. Απλώς μετά μπήκε και η κριση στη μέση, πάρθηκαν πολύ σκληρές αποφάσεις σε νομικό επίπεδο και όλα πλέον είναι δυσκολότερα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από pontez2
Xvipes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ας αρχίσουμε να γράφουμε στο Glassdoor τουλάχιστον. Είναι μια καλή αρχή και εύκολη για κάθε εργαζόμενο. Με έχει βοηθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να απορρίψω εταιρία γιατί κάποιος καλός εργαζόμενος έκατσε και έγραψε τα στραβά της εταιρίας που δούλευε (και το αντίθετο βέβαια έτσι). 2 1
Skandalf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Σε κλινική που το προσωπικό ήταν απλήρωτο πάντως , ήρθε η Επιθεώρηση Εργασίας , βρήκε παράβαση, έριξε πρόστιμο και βγήκε το αφεντικό την επόμενη μέρα και είπε στους υπαλλήλους <<Αυτές τις βλακείες κάνετε τώρα θα καθυστερήσετε και άλλο την πληρωμή σας>>... Γενικά εγώ προτείνω τον δικηγόρο,με τη συνειδητοποίηση πως η ιστορία παίζει να τραβήξει ,αλλά eventually θα πληρωθείς...
Nikolas206 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Το πιο απλο, κανε μια καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας για εργασια εκτος ωραριου. Θα ερθουν και θα τον σκισουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα