Προς το περιεχόμενο

παραίτηση απο εργασία

Sovarospigouinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω πολύ δυσκολη φάση στην εργασία μου. Εκφοβισμός, μπουλινγκ, μισθοί χαμηλοι και πολλά άλλα. Θέλω να τους καταγγείλω και να παραιτηθώ. Παρόμοιες εμπειρίες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε

Εχω πολύ δυσκολη φάση στην εργασία μου. Εκφοβισμός, μπουλινγκ, μισθοί χαμηλοι και πολλά άλλα. Θέλω να τους καταγγείλω και να παραιτηθώ. Παρόμοιες εμπειρίες;

ΠΑντου'τα ίδια χάλια είναι,εχεις βρει κάτι άλλο;

• Thanks 1
  • Confused 1

22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι έχω βρει και θα ξεκινησω σε ενα μηνα. Φαίνεται πολύ καλυτερο. Στο αντικείμενο μου πάλι. Απλά δεν θελω να τους αφήσω έτσι. Η επιθεωρηση εργασίας κάνει τίποτα; Δεχομαστε καθε μερα απειλές και έλεγχο ακομα και στην προσωπική μας ζωή. Οι άνθρωποι είναι τρελοί και τπυς αξίζει λουκέτο. Απλά φοβάμαι και λίγο.

24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και όχι δεν πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό γιατί και εγώ έτσι λέω. Δεν είναι ΠΑΝΤΟΥ έτσι. Συνηθίζουμε να λέμε υπαρχουν και χειρότερα.... όχι! Υπαρχουν και καλύτερα! και το αξίζουμε κιόλας.

• Like 13
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, Sovarospigouinos said:

ναι έχω βρει και θα ξεκινησω σε ενα μηνα. Φαίνεται πολύ καλυτερο. Στο αντικείμενο μου πάλι. Απλά δεν θελω να τους αφήσω έτσι. Η επιθεωρηση εργασίας κάνει τίποτα; Δεχομαστε καθε μερα απειλές και έλεγχο ακομα και στην προσωπική μας ζωή. Οι άνθρωποι είναι τρελοί και τπυς αξίζει λουκέτο. Απλά φοβάμαι και λίγο.

Θες να μας δώσεις καμιά εξήγηση ; (αυτα τα 2 που εχω κανει bold)

Επεξ/σία από Thulogur

1 ώρα πριν, Sovarospigouinos είπε

Τα ίδια σκ@@@ και σε 'μας! Περνάω τρελές καταστάσεις αλλά πληρώνει καλά γι αυτό και κάνω υπομονή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Θες να μας δώσεις καμιά εξήγηση ; (αυτα τα 2 που εχω κανει bold)

απειλές : Θα σε στειλω σπίτι σου, θα σε κυνηγήσω, θα σε ****, θα σου κάνω, θα σου δείξω αν ξαναπατήσει ο ανδρας σου εδώ θα **,( στις γυναίκες αυτά κυρίως συν φυσικά σεξουαλική παρενόχληση). Η κυρίως λεει ότι θα τα κάνει αυτά  στον τάδε ή στον δείνα για να φοβάσαι εσύ! Ουρλιάζει ότι κλέβουμε ή οτι παίρνουμε μαυρα( αυτος δεν φανταζεστε τί μαυρα καβατζώνει) και ότι θα πάμε μέσα!

Οι γυναίκες όμως ομολογω τραβάνε τα πιο πολλά και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάτι!

Και απειλές οτι θα σε απολύσω και δεν θα βρισκεις δουλειά πουθενά και θα σε καταστρέψω και θα κάνω να φανει ετσι και αλλιώς και τέτοια!

Στους άνδρες απειλές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και τη θέση ή το κύρος. Ελεγχο στη προσωπική ζωη( σε όλους - ανδρες και γυναίκες)  με ποιον βγαίνεις, πού μένεις, τί φοράς, αν έχεις γκόμενο/γκόμενα και ή καταγωγή τους αν κάνουν παρέα οι συνάδελφοι μεταξύ μας. ( είχε μάθει ότι είχαμε βγει μία φορά και μας απειλούσε),  είχε βγάλει φήμη ότι βγαίνω με άτομο απο τη δουλειά ( ούτε καν) - απλά μια μέρα  εκανα εξυπηρέτηση με το αυτοκίνητο( παρακολούθει απο κάμερες εξωτερικές και το τί ακουσαμε την άλλη μέρα δε φαντάζεσαι) ψάχνει τα σοσιαλ μεντια μας και έρχεται με φωτογραφίες εκτυπωμένες ή  αν κάνουμε δραστηριότητες εκτός δουλειάς. Είχε μάθει ότι ο συναδελφός μου κάνει καράτε και τον είχε κατακράξει και απειλήσει ότι θα απολυθεί ( ?) , δεν μας αφήνει να καπνίζουμε στο μπαλκόνι., ελέγχει τι τρώμε και δεν αφήνει να παραγγελνουμε καφε απο την γνωστη εταιρεια με κοκκινα και ασπρα γραμματα.. αλλά μόνο απ όππυ θέλει αυτός.. και άλλα κουλά. Μας βάζει να κανουμε αντι επαγγελματικά πραγματα - είναι αμόρφωτος και ανίδεος γενικά.. Και μας έλεγε και για πλακα ότι έχει οπλο στο γραφείο! 

Είναι τρέλα τωρα οτι και να σας πω!

Επίσης φοβάμαι αν θα έχω επιπτώσεις με καταγγελίες κλπ. Γιατι γενικά ειναι θεοτρελοι. 

17 λεπτά πριν, alekan77 είπε

Στην Καμόρα δουλεύετε;

χειρότερα! Εκεί να δεις μαφία! 

Επεξ/σία από Sovarospigouinos
  • Confused 1
  • Sad 2

καλα κανεις και φευγεις,και καλα θα κανεις να του κανεις οτι ζημια μπορεις.απο την στιγμη που δεν τον εχεις αναγκη,σκισε τον,και μην  τσιμπας στις απειλες(ολο σε αλλους τυχαινουν τα καλα.που θα παει?δεν θα μου τυχει κανας τετοιος εργοδοτης?)....αν θελεις,γραψε μου σε μηνυμα που εργαζεσαι.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο πιο νωρίς αποφασίσουμε ως κοινωνία να καταγγέλλουμε τέτοιες καταστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η απόφαση βέβαια είναι εντελώς δική σου. Απλά άμα φοβάσαι συνεχώς για αντιποίνα, στο τέλος καταλήγεις να φοβάσαι και την ίδια τη σκιά σου.

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
  • Like 16
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα ειναι οτι όλοι φοβούνται ! Και μονο εγω και κανα δυο άλλοι έχουμε κινητοποιηθεί. Τα ανέφερα σε ανωτερους των ανωτερων ώ ανώτεροι και η απαντηση ήταν  ουαου μένουμε αναυδοι* φυσικά και τα ξέρουμε) αλλά μην τολμήσεις να κάνεις τιποτα σε φάγαμε.  Θα παραιτηθώ όμως .. αύριο ίσως! 

31 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Όσο πιο νωρίς αποφασίσουμε ως κοινωνία να καταγγέλλουμε τέτοιες καταστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

Η απόφαση βέβαια είναι εντελώς δική σου. Απλά άμα φοβάσαι συνεχώς για αντιποίνα, στο τέλος καταλήγεις να φοβάσαι και την ίδια τη σκιά σου.

αυτος ήταν ο στόχο τους. Ο φόβος μας!

θελει καθε μέρα να του παρουσιαζόμαστε ή να στελνουμε εμαιλ αγαπητε κυριε ταδε μας καλημερα, χαρά μας και σήμερα να συνεργαστούμε μαζί σας και τετοια. 

Κυκλοφόρησε φήμη ότι εχει βάλει στα γραφεία μας κοριούς. Παιδιά ενα τρελοκομείο. Δεν αξίζει τον κόπο. Δυστυχως βλακεία μου έκατσα γιατι ήταν η πρωτη δουλειά στο αντικείμενο μετα τη σχολή αλλά φοβάμαι αλλοιώθηκα εκεί. Αύριο την κάνω

Επεξ/σία από Sovarospigouinos

Ή κάνεις καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας ή σηκώνεσαι και φεύγεις άλλες επιλογές δεν έχεις 

Για πες μας περίπου τι εταιρεία είναι αυτή 

• Like 1

Το θέμα ειναι οτι όλοι φοβούνται ! Και μονο εγω και κανα δυο άλλοι έχουμε κινητοποιηθεί. Τα ανέφερα σε ανωτερους των ανωτερων ώ ανώτεροι και η απαντηση ήταν  ουαου μένουμε αναυδοι* φυσικά και τα ξέρουμε) αλλά μην τολμήσεις να κάνεις τιποτα σε φάγαμε.  Θα παραιτηθώ όμως .. αύριο ίσως! 

αυτος ήταν ο στόχο τους. Ο φόβος μας!

θελει καθε μέρα να του παρουσιαζόμαστε ή να στελνουμε εμαιλ αγαπητε κυριε ταδε μας καλημερα, χαρά μας και σήμερα να συνεργαστούμε μαζί σας και τετοια. 

Κυκλοφόρησε φήμη ότι εχει βάλει στα γραφεία μας κοριούς. Παιδιά ενα τρελοκομείο. Δεν αξίζει τον κόπο. Δυστυχως βλακεία μου έκατσα γιατι ήταν η πρωτη δουλειά στο αντικείμενο μετα τη σχολή αλλά φοβάμαι αλλοιώθηκα εκεί. Αύριο την κάνω

Για να τα κανει ολα αυτα καταλαβαινεις τι του εχουν κανει οι προηγουμενοι....παντα υπαρχει η αιτια. Δεν ειναι δυνατον να ειναι τρελλος και να κραταει επιχειρηση. 

• Confused 1
  • Sad 1

16 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Για να τα κανει ολα αυτα καταλαβαινεις τι του εχουν κανει οι προηγουμενοι....παντα υπαρχει η αιτια. Δεν ειναι δυνατον να ειναι τρελλος και να κραταει επιχειρηση. 

Κι όμως θεότρελος. Και τί να του έχουν κάνει οι προηγούμενοι; Τα αδικαιολόγητα και οι παρανομίες δεν δικαιολογούνται !  Δεν " κρατάει" αυτός την επιχείρηση, ουτε δικιά του είναι  - αυτός ειναι προιστάμενος και υπευθυνος προσωπικού. Και όλοι ξέρουμε ότι και αμόρφωτος να είσαι αμά εχεις το λέγειν, την τρέλα και το αυτο-προμόσιον, κάνεις παπάδες. Μόνο εκεί αυτός θα έκανε και πουθενά αλλού δεν θα έστεκε. Σε προηγούμενες δουλειές του τον έχουν κυνηγήσει. Η διοίκηση είναι ένα χάλι και την επιχείρηση την κρατάνε οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κάποια στοιχειώδη μόρφωση και γνώση. 

1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Ή κάνεις καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας ή σηκώνεσαι και φεύγεις άλλες επιλογές δεν έχεις 

Για πες μας περίπου τι εταιρεία είναι αυτή 

περιβαλλοντική είναι - 

Θα παραιτηθώ άμεσα. Το θέμα είναι ότι νομίζω οτι αμα έχω ήδη παραιτηθεί δεν μπορώ να κάνω καταγγελία. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...