Ntinta1984 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Μεταχειρισμένη μοναδα υπολογιστή αγορασμενη από πιστοποιημένο και εγγυημένο καταστημα. Αγορασμενη μόλις την Παρασκευή, δεν μπήκε ποτέ στα windows. Όταν την ανοίγω μένει σε συγκεκριμένο σημείο και φορτώνει.θα επισυναψω την φωτογραφία με την οθόνη που μου βγάζει. Τι μπορεί να είναι αυτό???
azooka Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Κλησπέρα. Προσπαθεί να μπουτάρει από το δίκτυο. Πιθανόν έχει γίνει deploy από PXE. Μπες BIOS και φτιάξε τη σωστή σειρά εκκίνησης΄... Πρώτα να ξεκινάει από το σκληρό δίσκο
Ntinta1984 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση. Αυτό δεν θα έπρεπε όμως να το είχαν ήδη ρυθμισμένο οι ίδιοι που το διαθέτουν στην αγορά?? Έχω ξανά πάρει πρόσφατα υπολογιστές απ' το συγκεκριμένο κατάστημα πάντα ήταν στην πένα.
azooka Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Υποθέτω πως ναι και επίσης υποθέτω πως ξέφυγε. Δε νομίζω να ήθελαν να ταλαιπωρήσουν κανέναν.... Το διόρθωσες ; Είσαι ΟΚ τώρα ;
CMOS_Z Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ntinta1984 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση. Αυτό δεν θα έπρεπε όμως να το είχαν ήδη ρυθμισμένο οι ίδιοι που το διαθέτουν στην αγορά?? Έχω ξανά πάρει πρόσφατα υπολογιστές απ' το συγκεκριμένο κατάστημα πάντα ήταν στην πένα. Αυτό που σου είπε είναι. Τώρα σε αυτό που ρωτάς τι περιμένεις να σου απαντήσουμε εμείς εδώ; Πήγαινε το πίσω να στο διορθώσουν.
Ntinta1984 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, CMOS_Z είπε Αυτό που σου είπε είναι. Τώρα σε αυτό που ρωτάς τι περιμένεις να σου απαντήσουμε εμείς εδώ; Πήγαινε το πίσω να στο διορθώσουν. Σας πάρα ευχαριστώ πολύ. Απλά είναι το γαμωτο... Το θέμα είναι ότι μπορώ να το κάνω αλλά δεν θέλω για να μην μου πουν ότι το πείραξα και σε περίπτωση στραβης δεν το αλλάζουν.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Με βοηθήσατε πολύ. 6 λεπτά πριν, azooka είπε Υποθέτω πως ναι και επίσης υποθέτω πως ξέφυγε. Δε νομίζω να ήθελαν να ταλαιπωρήσουν κανέναν.... Το διόρθωσες ; Είσαι ΟΚ τώρα ; Μπορώ να το φτιάξω αλλά σε περίπτωση στραβης μην μου πουν ότι δεν το αλλάζουν.. και το θέμα είναι ότι το πήρα για γνωστό μου. Anyway... Σας ευχαριστώ πολύ με βοηθήσατε ειλικρινά πολύ.
azooka Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δεν θα έχεις θέμα για αλλαγή στο BIOS. Δικό σου είναι και του κάνεις ότι θες. [Στο BIOS εννοώ]. Κάνε την αλλαγή και μη μασάς. Αν κατά τα άλλα παίζει ΟΚ, δεν έχεις λόγο να το πας πίσω.
Ntinta1984 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, azooka είπε Δεν θα έχεις θέμα για αλλαγή στο BIOS. Δικό σου είναι και του κάνεις ότι θες. [Στο BIOS εννοώ]. Κάνε την αλλαγή και μη μασάς. Αν κατά τα άλλα παίζει ΟΚ, δεν έχεις λόγο να το πας πίσω. Σωστός. Θα το κοιτάξω κ θα ενημερώσω. Ευχαριστώ..
asmilon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Συνηθως το boot απο το δικτυο ειναι η τελευταια επιλογη στο BIOS, αν ισχυει αυτο στην δικια σου περιπτωση ειτε εχει προβλημα ο δισκος ειτε στο εδωσαν χωρις λειτουργικο συστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα