stefan123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα.. Ενόψει δικαστηρίου για διατροφες και λόγω ανάγκης να φορτώσω δάνειο για να δώσω όσο γίνεται λιγότερη διατροφή στην κυρία διατροφιστρια τι θα με συμβουλευατε να κανω; Μέχρι 20000 ευρώ Και δοση μεχρι 400 ευρώ τον μήνα...Φυσικά και μπορώ να τα δώσω μετρητά Άλλα υπάρχει ανάγκη.. Σοβαρές απαντήσεις μόνο παιδια και ευχαριστώ προκαταβολικα
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 ΔΙατροφή για τα παιδιά σου δεν θα είναι;
stefan123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ μιλάμε με χωρισε χωρίς να τις έχω δώσει καμία αφορμή και μόνο για οικονομικούς λόγους...Διατροφιστρια λέμε Απλά είχε κρυφή σχέση και δεν θελει πάρε δώσε μαζί μου,μόνο τα λεφτά.. Διατροφιστρια λέμε..1 παιδί έχω και σε συναινετικό της έδινα 300 ευρώ Και με έφτυσε.. Θέλει 1000 ευρώ διατροφή,όλο τον μισθό μου δηλαδή και να μην βλέπω το παιδί.. καταλαβες; Έχουν βάλει πολύ καλό δικηγόρο, έχουν λεφτά οι δικοί της.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από stefan123
turbat0s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, stefan123 είπε Θέλει 1000ε ευρώ διατροφή,όλο τον μισθό μου δηλαδή Γίνεται αυτό?
stefan123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρε εκδίκηση Γιατί ήμουν οικονόμος όλα τα χρόνια και δεν ήμουν σπάταλος όπως αυτοί.. Και 500 με 600 να σου πάρει σε κατεστρεψε..Δικηγόρος Κούγιας και βάλε.. επισης εχω ενα σπιτι που νοικιαζω αλλα αυτο θα το χτυπησουν μετα για να χασω το ενοικιο Το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν οικονόμος και παίζει και κρυφή σχέση... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από stefan123
turbat0s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Έτσι όπως τα λες δεν βλέπω ελπίδα. Θα στο φάνε και το αμάξι.
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 εκεί χτυπάς κάτω από τη μέση. Με ό,τι σημαίνει αυτό.....
bromiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Εδώ μιλάμε με χωρισε χωρίς να τις έχω δώσει καμία αφορμή και μόνο για οικονομικούς λόγους...Διατροφιστρια λέμε Απλά είχε κρυφή σχέση και δεν θελει πάρε δώσε μαζί μου,μόνο τα λεφτά.. Διατροφιστρια λέμε..1 παιδί έχω και σε συναινετικό της έδινα 300 ευρώ Και με έφτυσε.. Θέλει 1000 ευρώ διατροφή,όλο τον μισθό μου δηλαδή και να μην βλέπω το παιδί.. καταλαβες; Έχουν βάλει πολύ καλό δικηγόρο, έχουν λεφτά οι δικοί της.. Ουστ το παλιό τσόκαρο που θέλει και διατροφή για να τα τρώει εις υγεία του κορόιδου...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδή καλύτερα ένα καινούργιο αμάξι απο το να έχει λεφτα/φαγητό/ρούχα/whatever το παιδί σου.
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή καλύτερα ένα καινούργιο αμάξι απο το να έχει λεφτα/φαγητό/ρούχα/whatever το παιδί σου. επειδή έχω φίλο που είναι ακριβώς στην ίδια φάση... Ποιος σου λέει ότι τα λεφτά θα πάνε ή πηγαίνουν στο παιδί. Μη τα βλέπετε τόσο ρομαντικά. Η πρώην γυναίκα που φίλου μου κιόλας χρησιμοποιεί το παιδί για να ταλαιπωρήσει το φίλο μου. Και το θέμα είναι ότι ταλαιπωρείται και το παιδί.
bromiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή καλύτερα ένα καινούργιο αμάξι απο το να έχει λεφτα/φαγητό/ρούχα/whatever το παιδί σου. Ποιο παιδί;;;;; Που ζεις τόσα χρόνια;;;; Χέστηκαν οι μανάδες για τα παιδιά τους… για να καλοπερνούν αυτές θέλουν τα χρήματα… Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 1
momotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stefan123 είπε Απλά είχε κρυφή σχέση και δεν θελει πάρε δώσε μαζί μου,μόνο τα λεφτά.. Spoiler ΕΠΡΕΠΕ να μεταφερθει στο Μπλα-Μπλα.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από momotis
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Και ο πατέρας αντι να προσπαθήσει να το πάρει κοντά του θα αγοράσει αμάξι.Οκ!
stefan123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα λεφτά φυσικά και δεν θα πάνε για το παιδί...Είπα να πάρω καινούργιο αμάξι για να βάλω υποχρεώσεις να μαζευτεί κάπως η διατροφή μιας και σαν σωστός πατέρας με δεκαωρα κάθε μέρα στην δουλειά και οικονομίες ετων να μην τα φαει ολα στην υγεια Του κοροιδου.. Η Αλλη μόνιμη καθηγήτρια και το παιδί θα πειναει;Απλά είναι διατροφιστρια και είπε να με τηγανησει..απλο Ο νόμος δίνει το παιδί στην μάνα πάντα...μόνο διατροφή και επικοινωνία ο άντρας...τίποτα άλλο.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από stefan123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα