Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι καινούργια χρήστρια στο Forum, αλλά παρακολουθούσα τις εξελίξεις του site εδώ και ένα χρόνο. Είμαι μαθήτρια στην Β' τάξη του Γυμνασίου και από μικρή λάτρευα να ζωγραφίζω. Όλοι μου έλεγαν πόσο μεγάλη φαντασία είχα (και έχω) και ότι είχα ταλέντο. Όταν ήμουν στην Β' Δημοτικού, ο πατέρας μου, μου πρότεινε να ξεκινήσω μαθήματα ζωγραφικής στο σχολείο στο οποίο δούλευε ως δάσκαλος. Δεν πρόλαβα να τελειώσω το πρώτο μάθημα και είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ και είπα από μέσα μου: " Αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου! ". Τώρα, σχεδόν 7 χρόνια μετά συνεχίζω την προσπάθεια μου! Να φανταστείτε ούτε 7 χρονών δεν ήμουν! Τέλος πάντων, είμαι παθιασμένη με αυτό που κάνω και όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο περισσότερο μεγάλωνε η περιέργεια μου. Πριν από ένα διάστημα έμαθα ότι για να σε δεχτούν πρέπει να περάσεις από εισαγωγικές εξετάσεις ή μπορείς να γίνεις δεκτός και ως ταλέντο. Αλλά για αυτό, πρέπει να μάθω να ζωγραφίζω στο επίπεδο της Καλών Τεχνών, δηλαδή να πάω σε φροντιστήριο.Προς το παρών, όμως, όλοι μου λένε πως είμαι ακόμη μικρή για να ξεκινήσω και θέλω σχεδόν 2 χρόνια ακόμη! Όπως βλέπετε είμαι ενημερωμένη πάνω στα βασικά θέματα, αλλά θα ήθελα τις δικές σας απόψεις. Δέχομαι από οποιονδήποτε, ιδιαίτερα από κάποιον με πείρα ή κάποιο/κάποια φοιτητή/φοιτήτρια ή ακόμα και από κάποιον, ο οποίος έχει συγγενή που σπούδαζε ή σπουδάζει αυτή τη στιγμή. Εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών των Αθηνών, αλλά δέχομαι συμβουλές και για το πως μπαίνεις σε άλλα πανεπιστήμια (Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Ιωαννίνων). Παρακαλώ εάν είναι εφικτό, οι απαντήσεις να είναι σαφείς! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα