vagos789 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Κανω χρήση του ΑVG στο σπιτι,και το εχουμε βαλει και στη δουλεια. Στο σπιτι δεν κολλαω τιποτα (παλια δεν ειχα καν antivirus),καθοτι εχω μονο web e-mail και δεν κατεβαζω απο kazaa,ΧΧΧ κτλ. Στη δουλειά στην αρχη ειμασταν ολοι πολύ ευχαριστημένοι,το AVG βρηκε πολλά που το norton αγνοούσε και τα pc ελαφρυναν αφού εφυγε από πανω τους ο αγαθος γίγαντας (Norton). Tωρα τελευταία όμως, το ένα pc μετά το άλλο μολύνεται,σε ενα καναμε και format. Ειναι η εξαρση των ιών που εχει προκαλέσει αυτη την κατάσταση ή το πρόγραμμα ειναι για το πέος;Επίσης μου τη σπάει που πολλές φορες δεν μπορώ να κατεβασω update.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα, ...Ειναι η εξαρση των ιών που εχει προκαλέσει αυτη την κατάσταση ή το πρόγραμμα ειναι για το πέος;.. σύμφωνα με http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=76&mnu=76 θα συμφωνήσω* (μάλλον). * Το πρόγραμμα είναι για το πέος. Και εμένα τα ίδια μου έκανε.
georgeadams Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Επίσης μου τη σπάει που πολλές φορες δεν μπορώ να κατεβασω update. Αυτό είναι το βασικό σου πρόβλημα! Αν το πρόγραμμα δεν ενημερώνεται, πως θέλεις να σου βρίσκει τους νέους υιούς?
vagos789 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Εχω πανω απο δεκαημερο να το ανανεώσω,αλλά ακομα κι ετσι θα επρεπε να παρεχει μια στοιχειώδη προστασια,καποια πραγματα ειναι κοινα σε ολους τους ιους. Μαλλον θα δοκιμάσω το Panda τώρα.
ee3509 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 vale asizititi to avast! tha niotheis tixeros pou to vrikes to home edition einai kai freeware exei ta pio grigora updates (tis takseos 30 deuterolepton) valto kai pes mou entiposeis
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 to avast moiazei apelpistika me to AVG,makria kai agaphmenoi giati myrizei klonopoihsh
gv Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 oxi !!! einai apelpistika kalytero !!! to avg anakalyptei to 66% ton ion eno to avast to 86% !!! vre afiste tis vlakeies kai valte f-secure 5.42 ...
a123xxsp Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εγώ πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει τόσα χρόνια με κανένα δεν μένεις 100% ικανοποιημένος... οι μικρές υλοποιήσεις είναι συνήθως πιο ελαφρές αλλά με όχι καλή υποστήριξη ή εγκαταλείπονται... οι μεγάλες είναι βαριές.. όσο για το πόσους υούς βρίσκουν.... εδώ είναι το μεγάλο γέλιο.... το καθένα μπορεί να βρει κάποιον που δεν βρίσκουν τα άλλα και να μην βρει κάποιο που βρίσκουν... ΧΑΟΣ!
StavrosD Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Το απόλυτο antvirus είναι το Kaspersky. Επειδή είναι όμως λίγο τσιμπημένο, η αμέσως καλύτερη λύση είναι το Panda antivirus. Κοστίζει νομίζω γύρω στα 30-35 ευρώ. Τα παραπάνω προφανώς δεν έχουν crack καθώς γίνεται online έλεγχος αν είναι αυθεντικά, και γι'αυτό δεν είναι διαδεδομένα. Αντίθετα, το norton που είναι για τον π... επειδή έχει τα άπειρα crack το έχει όλος ο κόσμος επειδή το έχει τζάμπα (όχι επειδή είναι καλό)
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Επειδή είναι όμως λίγο τσιμπημένο' date=' η αμέσως καλύτερη λύση είναι το Panda antivirus. Κοστίζει νομίζω γύρω στα 30-35 ευρώ. Τα παραπάνω προφανώς δεν έχουν crack καθώς γίνεται online έλεγχος αν είναι αυθεντικά, και γι'αυτό δεν είναι διαδεδομένα. [/quote'] Ενας φιλος μου χακερ που σπαει προγραμματα για καθαρα εκπαιδευτικους σκοπους και μετα δεν τα χρησιμοποιει ,μου ειπε οτι αυτη τη στιγμη κανει χρηση του Panda :wink:
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Λοιπόν vagos789, έχω περάσει από τη δουλειά σου και έχω δει το δίκτυο σας. Αν είναι ακόμα όπως το είδα, το πρόβλημα σας είναι καθαρά εκεί όσον αφορά τα updates. 1. Όταν είσαι πίσω από 3 hub "εν σειρά" στημένα είναι απόλυτα φυσιολογικό να τρώει "ping timeout" η σύνδεση στο internet. Όσον αφορά την προστασία, το καλύτερο antivirus είναι το ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ. (Σημείωση: Για norton υπάρχουν τα client που είναι πανελαφριά.) 2.Κανένα antivirus δεν μπορεί να υποκαταστήσει το λειτουργικό, αν δεν κάνετε πρώτα τα updates του os σας, μην περιμένετε θαύματα. 3. Η προστασία ενός μηχανήματος/δικτύου μόνο με antivirus είναι ελλειπής προστασία. Υπάρχουν trojans, dialers, spyware κ ένα σωρό άλλα malicious proggies που θέλουν τον δικό τους μάστορα π.χ. Spybot S&D. sc
gv Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 2.Κανένα antivirus δεν μπορεί να υποκαταστήσει το λειτουργικό, αν δεν κάνετε πρώτα τα updates του os σας, μην περιμένετε θαύματα. ΣΩΣΤΟΣ !!!
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Αμα το προγραμμα δεν μας αφηνει να του κανουμε update(και όχι λόγω hub) ή αμα αφηνει τα μισα e-mail ασκανάριστα,δεν φταίμε εμείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.