Bane Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λόγω βιασύνης με την αλλαγή σε νέα συσκευή κινητού θεώρησα δεδομένο ότι το viber λειτουργεί όπως & το messenger. Στην νέα συσκευή άνοιξα το viber αλλά δεν μου εμφάνισε τα μηνύματα & φώτο που είχα. Είχα κρατήσει back up από την παλιά συσκευή & κάνοντας restore στην παλιά συσκευή στην συλλογή των φώτο μου εμφανίζει φωτο & βίντεο του viber αλλά όχι την επαφή με όλο το ιστορικό μηνυμάτων.Αν περιγράφω σωστά το συμβάν υπάρχει τρόπος επαναφοράς ?...Θα εκτιμούσα αφάνταστα την όποια βοήθεια αφού μου είναι ιδιαίτερα σημαντικά..ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από Bane
Bane Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, pntzamilis είπε Μήπως άλλαξες αριθμό τηλεφώνου; οχι
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Αν εχεις το παλιο τηλεφωνο κανε backup στην google και μετα βρεστα στο νεο σου Αν δεν το εχεις ή εκανες επαναφορά ΤΕΛΟΣ
Bane Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Το back up το έχω αφού είπα ότι έχω κάνει επαναφορά στο παλιό τλφ & εμφανίζει φωτο & βίντεο αλλά όχι msgs...ευχαριστώ & τους δύο σας!!!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Bane είπε Το back up το έχω αφού είπα ότι έχω κάνει επαναφορά στο παλιό τλφ & εμφανίζει φωτο & βίντεο αλλά όχι msgs...ευχαριστώ & τους δύο σας!!! Οταν λεμε backup στο viber εννοούμε αυτο που γίνεται μεσα απο την εφαρμογή στο account της google, εσυ τι εννοεις με τον ορο backup; αν εχει local στο κινητο αυτα που λες, αυτο δεν ειναι backup
chios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έκανες αντίγραφο ασφαλείας viber, μέσα από την εφαρμογή viber όπως φαίνεται στην εικόνα δεν θα είχες κανένα πρόβλημα, δεν έχω καταλάβει τη backup έκανες. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από chios
Bane Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 καλησπέρα, back up έκανα με Samsung Smart Switch & κάνοντας επαναφορά αυτό το back up μου εμφανίζει φώτο & βίντεο από viber. Από την εφαρμογή viber δεν έχω κάνει.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Bane είπε καλησπέρα, back up έκανα με Samsung Smart Switch & κάνοντας επαναφορά αυτό το back up μου εμφανίζει φώτο & βίντεο από viber. Από την εφαρμογή viber δεν έχω κάνει. Νομιζω απαντήθηκε το ερωτημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα