Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μόλις αγόρασα την LG 7100 55" και έχω τρομερό πρόβλημα με το input lag. Ενώ ο κατασκευαστής δίνει 11ms που είναι τέλειο,παίζω fifa με σχεδόν 1" delay, unplayable για να κάνεις οτιδήποτε ακόμα κ σε offline mode. Εννοείται έχω το ps συνδεμένο με καλώδιο, απενεργοποιημένο wi-fi, τηλεόραση σε game mode κ όμως παρόλα αυτά τα ίδια χάλια..έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση;

Δημοσ.

Για δες γιατι δεν θυμαμαι εάν η τηλεόραση υποστηρίζει auto low latency mode το όποιο ενεργοποιείς αν πας στο μενού και στην επιλογή additional settings και βάλεις το instant game response στο on. 

Δημοσ.

Όχι,όλα τα eco τα έχω απενεργοποιημένα. Λογικό είναι μέχρι ένα σημείο να υπάρχει delay λόγω του μεγέθους της τηλεόρασης λόγω fps αλλά όχι στο βαθμό που υπάρχει τώρα.

Δημοσ.

Παίζεις σε HDR? 

Εάν ναι πρέπει να είναι ενεργοποιημενο το ultra HD deep colour στο port που χρησιμοποιείς, αν και κανονικά γίνεται αυτόματα. 

Δημοσ.

Σίγουρα έχει την επιλογή UHD deep colour,απλά δεν θυμάμαι αν είναι ενεργοποιημένη,θα το κοιτάξω μετά την δουλειά κ ας ελπίσουμε να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση. Μπορώ με κάποιο τρόπο να πειράξω τα fps;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από το game mode δε ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αν έχει το auto low latency mode, αν έχει ενεργοποίησε το. 

Όπα άκυρο, τώρα είδα το ποστ του φίλου από πάνω.

Επεξ/σία από Age4Greeks
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ είναι οι ρυθμίσεις που κάνανε στην 55um7300 στο rtings. https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/um7300/settings

Δεν πρέπει να εχουν καμμία μεγάλη διαφορά με την δικιά σου τηλεόραση.

Δεν χάνεις κάτι να τις δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από savvassfa
Δημοσ.

Θα τις δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ!

5 λεπτά πριν, sstratos είπε

Μήπως να δοκιμάσεις να το συνδέσεις σε άλλη θύρα hdmi? 

Λες να παίζει ρόλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...