nikolas120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους .Χρόνια Πολλά .Χριστός Ανέστη ! Παρέλαβα την καρέκλα την προηγούμενη εβδομάδα ,αλλά λόγω ότι έλειπα από το σπίτι την άνοιξα προχθές .Πολύ καλή ,αλλά όταν βάζω δύναμη στην πλάτη προς τα πίσω κουνιέται δεν είναι σταθερή .όπως έχει κ ένα πολύ μικρό κούνημα το αμορτισερ . Είναι κ σ εσάς έτσι ; Δεν είμαι πολύ βαρύς (70 κιλά μόνο,1.80 ύψος ) . Για να μην ξεφύγω κ από το ποστ στείλτε μου αν θέλετε μήνυμα. Ευχαριστώ!
GeG Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, nikolas120 είπε Καλησπέρα σε όλους .Χρόνια Πολλά .Χριστός Ανέστη ! Παρέλαβα την καρέκλα την προηγούμενη εβδομάδα ,αλλά λόγω ότι έλειπα από το σπίτι την άνοιξα προχθές .Πολύ καλή ,αλλά όταν βάζω δύναμη στην πλάτη προς τα πίσω κουνιέται δεν είναι σταθερή .όπως έχει κ ένα πολύ μικρό κούνημα το αμορτισερ . Είναι κ σ εσάς έτσι ; Δεν είμαι πολύ βαρύς (70 κιλά μόνο,1.80 ύψος ) . Για να μην ξεφύγω κ από το ποστ στείλτε μου αν θέλετε μήνυμα. Ευχαριστώ! Έναν τζόγο τον έχει. Απο ότι κοίταξα το σημείο του τζόγου είναι ακριβώς κάτω από τα γόνατα σου όπως κάθεσαι, εκεί κουνιέται αλλά δεν δοκίμασα να κάνω κάτι. Στο αμορτισέρ δεν παρατήρησα κάτι. 1
georgeps21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 αφού το θέμα έχει ξανα ανανεωθεί... Από αυτούς που την έχετε, έχετε δοκιμάσει την anda ad12? Είμαι κοντουλης ~1.70, θα με βολέψει το μεγάλο της μέγεθος ή να παω στην απλή ad12?
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, georgeps21 είπε αφού το θέμα έχει ξανα ανανεωθεί... 270€ την βλεπω; Πως εχει ανανεωθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις