Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, overpower είπε

Για πες λίγο για το ύψος. Ενώ ο αριστερός μοχλός δουλεύει κανονικά στο να κλειδώσει το μπρος-πίσω του καθίσματος, ο δεξιός δεν φαίνεται να δουλεύει για να αλλάξω το ύψος. 

Υπάρχει κάτι που ξέχασα? Πχ κάτω από το piston να αφαιρέσω κάτι που μοιάζει με τάπα? Ο μοχλός κάνει κανονικά την κίνηση, το ίδιο και το σίδερο

κάθεσαι πάνω την ώρα που πάς να την σηκώσεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teohokage είπε

κάθεσαι πάνω την ώρα που πάς να την σηκώσεις?

Προφανώς και όχι. Φαντάζομαι για να σηκωθεί, το αυτάκι του μοχλου πρέπει να είναι προς τα πάνω? Όπως και όταν κλειδώνει ο μηχανισμός με τον αριστερό 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Προφανώς και όχι. Φαντάζομαι για να σηκωθεί, το αυτάκι του μοχλου πρέπει να είναι προς τα πάνω? Όπως και όταν κλειδώνει ο μηχανισμός με τον αριστερό 

πρώτον πιστεύω διάβασες το review της προηγούμενης σελίδας και έβαλες σωστά τον μηχανισμό γιατί στις οδηγίες ειναι ανάποδα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teohokage είπε

πρώτον πιστεύω διάβασες το review της προηγούμενης σελίδας και έβαλες σωστά τον μηχανισμό γιατί στις οδηγίες ειναι ανάποδα.

Ναι, το κατάλαβα όταν πήγα να καθίσω και νόμιζα ότι θα πέσω μπροστά. Επίσης στις οδηγίες έχει 10 βίδες, αλλά είναι προφανώς για τα μπράτσα τα οποία έρχονται έτοιμα. Gtp οι οδηγίες. 

Να συνεχίσουμε σε pm? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Ναι, το κατάλαβα όταν πήγα να καθίσω και νόμιζα ότι θα πέσω μπροστά. Επίσης στις οδηγίες έχει 10 βίδες, αλλά είναι προφανώς για τα μπράτσα τα οποία έρχονται έτοιμα. Gtp οι οδηγίες. 

Να συνεχίσουμε σε pm? 

ναι στείλε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα οκ, προς τα κάτω κάνεις την κίνηση. 

Edit: το θέμα ήταν ότι αντί να αγκαλιάσεις την λαβή με τα δάχτυλα και να το κάνεις προς τα πάνω, πρέπει να τα δάχτυλα να το σπρώξεις προς τα κάτω ώστε να δουλέψει. Είναι η μοναδική καρέκλα που το κάνει αυτό 

Επεξ/σία από overpower
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Την βλέπω ξανά την καρέκλα, όσοι πήρατε τον Νοέμβριο τι έχετε να πείτε?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gvoi είπε

Καλησπέρα!

Την βλέπω ξανά την καρέκλα, όσοι πήρατε τον Νοέμβριο τι έχετε να πείτε?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Πάρα πολύ άνετη σε σχέση με μια των 80 διευθυντική από ικεα. Και τα μαξιλάρια με έχουν βολέψει. Από ποιότητα, δεν έχει πάθει ακόμα κάτι εδώ και 2 μήνες. 

Επισης με βόλεψε ότι τα μπράτσα στηρίζονται στην μέση και όχι μπροστά πίσω ώστε να μην με ενοχλούν στα πόδια. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,παρήγγειλα την καρέκλα χθες το βράδυ ,όσοι την έχετε στην κατοχή σας ,τι γνώμη έχετε ;  Γιατί έχω μια καρέκλα τώρα η οποια στην αρχή ήταν καλή και σε ένα χρόνο 'ρήμαξε' (το κάθισμα , η πλάτη κτλπ) , η genesis μετα από καιρό κρατάει ;

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nikolas120 είπε

Καλησπέρα σε όλους ,παρήγγειλα την καρέκλα χθες το βράδυ ,όσοι την έχετε στην κατοχή σας ,τι γνώμη έχετε ;  Γιατί έχω μια καρέκλα τώρα η οποια στην αρχή ήταν καλή και σε ένα χρόνο 'ρήμαξε' (το κάθισμα , η πλάτη κτλπ) , η genesis μετα από καιρό κρατάει ;

Καλησπερα. Εφερες πανω ενα τοπικ 5 μηνων. 

Το προιον ειναι στη σελιδα του μαγαζιου "Εξαντλημενο". Μη διαθεσιμο για αγορα. Δεν εχει τιμη. Εισαι σιγουρος οτι εκανες το σχολιο στο σωστο τοπικ;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το προιον ειναι στη σελιδα του μαγαζιου "Εξαντλημενο". Μη διαθεσιμο για αγορα. Δεν εχει τιμη. Εισαι σιγουρος οτι εκανες το σχολιο στο σωστο τοπικ;

Την παρήγγειλα και εγώ πριν τρεις ημέρες που ήταν κανονικά διαθέσιμο με τιμή πάντως. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ναι μιλάω για την genesis nitro 950 την είχε crazy sunday 180 ευρώ ,πρόλαβα χθες την πήρα,έλεγε αναμένεται νέα παραλαβή στις 3 Απριλίου! Ρωτάω να δω αν αξίζει ,για αυτούς που την έχουν ήδη!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 5:40 ΜΜ, Georgegoum είπε

Την παρήγγειλα και εγώ πριν τρεις ημέρες που ήταν κανονικά διαθέσιμο με τιμή πάντως. 

Τελικά φίλε σου ήρθε ;  Με ειδοποίησαν ότι δεν μπορούν να μου την φέρουν , και λόγω ιού δεν μπορώ να πάω να την πάρω προς το παρών,μου είπαν Πέμπτη ή Παρασκευή θα πάει ο courier στο δίπλα το χωριό να πεταχτώ να την πάρω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolas120 είπε

Τελικά φίλε σου ήρθε ;  Με ειδοποίησαν ότι δεν μπορούν να μου την φέρουν , και λόγω ιού δεν μπορώ να πάω να την πάρω προς το παρών,μου είπαν Πέμπτη ή Παρασκευή θα πάει ο courier στο δίπλα το χωριό να πεταχτώ να την πάρω 

Κανονικά, σε αυτήν κάθομαι και σου απαντάω στο μνμ 

Δεν ξανά είχα ανάλογη καρέκλα και έχω μείνει μ@@@ας

Έχει κάθε ρύθμιση που μπορείς να φανταστείς ώστε να την φέρεις στα μέτρα σου, όμορφη αν και total black ( θα ήθελα πολύ τα γράμματα της φίρμας να είναι με κοκκινη κλωστή και μην παραληψω να αναφέρω ότι η συναρμολογηση ιδιετερα εύκολη. 

Με το καλό να την παραλάβεις και θα καταλάβεις τι εννοώ. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...