Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Εχω ενα redmi note 3 pro χωρις την Β20 και τις τελευταιες μερες εχει προβλημα σηματος. Σημερα εγραφε cosmote no service και καμια γραμμη σηματος. Παρολα αυτα δεχοταν κλησεις κανονικα. Μετα απο λιγο στο σπιτι εχει 1-2 γραμμες και ενα redmi note 4 παλι cosmote εχει 4-5 γραμμες. Το εβαλα 3G παλι 1-2 γραμμες. Το εβαλα 2G φουλ σημα. Πως βλεπω αν εχω προβλημα ή οχι; Περιοχη Κορινθος λιγο εξω.
zx1234r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δοκίμασες να κάνεις clear την cache partition? Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα s10 plus και μόνο έτσι επανήλθε. Απλά θα χάσεις αποθηκευμένες ρυθμίσεις κτλ
Zerg13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, zx1234r είπε Δοκίμασες να κάνεις clear την cache partition? Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα s10 plus και μόνο έτσι επανήλθε. Απλά θα χάσεις αποθηκευμένες ρυθμίσεις κτλ Τι ρυθμισεις θα χασω; Συγκεκριμενα
zx1234r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Τι ρυθμισεις θα χασω; Συγκεκριμενα Δεν ξέρω ακριβώς. Εγώ πάντως έχασα τα αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα. Ψαξτο google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα