PanosJ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2019 στις 8:13 ΜΜ, dimos15 είπε Καταρχην το obd που εχεις ειναι το χειροτερο για vag.. Για vag το καλυτερο obd ειναι το obdeleven.. Επισης εφοσον το σβηνεις και εμφανιζεται παλι σημαινει οτι το προβλημα δεν εχει λυθει... Δεν ξέρω αν έχεις κάνα λινκ να παρω μια ιδέα ποιο είναι αυτό Για το πρόβλημα με το τούρμπο, μια φορά μου το έδειξε. Το έσβησα δεν το ξαναεβγαλε, αλλά στην αντιπροσωπία τους έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα εκει Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από PanosJ
dimos15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, PanosJ είπε Δεν ξέρω αν έχεις κάνα λινκ να παρω μια ιδέα ποιο είναι αυτό Για το πρόβλημα με το τούρμπο, μια φορά μου το έδειξε. Το έσβησα δεν το ξαναεβγαλε, αλλά στην αντιπροσωπία τους έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα εκει πατα στο google obdeleven
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Συγγνωμη για το σπαμαρισμα.. Γραφω εδω για να μην ανοιξω θεμα... Υπαρχει obd ωστε να διαβαζω/σβηνω απτο κινητο μεσω bluetooth για nissan primera P12 (2002, 1.6 16v) ? Ευχαριστω!
meletis_m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε Συγγνωμη για το σπαμαρισμα.. Γραφω εδω για να μην ανοιξω θεμα... Υπαρχει obd ωστε να διαβαζω/σβηνω απτο κινητο μεσω bluetooth για nissan primera P12 (2002, 1.6 16v) ? Ευχαριστω! Υπάρχουν για φθηνή αγορά τύπου elm327 . Ωστόσο σε αντίστοιχης χρονολογίας Honda Accord 2002 ποτέ δέν μπόρεσε να συνδεθεί . Αγόρασα το Autel AL419 στα 85€ επειδή ήθελα να παρακολουθώ και άλλες λειτουργίες λόγω υγραερίου 1
achilles_g_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, dimos15 είπε πατα στο google obdeleven Aυτό με τα credits μου κάθεται κάπως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα