PanosJ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Είχα ένα πρόβλημα με το τουρμπο Golf plus 2008. Είχε βγάλει ένα κωδικό σφάλμα πήγα σε συνεργείο και το έσβησαν. Αγόρασα ένα φθηνό obd Μου το εμφάνισε ξανά το έσβησα. Δεν μου το ξαναεβγαλε Αλλά στο συνεργείο εμφανίζεται. Επισης Μου είχε βγάλει ένα πρόβλημα με τους αερόσακους εικονίδιο και αυτο παλι δεν το εμφανιζε να το σβήσω. Πήγα παλι σε συνεργείο και μου το έσβησαν. Έχω καταληξει ότι τα περισσότερα δεν βγάζουν όλα τα error. Ποια όμως να προτιμήσεις και πόσα λεφτά να δώσεις να είσαι σίγουρος ότι θα βλέπουν όλους τους κωδικους; πολλοί προτεινουν Obdlink MX ή LX . Αλλά έχουν τα ίδια πρωτόκολλα οπως ενα των 3 ευρώ. Υπάρχει κάποιος (ισως ενα που δουλευει σε συνεργείο) που έχει να προτείνει ένα καλό ή φθηνό Αλλά να εμφανίζει σωστα όλα τα errors;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Φτιάχνεις το όποιο πρόβλημα ή απλά σβήνεις τα λαμπάκια;
Black Demis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 δεν είναι τόσο το odb dongle παρα το πρόγραμμα το ίδιο το οποίο το τρέχεις απο το pc οσο για το θέμα σου δεν φτιάχνεις καλύτερα το πρόβλημα?
PanosJ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δεν το βγάζει το obd το προβλημα που εχω αλλα το εμφανιζει το διαγνωστικο του συνεργείου. Σε άλλη περίπτωση έχει ανάψει το λαμπάκι των αεροσακων, δεν μου το εμφάνισε το δικό μου, α 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φτιάχνεις το όποιο πρόβλημα ή απλά σβήνεις τα λαμπάκια; λλά το εμφάνισε και το έσβησε το διαγνωστικό του συνεργείου 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε δεν είναι τόσο το odb dongle παρα το πρόγραμμα το ίδιο το οποίο το τρέχεις απο το pc οσο για το θέμα σου δεν φτιάχνεις καλύτερα το πρόβλημα? Έχω τα πιο γνωστά app, έχω και πληρωμένα όπως torque. Κανένα δεν βγάζει τα errors. Δεν νομίζω ισχύει αυτο που λες
Black Demis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, PanosJ είπε Δεν το βγάζει το obd το προβλημα που εχω αλλα το εμφανιζει το διαγνωστικο του συνεργείου. Σε άλλη περίπτωση έχει ανάψει το λαμπάκι των αεροσακων, δεν μου το εμφάνισε το δικό μου, α λλά το εμφάνισε και το έσβησε το διαγνωστικό του συνεργείου Έχω τα πιο γνωστά app, έχω και πληρωμένα όπως torque. Κανένα δεν βγάζει τα errors. Δεν νομίζω ισχύει αυτο που λες οταν λεω καλο ειναι απο pc και κάνει μερικά χιλιάρικα οταν λέω φτιάξε το πρόβλημα όχι να το σβήσεις πχ ανάβει αερόσακος να βρουν ποιο είναι το θέμα πχ αντικατάσταση αερόσακου και δεν θα ξανά ανάψει
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Προφανώς και με ένα τέτοιο «Διαγνωστικο» δε μπορείς να σβήσεις ότι λαμπάκι ανάβει. Κατά κανόνα αυτά βλέπουν Τη μηχανή (ή πιο σωστά ένα μέρος Της ούτε καν όλα). Θέλεις μια επαγγελματική ή ημιεπαγγελματική λύση για πρόσβαση σε όλα τα υποσύστηματα του αυτοκινήτου
meletis_m Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Είχα αγοράσει ένα obd της Autel AL419, γενικό δεν είναι για να σβησεις λαμπάκι abs. Ξέρω όμως ότι στα vw αρκετοί έχουν αγοράσει vag com
PanosJ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, meletis_m είπε Είχα αγοράσει ένα obd της Autel AL419, γενικό δεν είναι για να σβησεις λαμπάκι abs. Ξέρω όμως ότι στα vw αρκετοί έχουν αγοράσει vag com Vag com στο Google βρίσκεις από 4 ευρώ. Κάνουν δουλειά αυτα; ένα που να είναι αξιόπιστο υπαρχει; 18 ώρες πριν, paylidis είπε Προφανώς και με ένα τέτοιο «Διαγνωστικο» δε μπορείς να σβήσεις ότι λαμπάκι ανάβει. Κατά κανόνα αυτά βλέπουν Τη μηχανή (ή πιο σωστά ένα μέρος Της ούτε καν όλα). Θέλεις μια επαγγελματική ή ημιεπαγγελματική λύση για πρόσβαση σε όλα τα υποσύστηματα του αυτοκινήτου Το θέμα ένα αξιόπιστο υπάρχει να μαθουμε;
aGka8l Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, PanosJ είπε Vag com στο Google βρίσκεις από 4 ευρώ. Κάνουν δουλειά αυτα; ένα που να είναι αξιόπιστο υπαρχει; Το θέμα ένα αξιόπιστο υπάρχει να μαθουμε; Δε σου κάνει αυτό , θα πρέπει να βρεις ένα κλώνο με έκδοση από 10 και πάνω. Ένας καλός κλώνος έχει γύρω στα 50€ , αλλά θέλεις και λάπτοπ ,αλλιώς δες κάποιο launch
PanosJ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, aGka8l είπε Δε σου κάνει αυτό , θα πρέπει να βρεις ένα κλώνο με έκδοση από 10 και πάνω. Ένας καλός κλώνος έχει γύρω στα 50€ , αλλά θέλεις και λάπτοπ ,αλλιώς δες κάποιο launch έχεις κάποιο να προτεινεις καλο;
meletis_m Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, PanosJ είπε έχεις κάποιο να προτεινεις καλο; Εχω εγω το Autel AL419 όσα αμάξια εχω δοκιμασει δεν ειχα θέματα, όμως δεν το έχω δοκιμάσει σε VW.
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, PanosJ είπε Το θέμα ένα αξιόπιστο υπάρχει να μαθουμε; Προσωπικα είμαι πλήρως ικανοποιημένος με το Delphi (δες κ τις αγγελίες μου έχω ένα καινουργιο). Σε vag κάνει παπάδες μέχρι κ κλειδιά σεταρει, κωδικοποιήσεις κλπ τα πάντα!
KoreanW Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Για πλήρη πρόσβαση, ανάγνωση-εγγραφή δεδομένων στις υπομονάδες του αυτοκινήτου θες OBD με κατάλληλο hardware&software ώστε να συνεργάζεται με το σύνολο των πρωτοκόλλων επικοινωνίας. . Ναι υπάρχουν τα generic OBD που διαβάζουν κάποια δεδομένα, αλλά για πλήρη πρόσβαση αυτά δεν κάνουν. Ακόμα και τα εξειδικευμένα OBD της μιας μάρκας, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για το σύνολο των μοντέλων της και των χρονολογιών. . Τα συνεργεία της VΑG έχουν τα «εργοστασιακά» διαγνωστικά τα οποία δεν έχουν σχέση με το vag com που είναι third party sw-hw. Προφανώς αυτά είναι απρόσιτα στον καταναλωτή, αλλά είναι η απόλυτη λύση. Η μόνη προσιτή και διαδεδομένη λύση σε VAG είναι επομένως τα καλώδια τύπου vag com και το vcds. Με generic OBD , δεν γίνεται δουλειά.
Dare-Devil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2019 στις 11:02 ΜΜ, PanosJ είπε Δεν το βγάζει το obd το προβλημα που εχω αλλα το εμφανιζει το διαγνωστικο του συνεργείου. Σε άλλη περίπτωση έχει ανάψει το λαμπάκι των αεροσακων, δεν μου το εμφάνισε το δικό μου, α λλά το εμφάνισε και το έσβησε το διαγνωστικό του συνεργείου Έχω τα πιο γνωστά app, έχω και πληρωμένα όπως torque. Κανένα δεν βγάζει τα errors. Δεν νομίζω ισχύει αυτο που λες Όλα αυτά είναι ερασιτεχνικά . Θες επαγγελματικό εξοπλισμό . Η το γνήσιο της αντιπροσωπείας ή ένα Bosch KTS αρκεί να έχεις να διαθέσεις ένα πολύ καλό μισθό . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Dare-Devil
dimos15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καταρχην το obd που εχεις ειναι το χειροτερο για vag.. Για vag το καλυτερο obd ειναι το obdeleven.. Επισης εφοσον το σβηνεις και εμφανιζεται παλι σημαινει οτι το προβλημα δεν εχει λυθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα