Rizas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μην ασχοληθείς! Αυτά είναι μες το παιχνίδι, δεν είσαι υποχρεωμένος για τίποτα δεν είσαι κατάστημα ούτε υπογράφεις κάτι. Αυτά είναι μες το παιχνίδι και το ρίσκο των trades μεταξύ ιδιωτών... τώρα αν θες εσύ να τον εξυπηρετήσεις και να πάρεις κάτι το οποίο το έδωσες λειτουργικό σύμφωνα με τα λεγόμενα σου χαλασμένο αυτό είναι δικό σου θέμα. 2
mak3don Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Fp84 είπε μεσώ viber ,messenger να σου δείξει την ''χαλασμένη τιμονιερα'', αλλιώς από κοντά να διαπιστώσεις ότι σου λέει αλήθεια Και αν είχε την ίδια ακριβώς χαλασμένη και στείλει αυτή πίσω και κρατήσει την καλή? 6
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στείλε του το λινκ απο εδώ να μας πει και αυτός την αποψη του. 1
nickk0kkav Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Από τη στιγμή είσαι σίγουρος ότι από τα χέρια σου έφυγε άψογη , υπάρχουν 2 ενδεχόμενα 1) τη χάλασε εκείνος 2) κάτι κάνει λάθος στη σύνδεση / ρύθμιση / πάτησε κάποιο κουμπί δε ξέρω τι μπορεί να έκανε σε μια τιμονιέρα Απλά όπως είπαν κ παραπάνω μιλά του μαζί του μπας κ κάνει κάτι λάθος στη σύνδεση / ρύθμιση Από τη στιγμή που έκανε αγορά μεταχειρισμένου ήταν υποχρεωμένος σε 2-3 μέρες να κάνει δοκιμή. Στη τελική τιμονιέρα είναι δεν είναι ότι πρέπει να λύσει PC / να περιμένει αλλά εξαρτήματα κτλ
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά θα ζητούσα να μιλήσουμε με viber ,Skype... να μου δείξει το πρόβλημα. Ανάλογα τι θα έβλεπα θα αποφάσιζα.
talibanakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, vasilismora είπε Μα και να έχει χαλάσει εγώ που το ξέρω ότι αυτός δεν έκανε μ@λ@κι@ και την χάλασε; Αυτό είναι που με προβληματίζει Νομιζω οτι δεν εισαι και πολυ σιγουρος οτι ηταν αριστη ομως,αλλιως δε θα τα εγραφες αυτα.
vasilismora Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 σιγουρος ειμαι οτι λειτουργουσε κανονικα η τιμονιερα αφου ουτε βαρια χρηση γινοταν μονο euro truck επαιζα απλα ρωταω αν ειμαι εγω λαθος καπου γιατι δεν το βρισκω λογικο μετα απο τοσες μερες να λεει οτι ειναι χαλασμενη τελικα και να του δωσω τα λεφτα 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στείλε του το λινκ απο εδώ να μας πει και αυτός την αποψη του. θα του πω να το δει αν και δεν νομιζω γιατι και οταν του ειπα να κανει αξιολογιση μου ειπε οτι δεν εχει ξανα ασχοληθει με το insomnia και δεν ξερει
kontinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν ξερει να κανει μια αξιολογηση, μηπως δεν ξερει να χρησιμοποιησει και το αντικειμενο? Καντε ενα video call μπας και κανει κατι λαθος και μπορεις να τον βοηθησεις.
vasilismora Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kontinos είπε Αν δεν ξερει να κανει μια αξιολογηση, μηπως δεν ξερει να χρησιμοποιησει και το αντικειμενο? Καντε ενα video call μπας και κανει κατι λαθος και μπορεις να τον βοηθησεις. του το ειπα και αυτο και μου λεει οτι τα εχει δοκιμασει ολα και παλι τιποτα
Apaleytos80 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εστειλες λειτουργική τιμονιερα, ο τύπος παρέλαβε κανονικά και δεν είπε τπτ για 10 μέρες. Ξαφνικά λέει την δοκίμασα και είναι χαλασμένη,α καλά. Τι επιστροφές,εγγυήσεις και $#κιες λες και είσαι μαγαζί.Ας δοκίμαζε στην παραλαβή να σε ενημερώσει και να πληρώσει το κόστος μεταφορικών για επιστροφή,αν ήτανε όντως μη λειτουργική. Πεστου περσινά ξινά σταφύλια....Αν είναι τόσο άτυχος που χάλασε στα χέρια του στο 10ημερο τι να κάνουμε.Βetter luck next time 😂 η να αγοράζει πράγματα με εγγύηση.Το μεταχειρισμενο έχει ρίσκο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από Apaleytos80 5
Narayan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Σε όλες τις συναλλαγές που έχω κάνει στο φόρουμ μόνο σε 2 περιπτώσεις είχα θέμα με τον αγοραστή. Την μία είχε αγοράσει κάποιος από μένα 24μηνη συνδρομή Altecnet, "βαράει κανόνι" η Altec μετά από ένα τρίμηνο και ήρθε πίσω απαιτώντας να του δώσω πίσω τη διαφορά. Επειδή τον λυπήθηκα (αν και δεν έπρεπε επειδή από δικό του λάθος δεν μπήκε όλο το ποσό που είχαμε συμφωνήσει στην τράπεζα) του έδωσα ένα μέρος των χρημάτων πίσω. Μετά έβγαινε σε άλλα φόρουμ και έλεγε πως το ήξερα πως θα κλείσει η Altec (!) και του πούλησα την συνδρομή με δόλο 🙄 Την άλλη αγοράζει άλλος μια μητρική, βγαλμένη από λειτουργικό μηχάνημα στο οποίο έκανα αναβάθμιση. Μετά από μια βδομάδα μου λέει πως δεν δουλεύει και πως αποκλείεται να κάνει λάθος επειδή είναι τεχνικός. Κοιτάω τις αγγελίες του από περιέργεια περισσότερο, έχει βάλει αγγελία πλήρες PC με το ίδιο μοντέλο μητρικής που του πούλησα. Τώρα είτε του χάλασε η μητρική, την άλλαξε με τη δική μου και πήγε να μου την "φέρει" δίνοντας πίσω την χαλασμένη, είτε δεν κατάφερε να πουλήσει το μηχάνημα και με την πρόφαση πως δεν δουλεύει η μητρική πήγε να πάρει τα λεφτά πίσω. Γενικά όταν είστε σίγουροι πως πουλάτε κάτι λειτουργικό, μην κάνετε πίσω για κανένα λόγο όταν προκύπτουν τέτοιες διαφορές. Στο κάτω-κάτω αν ήθελε ο αγοραστής ας πλήρωνε τα διπλάσια να το πάρει καινούργιο και με εγγύηση. 4
bromiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Narayan είπε Μετά έβγαινε σε άλλα φόρουμ και έλεγε πως το ήξερα πως θα κλείσει η Altec (!) και του πούλησα την συνδρομή με δόλο Ρε μπαγάσα ήξερες ότι θα κλείσει η Altec;; Είσαι ο ήρωας μου!
teri23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν δίνεις εγγύηση τότε πρέπει να το γράψεις και στην αγγελία. Αλλιώς ισχύει αυτόματα η περίοδος 14 ημερών. Έτσι προστατευόσαστε και σαν αγοραστές και σαν πωλητές όσων αφορά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις.
petran91 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, teri23 είπε Αν δεν δίνεις εγγύηση τότε πρέπει να το γράψεις και στην αγγελία. Αλλιώς ισχύει αυτόματα η περίοδος 14 ημερών. Έτσι προστατευόσαστε και σαν αγοραστές και σαν πωλητές όσων αφορά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Αυτόματα δεν ισχύει τίποτα. Αυτόματα παίρνεις ένα ρίσκο όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο. Το να δίνει κάποιος εγγύηση σε μεταχειρισμένο είναι πολύ πιο ασυνήθιστο από το να δίνει. Οπότε αν δίνει εγγύηση πρέπει να το αναφέρει, όχι όταν δεν δίνει. Το "αυτόματα" και το "περίοδος 14 ημερών" είναι για καταστήματα, όχι για ιδιώτες.
afragorn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, teri23 είπε Αν δεν δίνεις εγγύηση τότε πρέπει να το γράψεις και στην αγγελία. Αλλιώς ισχύει αυτόματα η περίοδος 14 ημερών. Έτσι προστατευόσαστε και σαν αγοραστές και σαν πωλητές όσων αφορά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Σε αγορά μεταχειρισμένου από ιδιώτη σε ιδιώτη; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα