Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είχα πουλήσει σε ένα παιδί μια τιμονιέρα από το ινσομνια πριν δέκα μέρες και τώρα μου λέει ότι είναι χαλασμένη και ότι την δοκίμασε τώρα γιατί δεν είχε χρόνο πριν και θέλει να του δώσω τα λεφτά πισω. Τι να κάνω παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε? Εγώ δεν τον πιστεύω και πολύ και η τιμονιέρα ήταν πλήρως λειτουργικη τι να κάνω??

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο....
Αν ηθελε ας τη δοκιμαζε πριν αγορασει. Δεν νομιζω στην αγγελια να εδινες και εγγυηση 2 χρονια.
Μην ασχοληθεις καθολου.

Δημοσ.

Αυτό λέω να κάνω. Άμα μου το έλεγε από την πρώτη μέρα μετα την αγορά δεν θα είχα θέμα αλλά έχουν περάσει κοντά στις 10 μέρες

Δημοσ.

Αγορά από απόσταση 14 ημέρες

Πες του να πάει στο συνήγορο του καταναλωτή

Δημοσ.

Ρε παιδια τι συζηταμε;
Η αγορα απο αγγελια περιεχει ρισκο. Ο παλικαρι το εμαθε με το δυσκολο τροπο. Η ζωη συνεχιζεται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vasilismora είπε

Και τι να του πω του ανθρώπου; Με φέρνει σε δυσκολη θέση!

μεσώ viber ,messenger να σου δείξει την ''χαλασμένη τιμονιερα'', αλλιώς από κοντά να διαπιστώσεις ότι σου λέει αλήθεια 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fp84 είπε

μεσώ viber ,messenger να σου δείξει την ''χαλασμένη τιμονιερα'', αλλιώς από κοντά να διαπιστώσεις ότι σου λέει αλήθεια 

Μα και να έχει χαλάσει εγώ που το ξέρω ότι αυτός δεν έκανε μ@λ@κι@ και την χάλασε; Αυτό είναι που με προβληματίζει

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vasilismora είπε

Μα και να έχει χαλάσει εγώ που το ξέρω ότι αυτός δεν έκανε μ@λ@κι@ και την χάλασε; Αυτό είναι που με προβληματίζει

Από τη στιγμή που λες ότι η τιμονιέρα δούλευε σημαίνει ότι τη χάλασε αυτός.Στην τελική αν τα μεταχειρισμένα είχαν εγγύηση δεν θα αγόραζε κανείς τίποτα καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vasilismora είπε

Καλησπέρα σας. Είχα πουλήσει σε ένα παιδί μια τιμονιέρα από το ινσομνια πριν δέκα μέρες και τώρα μου λέει ότι είναι χαλασμένη και ότι την δοκίμασε τώρα γιατί δεν είχε χρόνο πριν και θέλει να του δώσω τα λεφτά πισω. Τι να κάνω παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε? Εγώ δεν τον πιστεύω και πολύ και η τιμονιέρα ήταν πλήρως λειτουργικη τι να κάνω??

Αν είσαι 100% σίγουρος ότι όταν την πούλησες ήταν πλήρως λειτουργική, δεν κάνεις τίποτα.
Αν θες άκουσε τον να δεις τι πρόβλημα του παρουσιάζει μήπως κάνει αυτός κάτι λάθος για να του δώσεις καμία συμβουλή, αλλά μέχρι εκεί.
Αν ήταν την ίδια μέρα ή την επόμενη άντε μετά από 2 μέρες να το δεχτώ. 2 βδομάδες μετά όμως δεν απλά δεν κάνεις κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

Μου έχουν τύχει παρόμοια περιστατικά και από τις δύο πλευρές.

Πουλάω μνήμες, παραλαμβάνει και μετά από δυο-τρεις ημέρες μου λέει ότι δεν δουλεύουν και άλλα εμπριμέ, προφανώς μετάνιωσε ή δεν ήξερε τί αγόραζε. Δύο λύσεις είχα, να του πω ότι οι μνήμες είναι άριστες,ότι έχουν εγγύηση και να τις στείλει στον κατασκευαστή ή να τις πάρω πίσω. Προτίμησα το δεύτερο, ήξερα ότι θα πουληθούν γρήγορα, όπως και έγινε. Δεν λέω ότι αυτό  που έκανα είναι το σωστό, αλλά το έκανα. Μνήμες είναι, lifetime εγγύηση έχουν, έλεος. Εννοείται έξοδα αποστολής για την επιστροφή δικά του....

Αγοράζω GPU εντός εγγύησης. Λόγω έλλειψης χρόνου εγκαθιστώ την κάρτα μετά από καμιά βδομάδα. Βγάζει προβλήματα, ο πωλητής κάνει τον κινέζο. Λύνω όλο το PC, το ξαναστήνω, τα ίδια, ο πωλητής τα ίδια. Αυτή η εβδομάδα είναι που δεν με άφηνε να τον μπινελικώσω, είναι πολύς καιρός για τέτοιου είδους αγοραπωλησία. Εκεί που θα κάθομαι να μαλώνω και να χαλιέμαι, την στέλνω στο εξωτερικό και μου στέλνουν καινούργια. Δύο περιστατικά στις 100 αγοραπωλησίες, θα συμβούν και αυτά.

Στην περίπτωσή σου, είναι σχετικό. Αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δουλεύει άψογα (την δοκίμασες δηλαδή την προηγούμενη ημέρα και όλα καλά) και δεν είσαι σίγουρος ότι θα πουληθεί ξανά, δεν έχεις και καμιά υποχρέωση να την πάρεις πίσω. Ούτε την υστεροφημία σου θα βλάψεις, αν έχεις πολλές θετικές αξιολογήσεις. Κατά τα άλλα, κάνε ό,τι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

δύσκολη η θέση σου... Εχω πάθει το ίδιο , τελικά αναγκάστηκα και δέχτηκα επιστροφή σε μητρική που ελεγε οτι δεν δουλεύει , μόλις ήρθε την εστησα και δουλευε κατευθείαν. Μαλλον κατι εκανε λαθος ο χρηστης ή ειχε ασυμβατότητα με τα εξαρτηματα του... 

Οτι και να κάνεις , δεν θα σου πεί κανείς τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...