sephirothsw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Παιδια καλησπερα. Σας παρακαλω οποιος μπορει να βαλει ενα χερακι γιατι τα νευρα μου δεν ειανι καλα.... Αγορασα μια λαμπα του τιτλου. Πρωτη φορα γενικα απο λαμπες. Κατεβαζω το app της yeelight. Κανω τις ενεργειες. Εμφανιζεται το Mac της λαμπας. Παταω για να συνδεθει με το wifi του σπιτιου. Αποτυγχανει. Εννοειτε οτι δοκιμαζω ξανα πολλες φορες χωρις καμμια επιτυχια.Παλευω στο google 1-2 ωρες. Βλεπω να δοκιμασω να κανω το κινητο hotspot και να δοκιμασω μηπως συνδεθει η λαμπα εκει. Οντως συνδεθηκε και δουλευουν ολα μια χαρα. Ξαναδοκιμαζω με το wifi του σπιτιου αλλα τιποτα... Connection timed out. Εντωμεταξυ εχω βρει καποια i.p απο τους διαφορους σερβερ της yeelight και δοκιμαζω να τους κανω ping αλλα χωρις επιτυχια. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι οντως αυτα τα ip.... Σας παρακαλω βοηθηστε καποιος....
sephirothsw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Τελικα μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια το ελυσα το προβλημα. Δεν επρεπε το ονομα του ρουτερ να εχει special χαρακτηρες μεσα. Οπως παυλες, καθετους κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα