tony81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δεν ξέρω τι χρήματα παίζουν, αλλά προτίνω er6 ή και versys ακόμα καλύτερα. Πολύ τίμιες μεταβάσεις. Από 125 σε 250 μόνο το άγχος-χρόνο και τυχόν κόστος να βρεις κάτι αξιόλογο δεν αξίζει το λιιιίγο παραπάνω που θα σου δώσει. Στο φινάλε και χρήματανα μην παίζουν κρατάς το παπί και κάνεις την οικονομία χωρίς άγχος και τρέξιμο και πας σε κάτι γύρω στα 500 -700cc ήπιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνησω τα 250 με το που τα βγαλεις εθνικη ή βουνο παλι θα θελεις παραπανω. Δε θα σου πω να πας σε 650αρια γιατι εκει πλεον μιλαμε για μηχανες να ξεκαυλωσεις και οχι καθημερινης χρησης (απ την αποψη οτι ανέβεις σε τιμη, τα εξοδα επισης, ενω δε θα χρειαστεις τοση δυναμη περα απο ταξιδια) Εγω θα σου λεγα να βρεις κανα cbr500 , ninja 400 ή 300 , mt 03 … που ειναι μια μεση λυση Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
ΒουρΝ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Παιδιά Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα πάω στο ninja και βλέπουμε μετά. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει λίγο με τις αγγελίες που ανέβασα πιο πριν μόνο να μου δώσει καμία συμβουλή!
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Οχι γιατι διαφωνουμε. Ας κανω ενα bump παντως μπας και σου προτεινουν τπτ.. Εμεις οτι και να σου πουμε δε ξερουμε ρε φιλε, πρεπει να τα δεις απο κοντα και να τα πας σε μαστορα.. Εγω προσφατα πηρα μια ακομη μηχανη και το τι διαμαντια ειδα σε φωτο δε περιγραφεται.. απο κοντα καμια σχεση.. ριμαδια ολα..
Babatsiko Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μάγκες καλησπέρα είμαι 1.67 67 κιλά και σκέφτομαι να παρω ενα Kawasaki ninja 250r πιστευετε θα έχω προβλημα στην οδήγηση λόγω υψους;
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Καλό είναι να κάτσεις πάνω σε ένα αλλά γενικά είναι πολύ χαμηλή η θέση. Δεν νομίζω να έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα