ΒουρΝ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Εχω ενα cbr 125 στο μελλον σκεφτομαι να παρω μια ninja 250(εξαρχης αυτην ηθελα αλλα ηθελα να μαθω με κατι ευκολο) ο λογος γιατι φαινεται λιγο μεγαλυτερη και πιο μηχανη(και ειναι) πιστευω θα ειναι και πιο σταθερη στο δρομο απο το cbr και δεν θελω να ζοριζεται στο δικαβαλο(οχι οτι ζοριζεται το cbr μεσα στην πολη αλλα οσο να ναι 125 ειναι)η χρηση πιο πολυ θα ειναι μεσα στην πολη πολυ πιθανον να μην την αλλαξω γιατι δεν νομιζω να θελω παραπανω δυναμη. Το θεμα ειναι οτι αρχιζουμε και μιλαμε για 10τιας μηχανακι και δεν ξερω αν αξιζει σαν αγορα και αν κανει η συγκεκριμενη μηχανη για να την κρατησει καποιος καιρο,επισης ειναι kawasaki αμα ηταν honda θα ηταν αλλιως τι λετε?
NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Πάρε το αντίστοιχο σε Honda τότε να είναι αλλιώς. https://www.car.gr/18121361-honda-cbr-250 Είναι βέβαια πιο αργό όμως θα βρεις πιο καινούριο.
bill999r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Γενικά το ninjaki είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι με αρκετή δύναμη και γενικά θα σε καλύψει σε όλους τους τομείς. Πάει άνετα δικαβαλο, ταξίδι, οικονομικό στην πόλη με φθηνά σέρβις κ χαμηλά πάγια. Επίσης ο κινητήρας του είναι δοκιμασμένος εδώ και 3 δεκαετίες οπότε μη το φοβάσαι. Γενικά θα βρεις ευκολα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και και σε καλή κατάσταση μιας και οι πιο πολλοί το παίρνουν σαν πρώτο μηχανάκι και μετά το δίνουν για να ανέβουν σε κυβικά. Για μένα έναν έλεγχο σε μηχανικό και θα είσαι ήσυχος για πολλά χλμ Το Χόντα δεν το προτείνω μιας και είναι μονοκύλινδρο και με λιγότερη δύναμη
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NickTG είπε Πάρε το αντίστοιχο σε Honda τότε να είναι αλλιώς. https://www.car.gr/18121361-honda-cbr-250 Είναι βέβαια πιο αργό όμως θα βρεις πιο καινούριο. Δεν μαρεσει εμφανισιακα και δεν ειναι και πολυ δυνατο δηλαδη αμα ειχα να διαλεξω παιζει να κραταγα το 125 1 ώρα πριν, bill999r είπε Γενικά το ninjaki είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι με αρκετή δύναμη και γενικά θα σε καλύψει σε όλους τους τομείς. Πάει άνετα δικαβαλο, ταξίδι, οικονομικό στην πόλη με φθηνά σέρβις κ χαμηλά πάγια. Επίσης ο κινητήρας του είναι δοκιμασμένος εδώ και 3 δεκαετίες οπότε μη το φοβάσαι. Γενικά θα βρεις ευκολα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και και σε καλή κατάσταση μιας και οι πιο πολλοί το παίρνουν σαν πρώτο μηχανάκι και μετά το δίνουν για να ανέβουν σε κυβικά. Για μένα έναν έλεγχο σε μηχανικό και θα είσαι ήσυχος για πολλά χλμ Το Χόντα δεν το προτείνω μιας και είναι μονοκύλινδρο και με λιγότερη δύναμη Τα χιλιομετρα μπορουν να τα καταλαβουν οι μηχανικοι ομως?
bill999r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Κοίτα, επειδή πραγματικά το μοτέρ του είναι πολύ αξιόπιστο μην σκαλωνεις τόσο στα Χλμ όσο στη συντήρηση. Αν δείς ένα ενημερωμένο service book ,ΚΤΕΟ που συμφωνούν με τα χλμ και έχουν γίνει οι προγραμματισμένες εργασίες ( έλεγχος βαλβίδων ανα 12.000) και το μηχανάκι είναι γενικά περιποιημένο δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ένας μηχανικός θα δει αν χάνει από κάπου λάδια, υγρά,αν δουλεύει στρωτά το μοτέρ,αν ανοίγει γραμμικά κτλ. Για ένα μοντέλο από το 2008 και μετά πιστεύω πως τα πραγματικά χλμ ξεκινάνε από τα 35.000 χλμ και μετά. Λιγότερα θα με έκαναν να το ψάξω πιο πολύ αν και όλα είναι πιθανά
ΒουρΝ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill999r είπε Κοίτα, επειδή πραγματικά το μοτέρ του είναι πολύ αξιόπιστο μην σκαλωνεις τόσο στα Χλμ όσο στη συντήρηση. Αν δείς ένα ενημερωμένο service book ,ΚΤΕΟ που συμφωνούν με τα χλμ και έχουν γίνει οι προγραμματισμένες εργασίες ( έλεγχος βαλβίδων ανα 12.000) και το μηχανάκι είναι γενικά περιποιημένο δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ένας μηχανικός θα δει αν χάνει από κάπου λάδια, υγρά,αν δουλεύει στρωτά το μοτέρ,αν ανοίγει γραμμικά κτλ. Για ένα μοντέλο από το 2008 και μετά πιστεύω πως τα πραγματικά χλμ ξεκινάνε από τα 35.000 χλμ και μετά. Λιγότερα θα με έκαναν να το ψάξω πιο πολύ αν και όλα είναι πιθανά Μακαρι να ειναι 35.000 χλμ και οχι 135.000 Ωραιος τοτε μονο μενει να μαζεψω χρηματα και να το αγορασω αν και η αληθεια ειναι θελω να το κρατησω το cbr 5-7 μηνες ακομα για να μαθω λιγο καλυτερα να οδηγαω η νομιζετε δεν θα εχει τρελλη διαφορα στον χειρισμο η ninja? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από ΒουρΝ
bill999r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Κοίτα ότι κ να πάρεις μετά το cbraki σου θα ειναι ένα καινούργιο μηχανάκι και σίγουρα θα χρειαστείς χρόνο να προσαρμοστείς. Για μένα κάνε υπομονή και μάζεψε λεφτά όχι μόνο για την αγορά αλλά και για ένα καλό σέρβις- λάστιχα για το επόμενο. Τώρα για το αν έχει διαφορά σίγουρα έχει αλλά εξαρτάται κ από το πώς θα ανοίγεις το γκάζι. Προσοχή όμως κ στο λέω σαν συμβουλή. Επειδή φαντάζομαι πως σχετικά γρήγορα θα το μάθεις το νιντζακι μην κάνεις το λάθος και υπερεκτιμησεις τις δυνατότητες σου και αρχίσεις τις ταρζανιες. Είναι μηχανάκι που γρήγορα μαζεύει χλμ, έχει βάρος και σε άπειρα χέρια δεν φρενάρει γρήγορα λόγω απουσίας abs. Πάντα συνετή οδήγηση. Πάντα τα ατυχήματα γίνονται όταν ξεθαρευουμε....
ΒουρΝ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, bill999r είπε Κοίτα ότι κ να πάρεις μετά το cbraki σου θα ειναι ένα καινούργιο μηχανάκι και σίγουρα θα χρειαστείς χρόνο να προσαρμοστείς. Για μένα κάνε υπομονή και μάζεψε λεφτά όχι μόνο για την αγορά αλλά και για ένα καλό σέρβις- λάστιχα για το επόμενο. Τώρα για το αν έχει διαφορά σίγουρα έχει αλλά εξαρτάται κ από το πώς θα ανοίγεις το γκάζι. Προσοχή όμως κ στο λέω σαν συμβουλή. Επειδή φαντάζομαι πως σχετικά γρήγορα θα το μάθεις το νιντζακι μην κάνεις το λάθος και υπερεκτιμησεις τις δυνατότητες σου και αρχίσεις τις ταρζανιες. Είναι μηχανάκι που γρήγορα μαζεύει χλμ, έχει βάρος και σε άπειρα χέρια δεν φρενάρει γρήγορα λόγω απουσίας abs. Πάντα συνετή οδήγηση. Πάντα τα ατυχήματα γίνονται όταν ξεθαρευουμε.... Εχω δει επιταχυνει αρκετα γρηγορα σιγουρα θα προσεχω! 1
ΒουρΝ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ειμαι σε φαση που το πουλαω το cbr ,απλα δεν ξερω εχω επηρεαστει απο πολλα σχολια του τυπου ισως βαρεθω το ninja και ισως πρεπει να παρω κατι μεγαλυτερο...Μου αρεσει αρκετα και το z750 σαν μηχανακι απλα φανταζομαι οτι θα καιει αρκετα για καθημερινη χρηση,και τα service θα ειναι πολυ πιο ακριβα,το βαρος του επισης δεν ειναι και λιγο 220 κιλα φανταστειτε οταν ανεβηκα σε ninja μου φανηκε λιγος καπως βεβαια συνηθεια ειναι,επισης δεν ξερω με το ζ τι αερα θα τρωω και σε καμια βροχη αν θα φαω πολυ νερο πχ
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε Ειμαι σε φαση που το πουλαω το cbr ,απλα δεν ξερω εχω επηρεαστει απο πολλα σχολια του τυπου ισως βαρεθω το ninja και ισως πρεπει να παρω κατι μεγαλυτερο...Μου αρεσει αρκετα και το z750 σαν μηχανακι απλα φανταζομαι οτι θα καιει αρκετα για καθημερινη χρηση,και τα service θα ειναι πολυ πιο ακριβα,το βαρος του επισης δεν ειναι και λιγο 220 κιλα φανταστειτε οταν ανεβηκα σε ninja μου φανηκε λιγος καπως βεβαια συνηθεια ειναι,επισης δεν ξερω με το ζ τι αερα θα τρωω και σε καμια βροχη αν θα φαω πολυ νερο πχ Το Ζ750 έχει έξοδα αυτοκινήτου. Καμία σχέση με 250άρι.
ΒουρΝ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Haldol είπε Το Ζ750 έχει έξοδα αυτοκινήτου. Καμία σχέση με 250άρι. Οποτε καλυτερα τα αφηνω εχει μαγικο ηχο αλλα δεν συμφερει θα βαλω εξατμιση στο ninja αμα το παρω με το καλο 🤪
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 hour ago, Haldol said: Το Ζ750 έχει έξοδα αυτοκινήτου. Καμία σχέση με 250άρι. Εντάξει, ανάλογα με τι αμάξι το συγκρίνεις. Αν μιλάμε για αντίστοιχων επιδόσεων είναι τσάμπα. 20 minutes ago, ΒουρΝ said: Οποτε καλυτερα τα αφηνω εχει μαγικο ηχο αλλα δεν συμφερει θα βαλω εξατμιση στο ninja αμα το παρω με το καλο 🤪 Έχει ωραίο ήχο με εξατμισουλα. Τώρα θέλω να δώσω το δικό μου Ninja 250R και ψάχνω κάτι με αλλαγμένη εξάτμιση να μην μου λείψει ο διαφορετικός ήχος.
ΒουρΝ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, NickTG είπε Εντάξει, ανάλογα με τι αμάξι το συγκρίνεις. Αν μιλάμε για αντίστοιχων επιδόσεων είναι τσάμπα. Έχει ωραίο ήχο με εξατμισουλα. Τώρα θέλω να δώσω το δικό μου Ninja 250R και ψάχνω κάτι με αλλαγμένη εξάτμιση να μην μου λείψει ο διαφορετικός ήχος. Εχει φυγει delkevic ολωσομη μολις το παρω 😎
ΒουρΝ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Οποιος μπορει να πει για γνωμη για αυτες τις αγγελιες θα με βοηθησει πολυ https://www.car.gr/22625952-kawasaki-ninja-250-r Φαινεται σε καλη κατασταση αλλα σαν να μου φαινονται πολυ τα 60.00 χιλιομετρα https://www.car.gr/24221228-kawasaki-ninja-250-r Φαινεται οκ αλλα δεν φαινετα καλα απο τις φωτο https://www.car.gr/29587069-kawasaki-ninja-250-r-r Θελει λαστιχα ,και service φαινετα αγρατζουνιστο μου κανει εντυπωση οτι εχει κανει μονο 6,000 χιλιομετρα 9 χρονια τωρα https://www.car.gr/29561484-kawasaki-ninja-250-r Εχει γρατζουνιες στο φτερο δεν ξερω αν φτιαχνονται https://www.car.gr/26564495-kawasaki-ninja-250-r Φαινεται κομπλε αλλα μονο 20.00 χιλιομετρα?? https://www.car.gr/25202081-kawasaki-ninja-250-r Φαινεται πολυ καλοσυντηρημενη ,θυμαμαι οτι εγραφε οτι θελει τεντωτηρα καδενα αλλαγη
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Ειναι αναβαθμιση σε δυναμη, αλλα μιας και δεν εισαι νεος οδηγος πλεον εγω θα σου ελεγα να πας σε μεγαλυτερο, τα 250 κυβικα ειναι λιγα (εκτως και αν εβγαινε σε διχρονο, τοτε θα ηταν και πολλα) και θα τα βαρεθεις γρηγορα. Ειναι γλυκο το ατιμο το γκαζι..Δε ξερω τι στυλ σου αρεσει, δικυλινδρο ψαχνεις μονο; Μεχρι ποσα λεφτα; Γιατι δε κοιτας σε μεγαλο μονοκυλινδρο να νοιωσεις το μπαμ; Μονο αυτο το στυλ ψαχνεις; Το νιντζακι ειναι κουραστικο στην οδηγηση, δυναμη οκ για 250 παει πολυ καλα αλλα δεν το λες και μηχανη, ειναι μια μινιον εκδοση της κανονικης μηχανης ειδικα στη δυναμη και στον ηχο.. Εγω που εκατσα ξενερωσα φουλ, δεν ειναι μηχανη για μενα και δεν εχει δυναμη μηχανης. Συγκρητικα με το 125 που εχεις ειναι πυραυλος παντως, αλλα να ξες θα το βαρεθεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα