giorgosmcmc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εεε... Υπαρχει καποιος λογος να εντυπωσιάστω που θα εχω τη δυνατότητα να τρεχω παιχνιδια που εχουν βγει στο pc στο...pc? Τραγικο. Παντελως άχρηστη υπηρεσια σε windows 10 για μενα. Προφανώς χρησιμη ομολογω για καποιον με πολυ αδύναμο pc που δε μπορεί να παιξει ουτε... css... εκει ναι μπορω να το καταλάβω αν και η πλειοψηφία που ασχολείται με gaming δεν νομιζω να εχει pc με I3 και x600 radeon ουτε laptop 20ετιας που και παλι δλδ θα τρως latency με το κουταλι, δεν εχουν ολοι 50αρες vdsl στην Ελλαδα. Τελως παντων ποτε δε καταλαβα την υπαρξη του "project xcloud". Nα μου πεις πως θα μπορω να παιζω god of war ή uncharted στο pc πχ εγω που δεν εχω κονσολα της sony εκει ναι να "πουλησω τα υπαρχοντα" μου για να αγορασω streaming υπηρεσια για να εχω τη δυνατοτητα να παιζω τις υπερπαραγωγαρες της SONY στο pc που σε αλλη περιπτωση δε θα μπορουσα ΠΟΤΈ να παιξω στο pc. Αυτο ειναι ευλογία! Δεν νομίζω να ειπα κατι παράλογο, ούτε νομιζω να υπαρχει καποιος λογος η συγκεκριμένη υπηρεσία να ειναι ή να γινει ποτε χρησιμη σε pc (εκτος απο εκείνους με πολυ αδυναμα pc's ή αυτους που τους αρεσουν τα "1-2" "exclusives" του one) μιας και το 99.99% των παιχνιδιών του one εχουν βγει-βγαινουν και στο pc. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bell5747 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) News is really helpful for those who are already using Project xCloud on a different platform. showbox Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Bell5747 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Αναμενόμενο εδώ και πολύ καιρό νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα